- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
" orichalco játszik TOM CLANCY'S THE DIVISION BETA "
NOPE
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mrgregoryan #1703 üzenetére
Előzetes alapján lelőheted a csapattársaidat is, csak utána lehet a fejedet vennék ts-en
-
SkyS1gn
félisten
Na megjelent nekem is uplayen.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
he7edik. #1536 üzenetére
Van akinek már steamen tölthető meg uplayen, nekem még semmi.
-
SkyS1gn
félisten
A telós app az mikor érkezik? Legelső trailerbe volt hogy vki a drónt irányította az hogy fog működni?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Kicsimix #1178 üzenetére
De ezen a képen is, hol a sok szemét meg minden? A sok kocsi? Tiszta kopár a fölt részeltessége is, túl steril, főleg az előzetesekhez képest.
Uborkasoft megint lecopat mindenkit. Én ha megvenném tuti becsapva érezném magam, ahogy a FC3-nál is az volt. Marad a béta max.
-
SkyS1gn
félisten
Olyan szempontból jó lehet hogy a játékmotor beállításától függően lehet a textúrákat magasabb részletességgel tölti be 4K-ban vagy 1440p-ben mint fHDben.
Amúgy ja, anno E3-on énis csak ámultam, mondom na igy néz ki egy poszt apokaliptikus utca, teli autók, szemét stb, nagy részletesség. Erre ahogy tellt az idő egyrész sok más játék is elérte ezt a szintet, másrész meg lebutitották szóval.
-
SkyS1gn
félisten
No multifunkciós a kód?
Már csak elvből se fogom megvenni a játékot amúgy, Ubisoft bek@phatja.
-
SkyS1gn
félisten
Más is kapott emailt nvidiától?
Én már vettem kulcsot 300ért, szóval ezt odaadom aki gyorsabb az viszi. Én már beregeltem nv oldalán szóval ezt egyből lehet aktiválni béta oldalon:
3XI4Z44M73MGJó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest