- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52334 üzenetére
Hogy is volt tegnap az a sztori, hogy lövöm kék pisztollyal vissza az ultit, hátam mögött 3 játékos, mire G 100 m-re tőlem: "Itt egy játékos, lelövöm!"
Csak annyit tudtam mondani: "Ne.... ehh mindegy"
És jött is a félperces pihenő
Bár az is kétségtelen, hogy azt a manhuntot is leadtuk -
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #52285 üzenetére
De azt is tegyük hozzá hogy állítólag azért kapcsolták be az okosságot mert azt mondták hogy mi csalunk.
Na ez már a legalja.
Kimaxolt és jól át gondolt szettekben megyünk erre ezek a senkiháziak állítják hogy csalunk.
Egyébként egyesével hullottak mint a legyek.
Egyik kijött az ajtón, lerakta a turetet és benyomta.
Előtte álltam banshee pred - be nyomtam egy Medkit et és instant befosott a csávó. Erről ennyit.
Nyomorékok.Ha nem lenne a csapat lehet már töröltem volna.
-
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #52252 üzenetére
Hát amit Ma Fathi alakított azt most muszáj elmondanom neked/nektek.
Kifelé tartottunk már erre megszólal Fathi " ott egy játékos"
Ez már meleg volt természetesen meghalt de aztán a CSP előtt megjelent még 4 player akik felváltva jöttek ki.
Egy pár játékos ma szerintem idegrohamot is kapott, mert dühből játszott.
Csávó 4 vs1 -be akart állandóan kiszedni minket.Már a hócipőnk tele volt mert 2-3 játékos kergettünk állandóan.
Vége a történetnek egy fullos manhunt lett.Köszi Fathi és favágó!!!!!!!!!
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52223 üzenetére
Az azért szép volt, amikor akartuk leadni (addigra már lvl5 manhunt volt) és tényleg odajött egy glithcelős, és majdnem lerakott hármunkat is. Kerültünk egyet, mire visszaértünk ott volt egy másik manhunt csapat, akik bíztak magukban, hogy a normál játékosok mellett bennünket is leraknak. Nem koronázta siker a próbálkozásukat
Az meg már megint más lapra tartozik, hogy ez a killaspt meg bekapcsolt valamit utána, mert hirtelen nagyon csúnya sebzése lett...
-
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #52210 üzenetére
Ha hiszed ha nem nagyon adja az a szerver. Nem tudom mekkora ping-el toljuk ott de olyat kapnak hogy tényleg úgy érzi az ember hogy ér valamit a szett amibe megyünk.
Kétszer akartak minket sárgával letolni. És akkor azt mondja hogy mi vagyunk a noob-ok.
8-an mentek egymás után mint az ovisok.
Éppen mentünk volna már ki amikor az ajtó előtt megjelentek 3-an.
Aztán meg kb 10-en lettek. Mi meg hárman.
Természetesen ott is nyomtak sárga ultitLe adtuk végülis
-
FaTHI
őstag
válasz
#59036672 #52175 üzenetére
Tegnap Bejött egy X.O. direkt nem irom hogy a Gabi
. Kimegyünk dz-be aszongya figyeljetek (négyen voltunk) "öljük má meg őket" Mondom kiket itt 10-en vannak abból 20-an d3-ba meg 15-en nomádba! Következő "ne szarjunk má be ezektől ezek gyengék" Mondom ezt honnnnnan látja? az átlag kb. 3000pont volt.
No a lényeg igaza volt és megholt mindenki, mi meg futottunk.....
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52058 üzenetére
Tegnap Mengelke hozta a formáját, ez a csávó tényleg egy igazi agyatlan barom. Szívesen megnéznék egy Mengelke vs Szatyi live fightot
Tegnap Jolinea-t azért még leoltottam kifelé menet, a gyerek olyan ideges lett, majd szétrobbant. Ott pofázott, hogy csalók vagyunk a D3-al (gondolom azt hitte, hogy a glitchet használjuk), elmondtam neki a véleményem, a végén már dadogott a gyerek annyira ideges lett...
Az se volt rossz, amikor CCCP_Pazzoékat rekteltük, de ők se bírták sokáig, bekapcsoltak mindent utána, 100 méterről 1 lövéssel szedte ki az embereket.
Az ilyen gerinctelen köcsögöket bírom azért, főleg azokat, akik végigcsalták és glitchelték az egész Divisiont, és bárki aki egyszer is lelövi őket az csaló, mert hát csak úgy lehet őket lelőni...
Sajnos ez van, délután még játszhatóak a szerverek, de estére előkerülnek ezek gerinctelen férgek...
Megyek inkább befejezem a félbehagyott játékokat, van belőlük egy halommal...Annyira kiváncsi lennék erre a sok herora, hogy mit kezdene a játékkal ha lenne benne AC ami kiszűri a csítet és a makrókat + ezeket a szánalmas glitcheket meg tudnák oldani... De ezt már kb sosem tudjuk meg.
Bár szerintem kb az lenne, mint ami most is volt, hogy Pazzoék is estek keltek 5-ös szintű manhuntig seperc alatt felmentünk. Arra a Cassidyre is kíváncsi lennék, ami 1 lövéssel leszedi a 2,3M full HP pajzsot, gondolom 10k FA+ MCS, de akkor is, a berserk nem volt rajta... -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #51997 üzenetére
Tegnap, amikor elmentetek, akkor Pixivel még maradtunk, és volt egy gyerek, aki olyan ideges lett, szerintem biztosan felment 200-ra a vérnyomása. Ott noobozott bennünket a D3 miatt, miközben meg nomád volt rajta, és Pixi számolta, 6x, azaz HATSZOR ment el neki az ultija. A legszebb az volt, amikor manhunt volt a gyerek és üldöztük, szembe jött vele egy másik manhunt bunda és kiabált nekik "dont shúúút, dont shúúút" azok meg pikk-pakk kiszedték, aztán ők is ki lettek szedve, igaz voltunk rájuk vagy hatan, de valami jútuber csapat volt, mert ismerősöm rám írt, hogy látja jól működik a D3, visszanéztem, orosz gyerek volt, hát szép vörös lett a feje amikor leütöttem
Tegnap megint volt egy halom hero... Vagy üres szerverek voltak, vagy tele volt hero-val.
Bírom még, amikor pofáznak és kb tudnak 15 szót angolul, amit itt a proxiban összszedtek és próbálják oltogatni az embert.
Ilyen nevekkel mint: Black-Ch33t3r, Banned_14_days etc.
Írtam neki, hogy Nomen est omen, kérdeztem, hogy érti-e, de annyira retardáltak voltak, hogy semmi, mondom akkor vedd elő a google-t. -
qukesz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #51987 üzenetére
Vagy a tegnapi 2 csaló gyerek, az se semmi volt.
Alapból nem működött a csalásuk a D3-ra, mert be volt állítva az aim, és nem volt túlságosan felvéve a DMG, de ezek a barmok 2 utcával odébbról minden épületen keresztül lőttek minket, le is lettek szépen lőve, aztán kicsit csavartak a dolgon, mert ahogy visszaértek, akkor már pajzzsal együtt 0,1 sec alatt feküdt mindenki!
De még így is le lettek lőve, ezek mekkora lúzerek voltak!Ezért is jó a D3, mert a sok rohadék aimos csaló ellen nem működik, mert csak a pajzsot lövi, és mivel játszani nem tud egyébként el van veszve teljesen. Olyan jó látni az ilyenek meglepettségét
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #51975 üzenetére
Ennyiszer nem voltunk lecsíterezve mostanság
Most már nem predator noobok vannak, hanem D3 noobokKíváncsi leszek, hogy mit találnak ki ellene, mert egyelőre úgy tűnik, hogy semmi sem működik ellene.
Amikor Gabi adta lefelé a manhuntot és odajött Raptor_PC és gyakorlatilag benne a textúrában tunkolta közvetlen közelről sem ért semmi. Le is csíterezett bennünket ő is azonnal.
Egyedül a sárga/kék/zöld ulti együtt +10-12 játékos közös zárótüze ami ér is valamit.A THX-es csapat is jó volt, végigpróbálták az egész kiosztás állományt, az volt a legszebb, amikor mind a négyen D3-ban jöttek, még akkor is lelőttük az összest. Nem hiszem, hogy jól lett összerakva nekik a D3.
Az estére a legjellemzőbb az volt, amikor egy gyerek berugózott rám rohant, lelőtte a 2/3 életemet de amikor előkaptam a pajzsot meg elkezdett menekülni a fél DZ-én át.
Meg amikor leadtunk egy lvl3-as manhuntot és kérdeztük, hogy kinek mennyi medkitje van, és mindenkinek még 4 megvolt. Másfajta játékmódot igényel, mint amit eddig megszoktunk, de én viszonylag hamar átszoktam rá.A leggaládabb az volt, amikor Pixivel az egyik játékost agyonvertük, nem lőttünk rá, hanem csak ütöttük
A többi nerf miatt a D3 nagyon OP lett. Mivel megvan mind a 4 karakteren itt is a PvE és PvP szett is, így már várom, hogy ezt is nerfelni fogják
-
zsozsooo
csendes tag
válasz
#59036672 #51845 üzenetére
Pedig ez olyan gyorsan leszedte rólam, hogy azt sem láttam, hogy megy lefele a pajzs sávja.(szerintem egy tárral nem lőtt rám)
És ezzel a szettel kiálok két dagi golyószórós elé a könyvtárnál és nem megy le.
De ez a múltkori rough tényleg pár lövésből leszedte, elsőnek azt sem tudtam mi van, még nem dobatta el velem senki, pedig lőttek már ketten is egyszerre (rough-ok).
Persze én egy hajszálnyit nem tudtam leszedni az életerejéből.
Boxon hogy tudja ezt megcsinálni? -
qukesz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #51838 üzenetére
Nem fogod elhinni, a tegnapi csapatból, 4-ből 2 az Lone Star volt, és eléggé csúnyán sebeztek alkalom adtán.
De leginkább feküdtek csakDe van minden, ami elképzelhető: D3, Banshee, Ragadozó, Striker, vegyes buildek Ninjával.
Volt olyan, hogy 3 fős csapatból mindegyik D3 volt, de ők se tudták leadni a manhuntot, nem jól védték be aki adta lefelé -
válasz
#59036672 #51682 üzenetére
Na akkor most lesz csak igazán sírás ha előveszem az emp sticky+pred kombóm
@Anonymus23: Szerintem nem erős annyira ez a nerf, max a DZ/last stand/skirmish-nél 50-re limitáltam volna a stacket, hogy ne rinyáljanak annyira a striker hero-k az összes többi része teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest