-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qukesz
senior tag
Dehogyis!! Csapat is jó volt.
Meg ahogy nézem a striker nerf óta sokkal jobban megy a játék.
Ha jól végig gondoljuk a D3 is azért lett erős mert ezelőtt azt csak a striker tudta lelőni.Bár hallottam olyan esetről hogy a CCCP banda csavart a csaláson és ahogy rád néztek már dobta is el a pajzsot.
Most az én véleményem szerint sokkal könnyebb észrevenni ha valaki csal. -
Anonymus23
veterán
Az ilyen embereknek mint a Mengele (aki anno ismeretlenül így indított felém, mindenféle előzmény és beszólás nélkül: "Ez is egy g**ci magyar, a k*** a*****t neki is"), meg az ilyen csaló senkiháziak mint a Chad, Whrite meg a többi sokadik accountos gyökér ne pofázzon már legalább, és ossza ott az észt. Nem vagyok a becsületrend lovagja, de ne egy ilyen csicska csaló próbálja már megmondani nekünk/nekem, hogy hogyan vagy hogyan ne játsszak...
X.O: nem tanított semmit, mert G-n kívül nem is nagyon szoktak kommunikálni kifelé
A többiek max: "ez"
Legtöbbször csak én pofázok de nem így és nem ilyen stílusban (de tized annyit se mint régebben, és már régen nem húzom fel annyira magam ezen a játékon mint régen, ha lelőnek hát lelőnek, nem kell már semmi loot/XP stb). Be sincs kapcsolva a mikrofon, push to talkon van, de inkább írok, mert ahhoz idő kell, meg néhány nagy levegő
De az ilyen mellett mint chad nem megyek el szó nélkül, de akkor sem emlegettem se az anyját, se mást akik talán szeretik ezt a nyomoroncot.De pl van üdítő kivétel, amikor valaki elkezd írogatni, aztán a végén egy jót röhögünk mindketten.
Pl tegnap is: A sztori az volt, hogy ketten berugóztak, külön-külön (azt nem tudom miért, mert egyik sem volt nomádban) rájuk mentünk, és lelőttük mindkettőt. Az első akit lelőttünk az beírta, hogy "D3 glitch noobs", mi csak röhögtünk rajta, a másik is írt valamit, amire írtam neki, hogy jó lenne befejezni a sírást, játsszon, jöjjön ide és lőjön ha akar, de ne sírja már tele a chatet. Még tovább is ment a szöveg, meg írta, hogy, miért noobozzuk le, amikor ő semmi ilyet nem írt, mondom neki, hogy a haveroddal ezzel indítottatok, kérdem tőle, hogy hol a haverja?
Mire Ő: ja Ő már nincs benn, még az elején RAGEQUIT-elt! Volt röhögés rendesen és elváltunk békében. -
Anonymus23
veterán
Kérlek szépen tegnap szerintünk volt egy ban hullám, mert bent voltunk órákig a DZ-ben és csak lőhető játékosokkal találkoztunk, legalább 6-8 manhunt lement. Fekvés úgy igazából nem is volt, csak amikor már nagyon elkényelmesedett a társaság, és egy bullfrogos VX+Omega meglepte Szatyit és Pixit, de azért megbosszultam őket..
Szóval arról beszélgettünk, hogy titokban biztosan valaki rátenyerelt az Enterre a bannolás indításához, mert nulla, azaz nulla csalóval találkoztunk tegnap este
-
-
törölt tag
Jujj!
Tegnap volt nevetés rendesen. Sunyi módon lelőttem Tommy-t majd dezertáltam titkos úton ellenörzőpontra.
Később mondja pixi, hogy próbáljunk ki egy másik fegyvert persze sunyi módon rámcsatlakozott Tommy de Ő csak független nézőként volt jelen (éreztem, hogy baj lesz)Pixel meghalt majd Tommy gyorsan kiépett és én is kerestem a huszast.
Te aljas gané remélem még sokáig tart a hányás-hasmenéses vírusod. 🤣😂 -
Anonymus23
veterán
Oda is hiába mész, tegnap tényleg katasztrófa volt a szerver téma úgy általában:
Madisont toltam még este levezetésnek: normális csapat, simán eljutottunk a végéig, amikor is megjöttek a bossok, azonnal kaptam egy deltát, mondom magamban, hogy csak ne lőjék már le mindet, hogy visszaérjek a vége előtt. Visszarakott a játék, errefel mind a három ott feküdt, odaszaladok hozzájuk, elnyomom az ultit, mindegyik felállt egy századmásodperce majd szépen vissza is feküdted, az ulti nem működött, ledobom a ládát fedezékbe, elkezdi felszedni őket, tized másodperc alatt szétlövik azt is, ALT+F4
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
A legszebb az volt, hogy a legtöbbet egy olyan szerveren sikerült megcsinálni, ahol lent a DZ1-DZ5 Dizketta, Mr Strange és csapata manhuntoltak
Egyetlen 1x volt, hogy betámadott bennünket egy szlovák kis buzi, ragadozóban volt, de a 9000-es Strikerrel nem nagyon tudott mit kezdeni. Adott egy Midast meg pár ládát
Előtte én taktikusban voltam, rejtő-pulse + overheal, kergetett míg le nem járt, de ugye ez full elektronikás volt, nulla életről overhealbe tett azonnal, esélytelen volt neki lelőnie.
Jött rám a gyerek, lejárt rólam, és közben átvedlettem megint Strikerbe, betámadott a ragadozójával, de lelőttem, amikor visszajött a kimentésre, akkor meg elkezdte szidni a magyarokat és mondta, hogy jelent, mert aimbotos csíter vagyokAztán volt 1-2 szerverváltás és visszakerültünk Dizkettáék szerverére és nyugodtan ki tudtuk farmolni a dolgokat, chatben ott szidták az egész Dizketta csapatot
Mondjuk az érdekes volt, amikor GAbrenak farmoltuk a HungryHog killt, akkor odajöttek, de mondtuk nekik, hogy "Testing", mondták is egymásnak, hogy ja, Commendation-t csinálnak, és nem is lőtték le, csak azok, akik később érkeztek oda. Mondjuk poénosak voltak a fiúk, a heal box-al akarták agyonverni
Elmentünk onnan, írta Dizketta, hogy "Hey, come back, I have candy for you"
Azért csak visszaírtam neki: "Come here, I have cyan for you"Szóval jó kis este volt.
Ezzel a taktikussal simán lehetett farmolni, a DZ9-ben többfelé is le lehetett menni, folyamatosan volt rejtő pulse, volt hogy írogatták chatbe, hogy hol van rugó, de nem jött oda szinte senki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest