- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Nem azért, de mikori karaktereket kaptunk? Mert nekem nagyon nem az a karakter van PTS-en, mint live-ban
-
DokiBaxxi
őstag
Nekem a PTS csak connecting és a karakterválasztó képernyőig el se jutok
-
DokiBaxxi
őstag
Inkább azt mondjátok meg nekem, hogy hol dobhat a játék jó eséllyel Predator knee padet? Mióta kijött az 1.4 azóta semmi normális
-
DokiBaxxi
őstag
Sentry az szerintem már egyáltalán nem DPS szett (tudom, mert abban voltam 1.3-ban, 1.4-ben nagyon nem jött be), Strikernek a 3-as bónusza gyenge.
A predator meg 100%, hogy vérzést okoz 10 találat után, de az addig osztott sebzés 50%-a lesz vérzés. 1.3-ban a 100%-a volt, sokkal jobban is lehetett használni.
-
DokiBaxxi
őstag
Szerintetek 3 Predator + 3 Alpha vagy 3 Predator + 3 Hunter a jobb? (PVE + PVP, AR-el megyek). Hunter 20%-os fejsebzése eléggé felülmúlja az Alpha 5% fegyversebzését, de itt mindenki a 3 Alpha 3 Predatort ajánlgatja, valami oka biztos van
Vagy esetleg más build? (DPS, AR)
-
DokiBaxxi
őstag
Szerintem teljesen jó, hogy ennyi loot esik. Persze a HC player azt mondja, hogy úúú ez sok, de szerintem jól be lett lőve. Még így se olyan egyszerű azért min/maxolt szettet összehozni.
Ami viszont idegesítő, hogy DZ-ben állandóan menni kell extractelni, 1-2 landmark után betelik a 9 hely
-
DokiBaxxi
őstag
Holnap reggel 10-kor lelövik a PTS-t, hamarosan jön az éles buildre az 1.4
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
#35434496 #24994 üzenetére
Hát meg úgy az egész build egy cancer de ez egyéni vélemény. Én augusztusban otthagytam az 1.3-at, többet nem szándékozok visszamenni, PTS-en jól elvagyok, ez már szórakoztató játék, az 1.3 egy játszhatatlan bugfest amit játéknak se nagyon neveznék
Nem kell bemutatni a dolgot, nem keveset toltam vele. Az 1.4 viszont már az a Division amilyennek eleve lennie kellett volna
Na de nem akarok vitát, csak elmondtam, hogy én hogy látom a dolgokat. -
DokiBaxxi
őstag
Törlik a PTS adatbázist, újra a live game-es karaktereddel kezdesz, minden változás ami a PTS-en történt: GONE
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #24387 üzenetére
Én most 3 Predator 3 Hunter's-ben vagyok, elég jó, de DZ-ben folyamat ilyen 1 mp alatt ölnek meg
Nem értem milyen gearben vannak. Annyit tudok, hogy LMG-vel nyomják de érdekesek minden esetre (1 orosz és egy másik csapattal sikerült összefutni, lelőhetetlenek persze nem tudom hogy jó a szett vagy csak simán orosz "módszer")
5% Weapon Dmg illetve 10% to targets out of cover felülmúlná a 8% Assault dmg-t és 20% HS dmg-t? Kicsit érdekes (azon gondolkozok épp miben lehettek ezek a rambok)
-
DokiBaxxi
őstag
Recalibration station másnak is bugos? Amint rerollolok eltűnik minden UI, csak az Alt+F4 segít
-
DokiBaxxi
őstag
Akkor még most előzzük meg a konzol vs. PC vitát: nem egyszer elmondták a fejlesztők a PTS-el kapcsolatban, hogy egyelőre csak PC-re adják ki, mert ezen a platformon tudnak a leggyorsabban kiadni patch-et, ez a legflexibilisebb platform, itt tudnak gyorsabban javítani valamit, stb. Ráadásul konzolon külön engedély kell hozzá, hogy ilyen "early-access" tartalmat adjanak ki az alapjáték mellett, egy tesztszervert, amit minden egyes változtatásnál el kell bírálnia az adott szervnek (nem tudom hogy működik a dolog, csak azt mondom amit ők is). Keresik az utat, hogy konzolra is kijöjjön a PTS, de egyelőre csak PC.
-
DokiBaxxi
őstag
Én az eddigiek alapján ki fogom próbálni a Strikert, Alphát és a Predatort. Szerintem ezek lesznek a fő DPS szettek.
Assault lehet, hogy életképesebb lesz, legalábbis remélem, azt meg behozhatnák már, hogy az Enemy Armor Damage player ellen is érvényes legyen bizonyos mértékben (mikor 1.3-ban kijött az AR-ekre ez a stat, akkor mondták, hogy keresik a módot, hogy PVP-ben is érvényes legyen). -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #23603 üzenetére
Cheaterekre csak a szokásos marketing dumát nyomták, tudják, hogy nagy probléma, tudják, hogy vannak sokan de 1.4-ben nem erre koncentrálnak.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #23598 üzenetére
Nem alaptalan, de ha szar lesz az egész (nem a PTS, hanem az éles patch!) akkor lehúzhatják a rolót szóval csak nem vették fél vállról. Meglátjuk.
-
DokiBaxxi
őstag
Ne böfögjünk már be hülyeségeket a topikba kérem, és ne vonjunk már le egyből következtetéseket
Aki nézte tegnap a streamet az tudja, hogy nem egyszerű nerf-buff patch lesz gyakorlatilag egy másik játékot kapunk. Hétfőtől a PTS mindenkinek szabadon tölthető, játszani kell rajta és ha van tapasztalat, akkor véleményt nyilvánítani.Nyilván, az értékek megváltoztak, de kb. 50x hangsúlyozták, hogy ne azt nézzük hogy úú a jelenlegihez képest mekkora nerf milyen szar stb. Az összképet kell majd nézni!
-
DokiBaxxi
őstag
"We are aware of an issue with the online services. We please ask for your patience while this is investigated. "
Ubisoft Support
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #23427 üzenetére
Dedikáltam DZ-specifikus változásokat nem eszközölnek a fejlesztők, mivel az 1.4 rendesen át fogja alakítani a PVP és PVE rendszert ott is, illetve ugye a loot is más lesz.
De szerintem itt a legtöbben egy Anti-cheat rendszert várnak. Más kérdés, hogy nem esett ilyesmiről szó, úgyhogy -
DokiBaxxi
őstag
Ha valakinek esetleg GTX 1070-e van és hozzá i5-6600K-ja (vagy akármilyen i5) az kérem írjon rám!
Köszönöm -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #23240 üzenetére
Eddig is volt
én is furcsálltam mikor először megláttam, de biztos bug
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #23107 üzenetére
Ezekről nem hallottam, csak azt írtam le, amiről a SOTG-ben volt szó
Amit nagyon kiemeltek, az a kill time megváltoztatása, 30-as szint fölött is úgy szeretnék kialakítani, hogy mindig kb. ugyanannyi időbe teljen megölni egy mobot, mint 30 alatt (1-30-ig ugye elég kellemes a kill time, nem bullet sponge minden NPC). Mindezt min/max-olt és random összedobott gearrel is (ugyanaz/hasonló GS esetén).
Mondták továbbá, hogy ha valaki min/max-ol az túlságosan elhúz azoktól akiknek ugye nincs godroll gearjük (gyakorlatilag hardcore vs. casual játékosok). Ezt a rést fogják csökkenteni többek közt. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #23105 üzenetére
15-én azok jutnak be akik jelentkeztek az Elite Task Force-ba. Ha minden jól megy, akkor 19-én pedig mindenki más (PC) töltheti és játszhat vele. NDA nem lesz rá, már 15-én lehet streamelni annak aki bejutott (természetesen 19-től pedig mindenkinek lehet). Nem mondták, hogy milyen változások lesznek benne, szerintem semmi komolyabb, bár ki tudja. Megkapjuk a PTS-ben minden karakterünket, cuccunkat, stb. Az ott szerzetteket viszont természetesen nem kapjuk meg a fő játékban.
Most néztem csak meg az SOTG-t, nagyon tetszett amiket mondtak, balance, NPC-k és gear settek teljes átdolgozása, stb.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22886 üzenetére
Időben lehozták a hírt, még State of The Game-ben mondták
Illetve ma estig lehet jelentkezni
-
DokiBaxxi
őstag
Néztem én is a streamet, elég pozitítv volt
Tetszik, hogy gyakorlatilag minden problémát orvosolni akarnak (nem csak bugok, de még balance, quality of life, meg a kis dolgok amik hiányoznak a játékból).
Volt szó a HVT Lone Starról, UG FC+Blind-ról, hogy nem elég jó a loot amit kapunk úgy általánosságban, nem fun a játék, akkor skillek, buyback, skineknek nem kell inventory hely, craft all (FINALLY!) stb. Remélem tényleg JÓL megcsinálják, mert akkor végre kaphatunk egy olyan játékot, amire kb. megjelenés óta várunk.
Pozitívum, hogy jobban kommunikálnak, meghívnak 1-2 youtubert meg várják mások jelentkezését, hogy elbeszélgessenek velük az ötletekről és hibákrólCsak ugye októberben jön 1.4... kicsit késő, jön a bf4 is
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22303 üzenetére
Akkor jó, nem csak nekem nem akarja adni a hülye újrakalibrálást
2.3 millió nekem is a következő, csak nem akarja rárakni a kesztyűre a CHC-t, pedig ha rárakná godroll lenne a shotis buildemhez
-
DokiBaxxi
őstag
Kreditet (normál pénzt) hogyan lehet a leghatékonyabban farmolni? Dragon's Nest farmnál van jobb/gyorsabb módszer?
-
DokiBaxxi
őstag
Komolyan nem hiszem el a játékot
Végre 1x kapok egy olyan kesztyűt, ami régóta kellett volna, tényleg, számomra god-roll, 1 elemet kell rajta újrakalibrálni és persze hogy a 10.-re se adja be mert MIÉRT IS NE LUCK ALAPON MŰKÖDNE EZ A HITVÁNY SZ*RKUPAC
Hihetetlen mennyire szánalmas hogy 99%-ban szerencse alapú az egész gearelődés
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22108 üzenetére
Azért az szép lett volna
-
DokiBaxxi
őstag
STATE OF THE GAME: MASSIVE Skips Gamescom, Last SOTG For Three Weeks, Main Focus Is Bug Fixes
Na, elkezdenek dolgozni, vagy mi a fene? -
DokiBaxxi
őstag
Egészen jó volt az utóbbi pár nap, Deadly-Brutal-Capable M1A, Deadly-Brutal MP7, DZ pedig dobott elég jó Sentry cuccokat, amiket fel is tudtam használni, illetve egy godrollos Final Measure kesztyűt. Ma pedig ezt dobta havernak, nem kellett neki, a 2. talent eredetileg Accurate volt
Most egy kicsit kompenzált a játék, az előző hetekben szó szerint semmi használhatót nem dobott, minden ment eladásra..
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21649 üzenetére
Igen, néztem videót, jó kis szett, de engem mindig SMG-vel vagy Assaulttal ölnek meg és nem értem, hogyan van ekkora DPS-ük és emellett még halhatatlanok is...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #21642 üzenetére
Igen, jól tudom, és ezért érthetetlen a számomra, hogy egy DPS builddel hogy nem tudom lelőni az embereket
-
DokiBaxxi
őstag
Most egyébként van valami új PVP DPS build vagy mi a halál f*sza??????
Akármikor rogue-ok jönnek dz-ben, pár lövés és fekszek, de persze én a Brutal-Deadly-Responsive MP5-ömmel közvetlen közelről kb nulla életet veszek le neki, kurvára hihető nem? Nem értem, hogy egyszerűen mivel lőnek le azonnal valamiről lemaradtam? 3 napja folyamatosan csak halok PVP-ben, tehetetlenül, teljesen játszhatatlan számomra a játék jelenleg -
DokiBaxxi
őstag
Holnapi karbantartás chagelog:
Added kill volumes to the Dragon's Nest Incursion
Increased Player versus Player damage modifier for all weapons by 20%.Azért a második érdekes. Oké, hogy a tankokat könnyebb lesz majd ledarálni, de pl. akiket könnyű volt megölni eddig is (többek közt engem is volt, hogy ledaráltak pikk-pakk, de én is daráltam már le embert pár golyóból) azokkal mi lesz? Egyszer csak halott vagy, viszlát?
-
DokiBaxxi
őstag
Nem tudom más találkozott-e már ezzel a buggal, de az új patch óta már másodjára fordult elő, hogy UG-ban 2 fázisos küldetés során nem enged át az elsőből a másodikba.... Zárva marad az ajtó, az egyetlen megoldás, hogy kilép mindenki
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #21357 üzenetére
Én már kezdem elveszíteni a reményt, hogy ezek bármi jót is fognak tenni a játékkal... Ha belegondolsz, az UG már fizetős DLC volt, így elvárható lett volna, hogy kicsit komolyabban vegyék de
Sőt, még nagyobb is most a sh*tstorm, mint előtte
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21355 üzenetére
Nem csak a G36 nerfről van szó, hanem az egész hozzáállásukról, hogy telibe sz*rják a communityt, hogy teljesen szétbarmolták a PvE rendszert, a játék számtalan buggal van tele még mindig, elég komolyakkal is, azokat se tudják javítani, stb. stb.
-
DokiBaxxi
őstag
Aki ért angolul annak: nagyon szépen összefoglalja a problémák gyökerét
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21304 üzenetére
Igen, bocsánat, elszámoltam, de a lényeg, hogy nagyon kevés HP-m maradt (kb egy szegmens negyede).
Valószínűleg az lesz, hogy beáldozok egy kis HP-t meg sebzést exoticért, mert ez így nagyon nem jóCsak hát kelleni fog még sentry gear, jelenleg nem egy cuccomnak vannak hiányosságai, de még így is több ezzel a sebzésem mint bármi mással
(#21303) cain69
Ezekkel tisztában vagyok, ettől függetlenül mondtam, amit mondtam -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21296 üzenetére
Mi haverral leteszteltük, 425k toughnessem volt, neki tanktician build, alám lőtt egy stickyt, kb. 1 cm HP-m ha maradt. Pedig a 425k toughnessel egyáltalán nem számítok glass cannonnak... Persze, kicsi volt az exotic res.-em, mert másra mentem rá, illetve nem volt rajtam final measure. Az a baj itt, hogy csak final measure-rel lehet védekezni a sticky ellen, mert egyébként fekszel egyből
A PvP-s sztoridra: sajnos mindenhol vannak ilyen csökkent intelligenciájúak, engem is zavar sokszor, de nem lehet ellenük mit tenni... reportoljon, ha attól jobban érzi magát, nem az én bajom, hogy nem tud összerakni egy jó buildet ezért már rögtön csalót kiált
" Nekem nem megy az a lelőhetetlen taktikusság ami másoknak még DPS-sel is párosul, ott továbbra is tartom hogy valami összebugol valamivel és azért lelőhetetlen."
Ezt egyébként én sem értem, mikor a csávó pikk-pakk ledarál, én meg lövöm és semmiHaverral teszteltük, neki volt 500k+ toughnesse, 9 golyótól (MP5) levittem majdnem a teljes HP-ját. Ha neki leviszem ennyiből, akkor hagyjuk már, hogy másba meg nem elég 2 extended tár
Kicsit érdekes...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
velizare #21281 üzenetére
Na hát a kurva tactician's buildet igenis illene nerfelni, nevetséges, hogy egy sticky-vel meg lehet ölni mást
Szánalmas, semmi skill nem kell hozzá, odalövöd a stickyt, felrobbantod, van 1 vagy 2, vagy több killed jó esetben... De neeeem, nerfeljük szét a DPS karikat -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21246 üzenetére
Végül is, az egyszerűségre kell menni és nem arra, hogy élvezetes és játszható, balanszolt legyen a játék
Szerintem amilyen erősek jelenleg a mobok, ahhoz képest pont, hogy a G36 a megfelelő erősségű, mert bár gyorsan meg lehet ölni őket, mi is 1-2 lövéstől fekszünk.... Bár az is igaz, hogy túl nagy a különbség, Lexington Heroic nevetségesen könnyű, UG Heroicon meg DZ-ben viszont szánalmasan erősek
De ez csak saját vélemény
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TTomax #21211 üzenetére
Látom neked se jött át a lényeg
Más: Szánalmas, hogy milyen erősek a mobok DZ-ben
Ma (értsd: tegnap este 5-től ma reggel 6-ig
) legalább 10x csak a moboktól haltam, 425k (később 402k) toughness mellett, és nem csak a lángszórósoktól, megszámoltam, az LMB-s heavy 2 golyóból(!!!!) levitt... Nem lehet egy jó PVP-t lenyomni, mert vagy üldözés vagy menekülés közben pikk-pakk megöl a kurva AI. Játszhatatlan
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #21201 üzenetére
Teljesen egyetértek, mire az ember összerak egy tényleg jól használható geart, amit már nem kell finomhangolni, jön a nerf/GS emelés...
Amúgy szerintem is nagyon sz*r a loot, underground is mindenféle hulladékot dobál, a DZ is egy vicc.... Több napja folyamatosan grindolok, kell Sentry táska és fegyvertartó, illetve egy jó MP7 se jönne rosszul (vagy MP5), de semmi nem esik, csak a szar high-end gear cuccok, meg a használhatatlan fegyverek (vagy az összes talent hulladék rajta, vagy maga a fegyver az, pl. LMG, pisztoly, stb.) -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21156 üzenetére
Igen, vannak ilyen gyengébb csapatok
A legjobb az volt, mikor manhunton voltunk csapattal és ilyen 10-15 ember jött utánunk, de nem bírtak megölni
-
DokiBaxxi
őstag
De nekem most az 1.3-as patch óta sokat romlott a helyzet, van, hogy 5 másodpercen át vagy tovább is gyakorlatilag áll a kép, van max. 2 FPS-em és semmit se tudok csinálni, miközben ugye lőnek (egyszer Supply Dropnál így haltam meg). Elég zavaró. Játékot már újraraktam, meg a VGA drivert is, a Win elég friss, szóval nem tudom, hogy mi lehetne a gond. Egyre jobban gyanakszok hardveres gondra, de hát mint mondtam, ez csak 1.3 óta ilyen
-
DokiBaxxi
őstag
Kérdés: Másnak is előfordul, főleg a DZ-ben, hogy időről-időre ilyen pár másodpercre bedroppol az FPS, és alig tud csinálni valamit? Remekül tud jönni mikor rugókat üldözök vagy éppen pvp van, vagy menekülök és nem tudom pl. healelni magam és megölnek a mobok
-
-
DokiBaxxi
őstag
Éjszakai kis Dark Zone történet: 4-en haverok összeálltunk csapatba, hogy akkor kicsit farmolgassuk a DZ-t vagy vadásszunk rugókat, attól függően mennyire bajos a DZ. na valahogy bekerültünk egy DZ-be, ami teljesen üres volt, de ami érdekes, hogy üres is maradt, senki nem volt rajtunk kívül. Valami bug lehetett vagy nem tudom, de teljesen zavartalanul farmolhattuk DZ6-ot illetve a Supply Dropokat, este olyan 9-10-től, reggel 6-ig
Eredmény? Kb. 500e DZ kredit, 900 PC, és olyan 2 millió kredit, meg 1-2 jobb loot
De viccen kívül egyébként alig esett használható set item, sentry egyáltalán nem esett, 2, max. 3 használható striker cuccot dobott amit nem adtam el, meg egy nagyon jó Savage kesztyűt, de összesen ennyi, egy egész éjszakás farm alatt -
DokiBaxxi
őstag
Szerintetek, ha DPS kari vagyok, melyik összeállítással járnék legjobban a következők közül?
-4 Sentry - 2 Predator
-3 Sentry - 3 Predator
-2 Sentry - 4 PredatorElég sok dolgot tudok újrakalibrálni, hogy megfelelőek legyenek a statok, tehát ilyen szempontból nincs megkötésem. Szóval a lényeg, hogy melyikkel lehetne a legtöbb sebzést kiosztani (PVP és PvE)? Főleg Assaulttal megyek (G36, nerf után ki tudja, de kevés a valószínűsége, hogy SMG-re váltok szerintem)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20892 üzenetére
"csak kell vinni pulse-t, okosfedezéket, sentry 4-es szettet és reclaimert,"
Pont ez a gond, túl sok a kritéria... Nem adják meg a lehetőséget, hogy többféleképpen legyen az ember dps... Minden buildre van egy életképes lehetőség, a többi sz*rt se ér... Hát nagy ötlet volt berakni ennyi szettet így a játékba
Akkor raktak volna be összesen hármat, egyet DPS-nek, egyet tanknak, egyet electronics buildnek aztán nesze paraszt menjél... ha meg valaki hybridet akar akkor meg kombinálja őket és meg van oldva.
Jó dolog, hogy rájöttek, hogy el kéne kezdeni balanszolni, csak kezdik szétb*szni az egészet, mert az embernek 500+1 dolgot fejben tartania, hogy összerakjon egy normális karaktert, ráadásul patchenként változtatnak a szetteken, hogy véletlen se lehessen már kihasználni a hetekig tartó grindolással megszerzett geartPlusz most a fegyverekkel is variálnak... Nem igaz, hogy nem tudják eldönteni, mit akarnak.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
velizare #20888 üzenetére
Csak tudnám minek nerfelik
Szvsz. inkább a többi assaultot kellene buffolni, illetve az SMG fegyvereknek visszaadni a CHC-t vagy alapsebzésüket növelni és végre lenne egy kis balansz a játékban. Azzal, hogy ilyen erős lett a G36, végre életképessé tették az assault buildeket, de mivel visszanerfelik, így háát... nem tudom
Meg az a baj, hogy a mobok túl erősek ahhoz képest, amennyi sebzést a fejlesztők adni akarnak a játékosoknak.... Akkor vagy legyenek a mobok és a playerek is gyengék, vagy pedig maradjanak így a mobok, de a playereknek legyen esélye a mostani G36-hoz hasonló dmg-t osztani, bármilyen fegyverrel, mert annak semmi értelme nincs, hogy a kib*szott terminátor mobot fél óráig kell lőni, mert kb semmit nem sebzünk rá, ő meg 1 lövéssel kinyír -
DokiBaxxi
őstag
Egyébként rajtam kívül van itt olyan DPS aki 4 Predatort használ? Ha igen, mi a maradék 2 item illetve hogy van felépítve a karakter, higy minél hatékonyabb legyen?
-
DokiBaxxi
őstag
Szép DPS, de meg lehet kérdezni, hogy mennyi a krit esélyed illetve az exotic sebzés ellenállásod ezzel a szettel?
Mert nekem 16% egzotikus sebzéstűréssel (meg még 26% vérzés, 29% blind/deaf) illetve 33% krit eséllyel van ~262k DPS-em és sehogy se tudom feljebb vinni(illetve nem akarok feláldozni krit esélyt/egzotikus sebzéstűrést). Bár igaz, jelenleg 4 Predator / 2 Strikerrel megyek, a 2 Strikert majd le akarom cserélni vagy 2 BLIND-ra vagy 2 Sentry-re, kíváncsi vagyok, azzal mennyivel lesz több a DPS (már ha több lesz). Idegesít, hogy folyamatosan látom itt a 300 meg 350+ DPS-eket én meg nem tudom 260k fölé vinni
Bár lehet ennek köze van ahhoz, hogy pl. több cuccomban van exotic res. vagy valamilyen más ellenállás, hogy kicsit jobban bírjam a mobok elleni harcot, ha már nem vagyok tank.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco #20627 üzenetére
Az szép!
Nekem sikerült annyi fegyvert újrakalibrálni, hogy maradt ~100 főnix kreditem
-
DokiBaxxi
őstag
Valakinek valami ötlet CS CM--re? (nem heroic!)
Mintha valamit nehezítettek volna, 4-en voltunk, 2 tanktician, 1 féltank-fél dps, 1 dps és egyszerűen nem tudtuk kitankolni a sniper torony tetején a mobokat + a mortartÉrdekes patch előtt akár ha csak egy tanktician build volt a csapatban akkor is sikerült... Valami turpisság van itt
-
DokiBaxxi
őstag
Üdv!
Ha uplay-en van meg a játék, de steames season pass-t veszek, azzal lehet gond? Mindenképp uplay-es legyen a SP is vagy jó lesz így is?(#20111) bunfi
Hmm, és tényleg.. akkor mind1 -
DokiBaxxi
őstag
Azért, ha van igazságalapja, és ez igaz: Unique weapon talents are NOT recalibratable, akkor ez gondolom a neves fegyverekre van értve, viszont akkor a "csak sima" high-end fegyvereken lehet majd talentet újrakalibrálni?
Szerk.: lejjebb, egy hsz.-ben ott is van: WEAPON RECALIBRATION
Players can now recalibrate ONE OF THE WEAPON TALENTS on each weapon at the recalibration station (it seems that said station equates to the existing one).
Recalibrating weapon talents deplete Weapon Kits, such kits can be obtained via drops or CRAFTING. -
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Elvileg ez a hivatalos... De minden tisztázódik remélhetőleg a Ubisoft E3-as konferenciáján
-
DokiBaxxi
őstag
Na hát, nagy nehezen, vért izzadva csak sikerült lenyomni ezt a szart... a 2 tank mentette meg a csapatot
Bár az is igaz, hogy sokat nem sebeztek a mobokra, ide tényleg maximális összhang kell a csapatba, mert olyan, hogy tökéletes build 1 személynek ide nincs, vagy azonnal halsz, vagy semmit nem sebzel.
Persze egyébként értelmes dropot nem kaptam, még jó, hogy szenvedtem órákat ezért a szarértTovábbra is tartom magam ahhoz, hogy ebben sok taktika nincs, egy nagy clusterfuck az egész, annyi gondolkodás kell hozzá, hogy el kell néha futni a mobok elől. A taktika az, ami a MGS
P meg Splinter Cell játékokban van, ahol meg lehet tervezni előre minden lépést, itt egyszerűen agyatlan lövöldözés megy meg menekülés a mobok elől (ami nem gond, én se azért vettem ezt a játékot mert valami nagy taktikus, stratégiai játékot szerettem volna). Számomra ez a 2 Incursion a fejlesztők szegénységi bizonyítványa, hogy semmi fantázia nincs bennük, csak beb*sznak pár enyhén OP mobot, körítenek valami sz*rt neki aztán jól van az, ellesznek vele a hülyék.... (félreértés ne essék, nem a játékot fikázom, nem véletlen van benne 200 órám, csak ezt a 2 Incursiont). De hát ez van, DZ-n kívül csak innen lehet jobb lootot szerezni
-
DokiBaxxi
őstag
Valakinek valami tipp Clear Sky challenge módra? Azért ez elég nevetséges
Már mikor kijött a Hard, akkor tudtam, hogy challengingen ez idegőrlő lesz, mert nettó értelmetlen az egész incursion egyébként, nem tudom melyik emberállatnak jutott eszébe, hogy a nyílt téren kell sétálgatni egy pisztollyal, mikor lő a heli gépágyú, meg az egyéb finomságok mindenhonnan
Teljes nyomorékság az egész, na de mindegy, még mindig nem olyan szörnyű, mint a Falcon Lost.
Szóval, valakinek valami tipp, hogyan is kellene végigvinni a challenget? Hogy kéne taktikázni? Próbáltuk (randomokkal) az 1-3 és a 2-2 felállást is, illetve azt is, hogy mindenki együtt, mindig halál lett a vége.. -
DokiBaxxi
őstag
Ki az a hülye állat, aki kilép amikor kiugrik a gépből a boss az Incursionben? Most komolyan, hogy lehet valaki ennyire degenerált? persze, hogy orosz volt
-
DokiBaxxi
őstag
Electronicot (crafting anyag) honnan érdemes szerezni? Nagyon nincs belőle
A városban a ládákból meg nem esik arany, csak 100-ból 1 kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest