- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dancorleone #50378 üzenetére
Felesleges a roaming bossokat farmolnod mert:
1. 4 óránként respawnolnak csak (és maximum fél óráig tart amíg végigrohansz)
2. mindössze 6% (ha jól emlékszem) az exotic/classified drop chanceSokkal hatékonyabb ha a legendary küldetéseket farmolod mert:
1. 20% a classified drop chance mint mission reward és ha mázlid van akkor akár kettőt is kaphatsz
2. 350 PXC küldetésenként és 2500-ból vehetsz classified cache-t
3. Amennyiben az amherst-et vagy grand centralt csinálod úgy a végén van hunter is ami garantált exo drop (feltéve ha nem wipe-ol a csapat közben)De a legendary farmoláshoz jobb csapatot keresni, mert mostanában rengeteg a balfék (felpumpált gs, de se dps-ük nincs, se elektronikájuk a supporthoz), főleg amherst-en.
-
válasz
Dancorleone #50378 üzenetére
Elkezdtem fordítani a Tactivison - t.
Én jövök majd segítek,csak az a baj,hogy össze vissza vagyok.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Dancorleone #50370 üzenetére
CF set itemeket és exotikus cuccokat a world bossok is adnak. 15 van belőlük és azt hiszem 4 óránként újraélednek.
A GE ládákon ne akadj ki, én több mint 30 ládát nyitottam és a striker térdvédőt nem adta. Legutóbb meg kevesebb mint 20 ládából kijött 2 full set is. -
LÁZ
addikt
válasz
Dancorleone #30267 üzenetére
üdv, csak a ruhákat tudod változtatni, ha jól tudom, inventory, kinézet/appearance, ott tudod a ruhákat pakolászni, ha van esetleg vmi ajándék cuccod, azt pedig az ajándék vendornál tudod majd lekérni, bázisközpont, az emeleti lépcső után a sarokban.
a cuccok erősségi sorrendje, zöld-kék-lila-arany, és a zöld, ami a szettes cucc, már 2dbnál ad plusz bónuszt, de igazából a lényeg az, hogy az adott értékeidet melyik növeli jobban, dps/páncél/elektronika, de ezt úgy is mutatja az értékeinél, nagyon sarkítva , mint a wow
, mindig találsz jobb cuccot/fegyvert, de az összefoglalót is érdemes átfutni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest