- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Tőletek nem jönnek a különféle videók, képek az über összerakott set - ekről
Mert ez az én szótáramban magamutogatás és önfényezés. Ettől persze akár hasznos is lehet, de tekintve, hogy mennyire random a játék és pl. a Barett az nem tudás és maximum félig meddig kitartás kérdése... Ezen felül pedig tele van a youtube ilyen videókkal, a reddit pedig leírásokkal, amelyek még angol tudás hiányában is emészthetők. -
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32451 üzenetére
Ez INZULTÁLÁS!!!
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32447 üzenetére
Tudod te hány ember önkényes kiskirályságát tetted most tönkre? Mi lesz így velük, hogy már egy fairebb harcban kell a megszokott alázós-tapsolós módban érvényesülni?
-
bunfi
őstag
válasz
arnikusz #32427 üzenetére
És még rá sem glitchelték a tier1 armort és a mobile cover buff glitchet. De ez így fair pvp, mint tudjuk. Amúgy megelőztelek
(#32429) RazoR
Amúgy az is érdekes, hogy a Famasból named fegyver lett, az M700-ból, a G36-ból vagy az UMP-ből nem. Ráadásul csak ilyen korcs exotic lett belőle... azt már fel sem hozom, hogy maga a Famas egy használhatatlan sz@r. -
-
bunfi
őstag
Ha már szóba kerültek a bugok: Skill cooldown... az mi?
-
bunfi
őstag
Az AB nerf 15-30%-kal visszavágta a max dps-t. Szerintük ez így jó... szerintem meg nem. A strikerről le lehetett volna venni a mellélövés -2% penaltit, ameddig hitelsz, addig van egy 2mp-es cooldown a csökkenésen, de utána 5%-kal csökken másodpercenként. A sentryre érvényes lehetne a burst fegyverekre 2,5-5-7,5%-os lépcsőkben (megtartva a 5-10-15%-ot az ismétlőknél), mindemellett a burst fegyverek pontosságát meg lehetett volna növelni. BUMM máris nem op az AB.
A heal mechanika katasztrofális állapotban van jelenleg. Egy huszáros vágással próbálták megoldani az armor problémát, de helyette armor helyett hp lett a kötelező. 250k skill power alatt egyszerűen nincs értelme a heal skilleknek, semmit nem segít. A medikit eredetileg full hpra töltött volna, most csak kb. félig és utána heal-over-time. Ezzel csak azt érték el, hogy a Predatory fegyvertalent kötelező, mert ha nem skillpower buildet csinálsz, más normális heal forrás nincs.
Persze a 70%-world-tier glitch és a mobile cover bug v124 nem kerül javításra, mert senki nem kapkodik, hogy közölje a fejlesztőkkel (gondolom itt sem mindenkinek új dolog ez
)
A legendary módban sem lettek semmivel sem intelligensebbek a mobok, csak minden lövésük fej és az idegesítő suppression fire mechanikát duplázák meg. Azt hittem nehéz lesz, nem pedig csak irritáló.
Megint arra megy el az idő, hogy az eleve halálra ítélt ötleteket javítsák, nem arra, hogy adjanak valamit. Mert én nem nevezném új tartalomnak a régi tartalom folyamatos újrarajzolását pedig voltak ígéretek (lásd pl. (#32372) vegitossj7.)
-
bunfi
őstag
"Egyél szart, 100 milliárd légy nem tévedhet."
Nem attól lesz jó vagy rossz a játék, mert sokan játszanak vele. Attól csak nyereséges lesz. Egyébként fantasztikus, hogy ilyen elmeháborodott itemeket raktak megint a játékban, miközben az AB volt a broken és nerfelni kellett.Igazából megint arra fog elmenni az energia, hogy ezeket a sült-bolondságokat fixelgetik, ahelyett, hogy valami lényegit vagy QoL-t csinálnak. Meg nagyszerű ez a módszertan, hogy új content helyett a régit alakítják át teljesen
-
bunfi
őstag
válasz
arnikusz #32218 üzenetére
Akkor így első blikkre sanszos, hogy Cleaner bossok pooljában van emelt dropratetel.
(#32221) Snip3r_HUN
És még radobják a mobile cover glitch v213-at. 1,5 millió toughness. Sok sikert. De ez van, amikor az egész játékmódot egy ki a nagyobb köcsög vonulatra építik fel.Egyébként azt néztétek, hogy 40+ új emoteot raktak a játékba. Mert ez fontos volt... #cashout
-
bunfi
őstag
A Caucedus world bosson kívül esik valahol máshol is?
(#32210) pzstm
PVP-ben le is tiltanám ezeket. -
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #31200 üzenetére
Ideidézem akkori kedvenc mondásom: "... mert ugye tudjuk, hogy az elbaszott világegyetem leghalálosabb fegyvere... a GOLFÜTŐ! b+..."
(#31195) vegitossj7:
Jogos kritika, de a NMS-nél a bázissal kicsit kézzel foghatóbb a történet. A baj az, hogy a Firearms nagyon el van rontva az alapok szintjén. De ez már egy másik történet... -
-
bunfi
őstag
Normális? Nem tudom, de nem is ez volt a kérdés. Volt egy játékmechanika, amit megváltoztattak mindenféle jelzés nélkül, mert véleményem szerint nem balanszolni akarnak, hanem egyszerűen ellehetetleníteni a szetteket. Főképp azért, mert a statisztika szerint ezt használják a legtöbben és ahelyett, hogy az okait derítenék fel, inkább megint megmutatták, hogy akkor is nekik van igazuk, ha nem feltétlenül van igazuk.
Kiemelték, hogy a tanktician meta felborította a DZ amúgy sem rózsás egyensúlyát és természetesen tenni fognak ellene. Mennyire logikus, hogy az ellenszerként felhasználható eszközöket (exlosive ammo proc dmg, fire ammo 10 mp burn és a DPS vagy épp az említett striker mechanika) mind gyengítették?
Az is fura, hogy a level 35-ös mobokat ennek ellenére bevezették a 231+ DZ-ben és a Heroic módban, csak legyen mivel megölni...
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy már a Tactician Authority előtt is sokan voltak akik kiemelkedő eredményességgel használták a hp+electronics buildeket. Csak szerint mivel a fejlesztők megint nem igazán voltak tisztában, hogy mit lehet kihozni az általuk létrehozott itemekből, megint csak a statisztikára támaszkodtak. Így mindaddig amíg a Marcostyle videója után nem kezdett el futótűzként terjedni, nem foglalkoztak vele.
Jobban kellene előre tervezniük.
(#20303) orichalcos Azt hittem, hogy ez csak a PCsek problémája, mivel a csökkenő játékosszám miatt leépítették a szerverparkot. Sajnálatos, hogy nem.
-
bunfi
őstag
válasz
ScomComputer #20299 üzenetére
Rákattintottál az Ezt-re?
-
bunfi
őstag
válasz
ScomComputer #20294 üzenetére
Ezt olvasta már valaki?
Ha nem akkor miért nem? -
bunfi
őstag
válasz
bombibmw #20283 üzenetére
Ha van 100 uplay pontod, ezen az oldalon belogolsz: https://club.ubi.com/#!/hu-HU/shop-rewards Majd utána kattints a Click Here feliratra, bepipálod, hogy halálosan komolyan gondolod és elfogadod a feltételeket és kapsz emailben egy kódot. Vásárlásnál kell megadni ezt a kódot a -20%-ért.
-
bunfi
őstag
Szerintem problémás lesz, mert elég rendeset vágtak a striker/sentry nerf miatt a dps-ből. Sőt alapvetően kicsit pofátlan húzás volt, hogy ezentúl a striker csak azon a fegyveren ad bónuszt, amivel felhalmoztad. Ergó nincs tovább shotival fellövöm és váltok másikra, mert abban a pillanatban nullázódik. Silent nerf. Megint.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #20276 üzenetére
Láttam olyat is, amin nem volt main stat, hanem 3 major + 2 skill. De így, hogy csak az alfa érintett, tényleg csak nagyon minor issue.
-
-
bunfi
őstag
Mi, honnan, mekkora eséllyel esik 1.3-ban
A mod slotok pedig, mint extra lettek implementálva, nem pedig elvesznek helyet a major attributeoktól. Így a kesztyűs fiaskót leszámítva jó hír. A "rossz" hír pedig az, hogy elszámolták az alapsebzését a G36-nak, így javasolt, hogy ne szokjátok meg a jót, mert Hamiska már jelezte, hogy nerf lesz.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #20216 üzenetére
Igen, meg lehet.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20213 üzenetére
Ahogy olvastam új setet nyitottak, de magasabb gear scoret még nem nyitottak belőle,
de még semmi nem biztos ebből a szempontból.Lásd fentebb -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20199 üzenetére
Akkor megint nagyon ügyesek voltak, mert a kesztyűre a patch előtt sem eshetett mod slot, így nem világos, hogy miért nyúltak hozzá. Különösen fájdalmas, hogy a dps nyesés után az egyetlen gear piece amin lehet CHC és CHD az pont a kesztyű.
-
bunfi
őstag
Olybá tűnik, hogy a kesztyűk vagy kaptak egy silent nerfet, vagy megint elmértek valamit, mert 3 major + 1 skill helyett, 1 major + 3 skill kombóval esnek. Not good.
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #20114 üzenetére
-
bunfi
őstag
AlphaBridge Gear Set
Take advantage of all your equipped weapon talents with this powerful set.
Set Bonus (2): +2 Medkit capacity
Set Bonus (3): + 100% Health regen
Set Bonus (4): Talent | AlphaBridge - Equipping 2 weapons of the same type will activate the unique talents of both weapons at the same time.<lehet, hogy kamu... sry.>
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #20096 üzenetére
Távirányítós R/C autó, amelyre egy kis meglepi robbanóanyagot szigszalagoztak rá. Biztos jó lesz, na!
-
bunfi
őstag
A body armor és a kneepad eléggé meg lett kavarva/le lett nerfelve a kötelező mod slotokkal...
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20055 üzenetére
Bocs b+, hogy nem látok hátrafelé a hóviharban.
-
bunfi
őstag
Az tényleg a te hibád lenne, hogy miután végignézték, hogy extractolunk, majd eljövünk onnan és pont a hóvihar beálltakor jönnek és hátbalőnek, majd
beszarianhős bátorsággal (mert hát be merték vállalni, hogy rugók legyenek, ugye. so hero much wow) elfutnak felfelé? Te tudod... de szerintem nem. -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20046 üzenetére
Nem egy kategória, egy motiváció. A kettő nem ugyanaz. Egyébként én tisztában vagyok vele, hogy ezt szeretnék a kedves fejlesztők, meg is van róla a véleményem. Ezért maradt még mindig a DZ a legidőhatékonyabb formája a farmolásnak.
Egyébként meg aki arra hajt, hogy meglegyen a kredit és a szint a kibaszott AUG blueprintre, hogy végre ő is haladjon előre vagy épp nem a mások kárán nyerészkedés a zsánere [link], az miért lenne beszari? Bár szépen bebizonyítottad Sithnek is, hogy az ő hibája, hogy lelőtték.
Nagyon fura, hogy te jobban tudod, hogy engem miért bannoltak ki, miközben még én sem tudom biztosan az okát, pedig nem nyughattam és mégis felvettem a kapcsolatot annó a supporttal.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20041 üzenetére
És meg is értettem. Azért csal(t), mert megteheti következmények nélkül, legalábbis akkor még. Amikor elmeséled, hogy hány embert öltél le, robbantottál fel az ugyanerről szól. Megteszed, mert megteheted. Szarsz rá, hogy ők szerettek-e volna veled pvpzni vagy nem. A dzben nincsenek szabályok, se keretek, se kötelező erkölcsök, vagy moralitás, mint ahogy másokat megtámadni sem kötelező. Innentől nem értem miről beszélsz a szabályosan alatt.
(#20042) sith7 Voltam, vagyok is DZ - ben, de nem azért, hogy görény legyek
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #20036 üzenetére
Csalással gyilkolt? Köztudottan? Olvassál vissza és ne állíts valótlanságokat. Főleg annak tekintetében ne, hogy esetleg akkor jelenthetnéd ki biztosan, ha a Ubi kiadna ilyen infót. De nem teszi, mivel egyébként is külső cég végez statisztikai elemzést. Nomeg, magát az Ubit SEM ZAVARTA, hogy a pc-s játékosbázis nagy része szépen lassan csaló lesz. Mert ha zavarta volna, akkor nem csak azután lépett volna érdemben valamit, hogy élő adásban megbaszarintották jazz zenész barátunkat. Egyébként vicces volt, hogy utána már csak xboxról streamelt
De egyébként a kijelentésem pedig igaz, a DZ arra épül, hogy kihozza az emberekből a legrosszabbat. De ezt már próbáltam megértetni egy párszor, de sajnos semmi foganatja nem volt, felesleges magyaráznom megint.
(#20037) sith7 Ebben nem volt semmi személyeskedés, kérlek ne lásd bele azt ami nincs. Egyébként pár hete játszottunk együtt és amikor jött egy csapat gyökér az extraction után, majd hátbalőttek minket és utána elfutottak nem nagyon vitatkoztál Anonymousszal, mikor "méltatta" őket ezért.
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #19988 üzenetére
Gondolom elfeledkeztek arról, hogy ebben a játékban van pvp (vagy valami annak csúfolt) is. Minden fejlesztővel megesik, hogy a youtuberek jobban ismerik a játékot, amit ők fejlesztettek.
-
bunfi
őstag
válasz
american man #19882 üzenetére
Az AUGot mindenképp, sőt azt érdemes egy párat craftolni is, mert azok még elméletileg CHC-vel jönnek. Lehet, hogy jobb lesz az új, de ha nem, akkor kár lenne kihagyni a lehetőséget.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #19852 üzenetére
Vagy éppenséggel venni kellett volna a fáradtságot és normálisan megtervezni. Már a béta után mondták, hogy azzal, hogy az csak az smg-n van viable bonus nem lesz jó. Nagyon örvendetes, hogy így 5 hónap után képesek voltak ezt asszimilálni. De persze ezt sem tudják normálisan megvalósítani és ha bejön az előbb linkelt számítás, akkor meg köszi-puszi, semmit nem ért.
Ugyanez igaz a szettekre. Az elején a striker még +100% critical damaget adott. Akkor az hogy volt? Jó lenne ha nem azért kellene nekik gratulálni, hogy kijavítják azt, amit egyértelműen elbasztak.
-
bunfi
őstag
válasz
Balika23hun #19848 üzenetére
Ha hinni lehet ennek a számításnak, akkor 5--8%-kal jobb lesz a jelenlegi chc smg, mint a patch utáni. Ez természetesen megint nem kicseszés azokkal, akiknek nem tudták még a patch előtt lecraftolni a godroll AUG-ot.
A sentry/striker nerf konkrétan pofátlanság. Nem bírják elviselni, hogy te nem úgy játszod a játékot, ahogy ők szeretnék, de ahelyett, hogy alternatívát adnának (amit meg is tettek szerintem, mielőtt meg is nerfelték/késleltették volna - exotic dmg/blind rifle) kényszerítenek és ha nem tetszik akkor a sós krv nénikéd.
Egyébként annyira ígérték a stash növelést, most meg nagyon hallgatnak róla. Szerintem ez sokmindent elmond a tervezőmérnöki tudásukról... vagy annak hiányáról, hogy ekkora energiába kerül a stashet megnövelni, miközben a szettek száma 12-re (12x6-ra) nő.
(#19846) sith7
amit most is meg lehet tenni a gear leépítésével a DZ - ben Persze meg lehet, ha szeretnéd magad szivatni... pakoljál ide, lépj át, pakoljál oda, lépj vissza. Pain in the ass, megint csak a hülye tervezés (tényleg bele kell számítson a stash, TÉNYLEG?) és a mocskoskodás (level 1 pisztoly lowlevel rugózás/fresh30 kari rugózás stb.).Én nagyon remélem, hogy működni fog ez a DLC. Ha nem, akkor meg remélem óriási botrány legyen belőle, hogy a nyáladzó sajtóértékelések ellenére megmaradjon az emberek fejében, hogy istenesen elrontották ennek a játéknak az óriási potenciálját és behorpad a Ubi renoméja. Már ha azt lehet még horpasztani
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #19837 üzenetére
De ahogy olvasgatom sok embernek van Sós Perece ugy hogy lesznek itt kommentek
És akkor mi van? Attól mert ph! félisten és/vagy lekezelő paraszt és/vagy épp felszólít, hogy takarodjál el ebből a témából +/- hagyad abba ajátékot, mert Vazul néni nem tágít, attól majd igaza lesz? Ez a játék konzolon lett valamilyen szinten siker, mert ott elég szegényes a kínálat. A PC-s játékosbázis elég szarul áll, persze ki lehet magyarázni, hogy a steam így és a steam úgy. Ha csak erre akarják építeni az érvelést, akkor javaslom, hogy gondolkodjanak el, hogy mi az a reprezentatív minta a közvéleméynkutatásban
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #19835 üzenetére
Egy seggel nem lehet megülni két lovat. Ennyi.
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #19822 üzenetére
Sanszos
Bár nagyon mondták, hogy twíkelni kell rajta 1.2-nél
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #19814 üzenetére
TÉNYLEG! Igazad van, spontán önrobbanás/öngyilkosság végez velük. Nincs több kérdésem.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #19809 üzenetére
Azért így visszaolvasva a kommentjeidet még így a félkész kariddal is vidáman onehiteled az embereket stickyvel. Biztos nagyon élvezik és nem mérgesek, hogy megölted őket craft materialért
Hiszen nincsen ezzel semmi baj, már bétában is így volt... ja várj, NEM! Kár.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #19802 üzenetére
Buktál már el olyan itemet, hogy majdnem szétbaszott az ideg, hogy elbuktad? Nem? Akkor miről beszélünk?
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco #19799 üzenetére
Látom nem sokat játszottál fps-ekkel, hogy ennyivel elintézed.
-
bunfi
őstag
válasz
Garsza #19759 üzenetére
Köszi, hogy a számba adod a szavakat. Kár, hogy nem így gondlom. Sőt már azt sem gondolom, hogy vitatkozni érdemes, mert ahogy olvasom minden mondat úgy kezdődik, hogy én vagy nekem. Nem különösebbképp érdekel, hogy TE szerencsés voltál. Annyira aranyos, hogy megpróbáljátok bizonygatni, hogy ahogy ti csináljátok, nektek sikerül az a jó és azon nem szabad változtatni (lásd. Raul).
(#19761) Raulblanco07
Hányszor írod még le, hogy mivel neked tetszik, akkor az jó? Mert nem így működnek a dolgok... csak szólok... Gondolom a bf-ben is csak az zavar, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul és a taktika/tudás dönt életről/halálról, nem a +2% critical hit chance, amit 150 óra kemény MUNKÁVAL kifarmoltál... -
bunfi
őstag
válasz
velizare #19754 üzenetére
Tudom. Csak ha elolvasod a zárójeles rész, akkor az van benne, hogy neked és a mobnak is out of coverben kell lennie. Ez nem tudom mennyiben javít a fedezékhasználaton.
(#19753) Garsza
100+ órája próbálom tudatosan építeni a karakterem. Azóta kétszer változott a meta, és egyszer az item level. De persze én vagyok a balfasz és te meg helikopter. Ez kb. ugyanakkora szar duma, mint az, hogy igazítsátok a fegyveretekhez a geareteket (from SotG). -
bunfi
őstag
válasz
velizare #19743 üzenetére
sírás volt még, hogy a fedezékalapú játéknál senki sem használ fedezéket => 1.3 lmg buff.
Nem tudom, lehet az én angolom szar, de nekem ebből pont az ellenkezője derül ki.
LMG : Damage to targets out of cover ~ 25% (cover counts even when firing from behind cover)
Egyébként ezzel még mindig csak felzárkóztatták a smg per bullet sebzéséhez, szerintem az azért annyira nem túl erős buff.
Amúgy meg örülök, hogy kiderült a tanktician "probléma", egy újabb következménye annak, hogy rohadtul fogalmuk sincs, hogy hogyan működik a saját játékuk és mik a határai. De biztos bevonzza majd az a játékosokat, hogy az x+1 óra alatt kifarmolt gear majdhogynem mehet a szemétbe. Meg biztos jót fog tenni a Heroic nehézségi szintnek, hogy kevésbé leszel tank karakter.
-
bunfi
őstag
válasz
velizare #19738 üzenetére
Na itt a probléma. Mert a méretén kívül maximum annyi köze van, hogy van mob, amit le lehet ölni, meg quest, amit meg lehet csinálni. Akkor miért kell ezeket ehhez az átgondolatlan, koncepcionálisan elbaszott, toldozott foldozott szarhoz hasonlítani?
(#19740) Raulblanco07:
"ne minden nyomorék abban szaladgáljon" Kíváncsi vagyok hányan fognak ugyanúgy a torkodnak ugrani, mint az enyémnek, mivel konkrétan lenyomorékoztál mindenkit. -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #19731 üzenetére
Sorold már fel kérlek, hogy mik voltak azok...
-
bunfi
őstag
Amire lehet arra addtional armor (body armor, holster). Crit hit chance (gloves), crit hit damage (gloves, knee pads), exotic damage resilence (body armor, knee pads) és skill power (mask, backpack). Mondjuk még egy kis burn resistance (mask, backpack, knee pads) és pulse crit hit damage sem árt (backpack, gloves, holster), bár annak az esélye, hogy mindez meglegyen, nulla.
Apropó, aki szereti a szürke-fehér urban camo skineket, ma a Torn tape - gray eladó a BoO vendornál.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #19697 üzenetére
Overall mennyi idő volt ezt összehozni?
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
válasz
johndoo1000 #19615 üzenetére
Üdv az unlucky klubban, az üdítők hátul vannak
-
bunfi
őstag
A legvalószínűbb az, hogy súlyozva lesznek a settek, mint most (FL -> 1.1, CS -> 1.2), tehát inkább az újak fognak esni. Esetleg előre meg lesz adva, mint a HVTknél. Vagy lesz Heroic szint a régi incursionből is, de ennek elég kicsit az esélye, mert rengeteg küldetésből még CM sincs, csak hard.
-
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #19440 üzenetére
T2 Micro / CQBSS / PRO red dot / MK5. Ezek alapból headshot damge-et adnak és ha szerencséd van, akkor crit hit chance a másik ami rajta van.
(#19441) duvi Nem biztos, hogy az dobja a legtöbbet. Ez attól függ, milyen fegyver pl. az LMG-re capacity + rate of fire a legjobb.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #19396 üzenetére
Meg szoktad kérdezni azoktól, akiket lelősz, hogy mennyire gearelt? Ne legyél már ennyire álszent...
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #19246 üzenetére
Meg a többi overgearelt tirpáktól, aki szerint azért mert pvp is a zóna, akkor ki kell basznia másokkal.
Egyébként őszintén megvallva kíváncsi vagyok, hogy a nagy fellángolás utána mi lesz a vélemény az 1.3/Undergroundról, mert a HVT-t is várta mindenki mint a messiás, aztán kiderült, hogy értelmes gear az csak a hetiből jöhet és aztán meg kiderült, hogy az Ubi úgy gondolta, hogy mindenkinek a Lone Start kell és akkor adjon csak olyat. Úgy tettek, mint akik adnak, de inkább csak elvettek.
(#19249) cain69
-
bunfi
őstag
válasz
RECSKA #19241 üzenetére
A Heroic nehézségen és/vagy bizonyos küldetések esetében a mobok is fognak használni spéci lőszert, kelleni fog oda a final+2-es bónusza.
A dpsről pedig azért kell átmozgatni az embereket, mert barom módon tervezték meg, de ha már ennyire ügyködnek, akkor jó lenne a talenteket is korrigálni, mert 90%-hoz kell a firearms.
-
bunfi
őstag
A 4. gear set. Ez nerfelve lesz, mint állat.
-
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #19159 üzenetére
Az nagy kérdés számomra már jó ideje, hogy megéri-e alacsonyabb GS-ű fegyvert használni, mivel azon a talentek követelményei alacsonyabbak, pl. Brutal 163-on 2166 Firearms, 229-en ~2800 lesz. Ami kombinálva az egyre növekedő main stat szintekkel (pl. 6x240 + 3 maxos mod az már 7500+ main stat pont) nagyon kedvező lehet a abból a szempontból, hogy nem kell egy statra mindent feltenni, hanem lehet kiegyensúlyozottabb buildeket építeni.
Az M60 azért nehéz dió, mert hiába lesz kb. ugyanannyi a Base dmg-e, mint most egy AUG-nak, az 500 RPM egy nagyon jó moddal is csak 650 maximum. RPK-val ez már 845 és ugyan kisebb a tárkapacitás, de sokkal gyorsabban újratölt. Egy 100/30-as Heavy Magazine Spring-nal 90-es tárkapacitás már elég jó.
(#19160) sith7 Új gear set bónuszok nélkül elég esélytelen a heroic még pre-made-del is...
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #19156 üzenetére
Én meg remélem, hogy igen. Tudom, hogy neked nem tetszik az öltet, mert nem lesz kit megalázni a stickiddel, de a reddites témákat, kommenteket, petíciókat olvasva lesznek páran, akiknek ez nagyon fog tetszeni.
Szvsz. az LMG +30% az kb. az smgkkel egy dmg/bullettre hozza fel őket, kíváncsi vagyok érzetre milyen lesz.
-
bunfi
őstag
válasz
RECSKA #19104 üzenetére
Valószínűleg csak hipfireben, de akkor is nagyon opnak tűnik, pve-re mindenképp. Csak nekem van egy olyan gyanúm, hogy nagyon durván buffosak a settek, ezt a "heroic" nehézségi szint nagyon meg fogja követelni. Egyébként tök jó, hogy most egy tollvonással a a Final Measure 2-es bónusz leszámítva nyugdíjazták az összes többi gear setet... kicsit átgondolatlan hatást kelt a dolog.
-
-
bunfi
őstag
válasz
#35434496 #19048 üzenetére
Amikor én "sírtam", akkor megkaptam, hogy ha nem tecccik, akkor ne jáccá, nemennyé DZ-be, mert a DZ azilyen. Ha nincsenek szabályok, akkor nincsenek szabályok. Ez is benne van.
(#19030) norti Nem trollkodok, csak véleményt közöltem. Fix négyes groupban farmolva is 100+ óra alsóhangon, hogy azt a szintet elérd, ha szerencséd van a randomgenerátorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest