- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50745 üzenetére
Nézegettem videket es a megallito ahogy pumpal szinte mindig meg van a 2szegmens.akkor nem gonosz es halalos lenne a jobb?
-
FaTHI
őstag
Srácok a csapásmérős megállítóra illetve karabélyra milyen talenteket érdemes rakni? Próbálgatom össze vissza de még valami nem stimmel.
-
FaTHI
őstag
Tegnap találkoztunk egy Csiterrel!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50449 üzenetére
Az a 8 idióta egyike irta be, ha G megtalálná a videót jó esetben meg lenne az az iromány is!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50449 üzenetére
Igen, simán mehet a tegnapi nap beiirásának!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50440 üzenetére
Ha ez igy lesz strikerbe lesz mindenki.Szuper lesz mint anno mindenki alfaba volt. Nem hogy az alfat meg a banshit et babraltak volna.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50360 üzenetére
Ja csak lestünk ment és kaszált G-kolléga, jót röhögtem rajta
. De úgy vettem észre sokat komolyodott azóta, most már csak akkor kiált fel + on the floor mikor elfeküdt az összes ellenfél
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50284 üzenetére
Gratula!
-
FaTHI
őstag
Egy hét eleji On the floor!
-
FaTHI
őstag
Ha emlékeim nem csalnak itt ezután a vid után jött egy 4. xer-es is, az nyilt terepen zajló csata volt, de ott is ledobták a láncot.
RazoR : Mostanság egyre több ilyen csúszós manus van valahogy nem lehet lesokkolni normálisan, arról nem is beszélve mind a négyen bevoltak makrózva!
-
FaTHI
őstag
Beszaladtam egy fél órára ami másfél lett
DZ-be összetalálkoztunk a Xer bandával, 4x összefosták magukat majd szervertváltottak!
[lszösszenetL] -
FaTHI
őstag
Fél 6 Megyek Dz-be kb. Igy nyomom ma mer aki nem vagány..!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49926 üzenetére
Ma pedig megcsináljuk. Megegyezünk az Oroszokkal és meg is lesz a levágás!
-
FaTHI
őstag
Hibátlan Ellopott jel -re készülünk kb fél5 -5 órától. Tapasztalt versenyzőket keresek eme komoly feladatra
Aki tud jönni és megfelelő tapasztalattal bir kérem irjon és előre is köszönöm a segitségét!
-
FaTHI
őstag
Srácok egy Ellopott jel betörést kellene hibátlanra lehozni, aki szeretne csatlakozni jelentkezzen!
-
FaTHI
őstag
-
FaTHI
őstag
Ha ma lesztek Dz mellett jó lenne összehozni ezt az összecsapás bravúrt a 10pont hátrányból nyerni címmel!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49800 üzenetére
Egyébként biztos ti is észrevettétek nagyon sok az új játékos. Ezek szerint annyira nem is halott a játék. Az is mókás hogy egy 1000pontos játékos szarrá lőtt a múltkor, vagy nagyon gyorsan tanulnak az ilyenek vagy valami sumák van ezek mögött nem tudom.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49798 üzenetére
Ez most tényleg élvezetes volt, jó lett volna egy videót késziteni szépen szeleteltük a szervert, egyszer véletlenül a nagy kavarodásba még Szatyit is lelőttem nagy volt a kavarodás
Remélem lesz még 1-2 ilyesmi jó mókázás
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49790 üzenetére
Köszi, akkor a mobokat lövöm nem a játékosokat
Ilyen idióta találmányt..
-
FaTHI
őstag
Srácok a Last stand mi alapján számolja a bravur pontokat? Alig haladok előre pedig elég jó eredménnyel zárok meccsenként.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49418 üzenetére
Köszönöm, szerintem élek majd a lehetőséggel!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49416 üzenetére
A mi csapatunk is úgy mond szétesett, pedig ez az összecsapásos 10pont hátrányból hiányzik nagyon, mert lassan elérem az 5000pontyot. Egyébként engem sem hiv már a DZ, és remélem mihamarabb jön ez a Div2.
-
FaTHI
őstag
Srácok ez az összecsapás bravur kellene nékem a 10-pontos hátrányból nyerj egy meccset. Ha lenne jelentkező délután, illetve este szivesen fogadnám a segitséget.
-
FaTHI
őstag
Jó lenne tudni a Div2-n lesz e Magyaritás, sajna nem az erősségem az Angol.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49284 üzenetére
ÁÁ köszi, még csodálkoztam is miért ez a hülyeség, de akkor elég gyatrán olvastam a feladatot...
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49282 üzenetére
Nem hanem -22Celsius hőmérsékletet állits be miközben a ruha -7ig védett.
-
FaTHI
őstag
Srácok a Survival -22 -7- es bravúrt hogyan lehet megcsinálni? hiába trükközök valahogy nem akarja egyszerre a kettőt.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49002 üzenetére
Én meg mint újonc a Túlélésben csináltam egy jó kis farmot, és ki is mentem a helivel, erre kidobott egy Divison jelet mert a faszok elkeztek bűvölni valamit a Uplay en tegnap és nem is szinkronizált. Tehát buktam a 2-órás sikeres Survivalt!
-
FaTHI
őstag
Esetleg ha valaki a bohóc maszkra izgul jelezze mert nekem nagyon kellene.
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #48597 üzenetére
Ezt nyugodtan reportolhatják jót röhögnek a videón... Amúgy mi a Hell-es bandával futottunk össze falon át lőtték a vérzést az sem volt semmi, én is megpróbáltam nekem nem jött össze
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #48280 üzenetére
Azt a büdös néha aludj is komám ez már durva teljesitmény
. Amúgy én is most rágyurtam a bravúrokra a cél a 4000-volt, de már 4200-lesz lassan...
-
FaTHI
őstag
Én is a föld alatt bravúrozok de elfogyott a Direktiva információm. Honnét tudnék hirtelen beszerezni belőle Skacok?
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #48121 üzenetére
Megnézem én is ezt az elméletet!
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #48118 üzenetére
Nem lenne jobb az a+50rpm mint az a 4% kritsebzés?
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #48025 üzenetére
Én is kérném a receptet!
-
FaTHI
őstag
Az egyik játékostársam panaszkodik a Nomád szettre mintha gyengébb lenne a pach óta, könnyebben hal, és a nomád is ritkábban durran el. Ti észrevettetek a Nomád szetten valami nerfszerűséget?
-
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #47880 üzenetére
Igen minden 3. fertőzöttség bugos, nem szólva mikor manhantként csak lementem a dz6-kikapcsolóhoz és instant halál lett nem fokozatos fertőzés.
-
FaTHI
őstag
Köszi Ghio és Anonymus végül youtub videó alapján meglett az uccsó echo is.
-
FaTHI
őstag
Már csak egy Echo hiányzik ha minden igaz Clintonban van, de ott 3-at találtam az meg van csinálva. Nem emlékszem esetleg Amherst lakásába lehet echo? Talán az lehet a megoldás?
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #47754 üzenetére
Köszi a térképet átnézem. Az echóból 2 a naplóból és drónból 1-1 hiányzik .
-
FaTHI
őstag
Srácok aki begyüjtötte a drónokat echót naplókat azt kérdezném. Ha jól tudom a telefonokon kivűl az új megnyitott részen nincs a fentiekből, vagy igen, mert az istenért nem mutatja a térkép a maradék 1-2-őt és csak annyi hiányzik.
-
FaTHI
őstag
Probalgattuk megcsinalni ezt az okosfedezekbol kell megolni jatekosokat bravurt 1v1 be a dz-be, de nem adja be akarhogy probaltuk.Hogyan kell ezt megcsinalni sracok?
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #47296 üzenetére
Melyik küldi a legalkalmasabb hogy minél előbb meglegyen ez a maszk?
-
FaTHI
őstag
Ne felejtsétek el a pve bossokat sem.Az általam ismert 11 boss 15p alatt elerheto, ami 1650 ge t jelent,kb 4 kulcstoredekkel es 1-2mappas vagy exo cuccal egyuttveve. Ja ezt 4 karakterrel mecsinalva eleg szep summa.
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46578 üzenetére
Az is valami, de szerintem a strikerhez rakom a vérengzőt meg egy páncélrombolást + valahonnan néhány lila + elit sebzést és farmolni pl. a hullámot jó lehet.
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46572 üzenetére
De valaki itt irta hogy valami bibi van a hozzáértövel hogy talán nem úgy mükxik mint 1.7 ben,
-
FaTHI
őstag
No még egy történet ez nem sült Hack!
-
FaTHI
őstag
Itt minden van mint a búcsúban! Cheater
-
FaTHI
őstag
Az ünnepek alatt próbálgattam, és optimalizáltam pár új mappás szettet.
Egy rövid vélemény: A csapásmérő szinte bárhol megálja a helyét Pve- re nagyon hasznos szinte egyedül irtottam a Time squeren és Pvp-be is hullanak az ellenek. A Nomád egyértelmű nagyon sokan rohangálnak a DZ-ben és bárhol jól teljesit. A Banshee elég gyengusz lett legalább is csapattársam elmondása szerint harmat gyenge egy Nomádhoz képest. Én jelenleg a Ragacsot preferálom, tegnap 5db Manhunt esett össze illetve két Nomád betámadott de elvéresztek. Pve küldikhez olyan elmegy kategória.
Viszont megcsináltam hasonló képpen a magányos csillagot miután találkoztam az összecsapásban MarcoNL kollégával, ahol kb mindenkit leszedett MG5-el. Csak a táram volt a régi, (videó alapján néztem) de alig ment le a az életük az összecsapásban az ellenségnek, kb 1-et ha kinyirtam nem is értem ilyen fosul játszanék? Tudom a tár nagyon nem mindegy a tűzgyorsaság miatt, + hamarabb jön a bonus, de még nem adom fel lehet gyakorolni kell ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest