- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Dancs Ákos #30875 üzenetére
Annak nincs kiemelt helye, mindenhol ugyanannyi eséllyel eshet.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
xPraetoriaNx #30846 üzenetére
Ezt a módszert nem ismertem, én azt írtam, amit én is csináltam, de ha így is működik, akkor valóban egyszerűbb.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
vaakuum #30836 üzenetére
- Bezárod az UPlay-t
- Átmásolod az SSD-re a játékot
- UPlay indít, majd a játékbeállításánál a játék elérési útvonalát átállítod arra ahova másoltad
- UPlay bezár
- UPlay indít, és az Install gombra kattintasz a játéknál. Nem fogja újra letölteni, mert már ott van minden szükséges file, csak egy ellenőrzést fog csinálni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
dezs520 #30765 üzenetére
Senkinek nem fontos megszerezni a vírust, az csak plusz pont. Egy div tech kell csak a pisztoly kraftoláshoz, de azt ládából is lehet szerezni. És igen ha más hív helikoptert oda is be tudsz szállni. A huntert meg szerintem végtelenül egyszerű lelőni. Fedezékbe bújsz, majd odavágsz egy gránátot, ekkor kiugrik a fedezékből, és egy sárga G36-tal 2mp ledarálni. Vagy egy sárga M44-gyel 1 fejes és fekszik.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
ult1mate #29810 üzenetére
Nem mindig a 3. talentet pörgetem nyilván, ha oda jót adott. De ha neked egy DPS karakterhez az ádáz kell, akkor sajnos addig vagy kénytelen farmolni, amíg vagy ki nem dobja 3. talentnek és akkor másikat tudsz pörgetni, vagy kidob egy olyat, amin az első kettő a jó, és harmadiknak tudod pörgetni az ádázt.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
ult1mate #29757 üzenetére
Szeretem mikor kapok egy ilyen kérdést, talán előbb nézd meg, mielőtt te nézel hülyének engem.
A fegyveren lévő talentek közül a harmadikhoz nem kell se firearms, se stamina, se electronics, hogy aktív legyen. Az mindig él, ezért kell oda olyat pörgeti egy DPS karakteren pl., ami electronics-hoz kötött lenne, és normál esetben nem lenne aktív.(#29760) RazoR:
Nyugodt vagyok
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #29748 üzenetére
Mind a kettőt a gear-re kell rakni, ergo mindkettő gear mode, csak mást ad.
A hivatalos neve is performance gear mod
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #29746 üzenetére
Az is gear mod amit SEMY kérdez, de a teljesítmény módosítón csak skillekel kapcsolatos statok vannak, páncél nincs.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #29677 üzenetére
Olyan kéne, ami tárméret, CHC, és RoF
A reload speed szerintem a legkevésbé fontos.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
micafighter #29670 üzenetére
PVE supply drop.
Mondjuk szerintem ilyen lootesőnél, már nagyon nincs jelentősége. -
-=Jam=-
őstag
vegitossj7: Arról van bármi infód, hogy új incursion mikor jön?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Hunbeast87 #29483 üzenetére
Annyi biztos, hogy ugyanarra a helyre nem jön kétszer. Odaértünk kimentésre, de nem fértünk fel, minden Hunter el lett intézve. Következő is lehívva, ugyanoda nem jött több.
Ez szerintem csak akkor van így, ha nem jön senki oda. Én múltkor lemaradtam egy helikopterről, lehívtam egy következőt, jött két player és jött hunter is.
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
yozsee11 #29116 üzenetére
Hát nem tudom, én típusonként 30-40 kék nyersanyaggal mentem be pl. tegnap (3-4 hullát zsebeltem ki, és 3-4 nevesített helyet is kipucoltam), abból eleve lesz egyből 10-13 arany ha átalakítod. Abból már tudsz egy egész jó gear-t kraftolni. Elsőnek mindig egy arany fegyvertok legyen, mert azt mindhárom statra ad. Utána kell egy division tech, és mehet egy fegyver, amivel már meg tudsz ölni nevesített boss-t is, aki szintén dob div tech-et, amiből már tudsz majd flare gun-t kraftolni. Persze elég nagy előny, hogyha kevés ember jut be rajtad kívül a DZ-be.
A DZ-be minden ládában 1 arany nyersanyag van, szerintem ez 100% eséllyel így van, én még nem kaptam mást vagy többet belőle. Ez pl. hátrány is lehet, ha valami skillt nem kraftoltál le kint, mert ahhoz kék nyersanyag kell, amit bent már nem tudsz szerezni, csak ha esetleg van még mit lebontani, ami azt ad. Én is már jártam így, hogy first aid-et nem tudtam megcsinálni bent
Én még nem kaptam MIKE-ot, de egy barátom rendszeresen. Nem tudom mi az oka.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
arnikusz #29102 üzenetére
Nem értem hova siet mindenki a DZ-be? 20-30 perc között minek?
Én tegnap 1 óra körül mentem be, majd bent is szépen összeraktam a max gear-t, még pár módosító hiányzott. Összeszedtem 6 nevesített bosstól a survival cache-t, aztán szépen 7 percnél hívtam a helikoptertVégül 1:53 lett a vége. Szerintem ez nem az a játékmód, ahol speedfarmolni kell, arra vannak sokkal jobb alternatívák. Ja és ez Solo egyébként.
-
-=Jam=-
őstag
A Guide szerint survivor-be át lehet adni társnak kaját, piát, orvosságot...stb.
Ez tényleg így van? -
-=Jam=-
őstag
válasz
Synaptic #28456 üzenetére
Nem túl magas az ingerküszöböd, ha ezért egyből visszatérítést kértél...
Egyébként lvl4-es karakterrel simán tudsz olyan területre menni, ahol 6-7-es mobok jönnek.Ha meg az is a bugnak köszönhető, arra ennyi lett volna a megoldás:
"I solved it by entering and leaving the dark zone."
-
-=Jam=-
őstag
Terminál vendor MP7 tervrajz 915 főnix-ért
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22068 üzenetére
Demmer a DZ-be? Mintha azt mondta volna, hogy oda nem megy többet
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20747 üzenetére
Az lesz az igen
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20741 üzenetére
Mikor vállhoz veszed a fegyvert előbb áll be a célkereszt. Sniperre jó ha van.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20604 üzenetére
A térkép kikapcsolás direktívát mindig bekapcsolom, úgyhogy térkép az nincs
Mondjuk nem szoktam körbenézni, csak megyek előre, minél gyorsabban
De a +300XP-ért, akkor jobban körbenézek.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20601 üzenetére
Minden körben van felvehető cucc?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
vegitossj7 #20542 üzenetére
Miért is lenne ez a legjobb farmolási hely? Ennyi idő alatt DZ-ből sokkal több cuccot hozol ki, ráadásul az Incursion az nem dobja az összes féle szettet, legalábbis nagyon ritkán dob mást, mint amire súlyozva van.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20526 üzenetére
Tudsz adni linket, mert én még nem találtam challenge videót róla?
-
-=Jam=-
őstag
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #20062 üzenetére
230+ bracketben csak azt fog adni ezek szerint. Akkor fel kell magad rakni először 230 fölé, és úgy kinyitni őket, akkor csak újat fog adni. Nekem csak 4 zöld van félretéve
-
-=Jam=-
őstag
Feltételezem erre gondolsz.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
velizare #19178 üzenetére
Tudom, de nyilván a jó lootért minden nehezítő körülményt be fog rakni az ember. Nem tudjuk milyen hosszú a küldetés, amit generál, nem tudjuk milyen időközönként lesz restock láda, nem tudjuk mennyi ellenfelet kell közben agyonlőni...stb
És egy szóval sem mondtam, hogy nem tetszik, csupán arra reagáltam, hogy biztos nem viccből tették be ezt a választási lehetőséget.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
RECSKA #19145 üzenetére
Nem hát, és mindenki erre veri az a baj.
Facebook csoportban is csak röhögök, akik kiírják, hogy min. GS 220, aki csatlakozhat hozzájuk...
Én is egyik nap nyomtam 3db 228-as arccal, hát ritka bénák voltak, meg sem tudtuk csinálni, ki is léptem a picsába, mert reménytelen voltUtána összerakott ilyen 205-220 közötti emberekkel, érdekes, ott mindenki tudta mi a dolga, le is ment marha könnyen.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
bendeguz76 #19131 üzenetére
G2A-n 7200-ért van.
(#19134) sith7: persze, miért ne mernék?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #18197 üzenetére
Az melyik beállítás, hogy lássam ki mit kapott? Minden chat, minden engedélyezve van, de nem írja, hogy a társak milyen cuccot kaptak
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #18119 üzenetére
Ilyen velem már kétszer történt, ez akkor szokott lenni, ha elnyomod a gyógyító skillt, de laggol, és csak akkor veszi be mikor már lelőttek...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
kovimester #17787 üzenetére
Erre jelenleg az a megoldás, hogy becsatlakozol, aztán egyből ALT+F4, ilyenkor megmarad a csatlakozás ha visszalépsz, és jó lesz az UI is. De remélem hamarosan javítják, mert iszonyt idegesítő hiba. De, hogy ezt, hogy nem vették észre azt nem is értem...
-
-=Jam=-
őstag
-
-=Jam=-
őstag
Nem tudom miért mondja mindenki, hogy keményebb lett a Falcon Incursion. Azt hittem, majd a sentry nerf meg egyéb nerfek miatt tényleg nehezebb lesz, de marha simán letoltuk a haverokkal.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
TommyS_27 #17564 üzenetére
"Gear Score will now only take into account the equipped weapon with the highest Gear Score, and discard the other two. This will prevent players from equipping low quality weapons to voluntarily reduce their Gear Score."
Lehet tévesen, de én ezt úgy értelmeztem eddig, hogy csak a legmagasabb fegyveredet számolja bele, de ha mondjuk csak 163-as sárga gear van rajtad egy 204-es fegyverrel, akkor még mindig 201 alatt vagy, és beenged a 160-200 bracketbe. Ami szerintem elvárható lenne. Hiába van valakinek 204-es fegyvere, ha a felszerelése szar, akkor igazságtalan betenni a 201+-ba.
Ez arra kéne hivatott legyen, hogy két nagyon rossz fegyverrel ne tud lehúzni a Gear Score-t, mert így az valóban igazságtalan, mert semmit nem gyengülsz tőle. Viszont ha beáldozol pár magasabb értékű felszerelést, akkor gyengülsz, és jogosan kéne a kisebb bracketbe rakjon.
Az hülyeség, hogyha mondjuk beöltözök csupa lila cuccba, de van egy 204-es AUG-od, akkor berakjon a 201+-ba...
-
-=Jam=-
őstag
Inventorydban biztos van magasabb gear, mint ami rajtad van.
Pl. van rajtad egy 214-es sentry páncél, de van amúgy egy 240-es taktikus pl., akkor a DZ számítsánál a 240-essel fog számolni a rendszer, de neked a 214-essel számoltat fogja kiírni.Nem olyan bonyolult ez, a DZ brackethez mindig a nálad lévő cuccok maximális értékét veszi alapul. Teljesen mindegy mi van rajtad.
-
-=Jam=-
őstag
Nem tudom valaki írta-e már, de a HVT küldiket ha csapatban toljátok, akkor elég ha egy ember megveszi, a többiektől nem fogja levonni. Illetve ha megvetted és elbukod, akkor nem kell újra kifizetni, csak vissza kell menni a bázisra és ismét "felvenni" ingyen.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
hitvanyalak #17016 üzenetére
Nekem az AUG-omon van, de lehet csak SMG-re adja, mert én még csak azon láttam emlékeim szerint.
(#17017) Raulblanco07: Nem rak át, mint fentebb írtam.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #17010 üzenetére
Ha supply ládából esik egy jobb cucc, amivel 161 fölé kerülsz ha felveszed, akkor nem rak át.
-
-=Jam=-
őstag
Snip3r_HUN: Felvettelek a barátlistámra, ha lesz szabad hely nálatok, akkor betársulnék DarkZone-ozni
Ma olyan este 10 után ha még lesztek.
-
-=Jam=-
őstag
18 körül tolnék egy challenge falcont, csak a baráti kör mostanában nem ér rá, úgyhogy jó lenne ha valakihez be tudnék csatlakozni. 210k DPS, 84k Health, 16k Skill, 4-es sentry gear
uplay név: darkjam82
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #16313 üzenetére
Le is írhatnád, hogy mik voltak még
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #16188 üzenetére
10 után nem lenne egy csapat Falcon challengre, ahova beszállhatnék?
Írjatok uplay nevet, ha valaki jönne.
(#16186) kiserik: Ja én is Reckless páncél ameddig bugos + savage kesztyű + 4 sentry settel tolom, szerintem ez a legjobb kombó jelenleg.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #16075 üzenetére
Baszki, egy ilyen körbe egyszer bevehetnétek
Én gyakorlatilag egyedül toltam végig 75-ös szintig, mert a haverokkal valahogy sose DZ-ztünk. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #15820 üzenetére
-
-=Jam=-
őstag
1.scavenging/nomad cuccban/ és 1 kör a térképen
Ez biztos nem, mert a ládákban lévő cuccokra nincs hatása. Azok 50/45/5 százalékban dobnak zöld/kék/sárga anyagot. A scavenging annyit befolyásol, hogy több loot essen a mezei mobokból, akik ugye max lilát dobnak, effektíve nem sok értelme van.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15692 üzenetére
Én eddig 3-szor mentem végig a Falcon Loston challenge-en. Mindháromszor módosítót dobott...
Jut eszembe: fél 11 fele nem lenne 3 tapasztaltabb ember, aki jönne egy challenge-re? Lehetőleg, akik az alagútban tudják mi merre hány méter, mert én is ott vagyok járatos. Főként DPS karakter vagyok, vakítós sticky-vel.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #15649 üzenetére
Persze el lehet azzal is boldogulni, de azért egy falcon challengre, nagyon kevés.
-
-=Jam=-
őstag
Karakter lap alján, de semmire nem jó a gyűjtögetés, felesleges azt pakolni a gear-re.
DPS nagyon kevés, azon mindenképp kell javítani. Health is legyen legalább 75k. A skill power meg játékstílus kérdése, nekem speciel 16k, havernak meg 40k. Nyilván a nagy skillért be kell áldozni a DPS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest