- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
válasz
pupehap #3834 üzenetére
Azt tudtam, hogy mit akarok kérdezni, és pontosan azt is kérdeztem. Viszont lényeges, hogy amíg nem tudom, milyen logikával működik a Tier pontgyűjtés + szintlépés addig nem könnyű rájönni. Minden játékban más.
Azt is tudtam, hogy 30-as szint után lehet Tierre váltani. Nem kérdeztem volna a Tierrel kapcsolatban, ha nem váltottam volna, ugye.
Hogy a játékról magáról mondjak valamit.
1. A Hidden And Dangerousban volt ilyen, hogy a német 500 méterről lelőtt a smeisserrel úgy, hogy feküdtem a fűben.
2. Az éjszaka közepén, ha pl. elterelő manőverként küldök egy lázadó csapatot a tábor másik oldalára, mitől jönnek rá egyből a rossz fiúk, hogy én hol bujkálok? A kérdés költői volt.
3. Meg idegesítőek a teleportáló ellenfelek is.
4. Nagyon bosszant, hogy az esetek többségében nem sikerül 100%-ra csinálni a konvoj kifosztást. Ha sikerül kilőnöm a két kísérő kocsit, kilövöm a kamion gumiját, lelövöm a kocsikísérő sicariót is, nehogy gránátot dobjon a kocsi alá, akkor jó eséllyel egyszer csak hopp, befut egy Unidad kocsi, ami lehetőleg bele is rohan a kamionba, vagy belelőnek, stb. 10ből 8szor nem tudom összehozni. Baromi idegesítő.
5. Az AI társaim, hát az katasztrófa. Ha nem kéne, akkor lőnek, amikor meg a seggemet kéne fedezni, csak állnak bambán. Ha nem figyelek rájuk, simán besétálnak a placc közepére, és akkor áll a bál, vége a settenkedésnek.Én nem értem, hogy miért kompenzálnak a játékfejlesztők csalással. Ilyen sokba kerülne egy normális AI fejlesztése? Nagy kár, hogy ilyen sok baja van a cuccnak.
No mindegy, végigtolom a sztorit, aztán egyelőre leteszem.
Kérdés, akik már régóta játszanak, milyen AR-t preferálnak? Én egyelőre egy AUG-al tolom, de nyitott vagyok a váltásra.
Snipernek meg BFG-t használok.
-
alibiman
aktív tag
válasz
pupehap #3829 üzenetére
Szia, köszi! :-)
>a tier ikonra kattintva tudod ki-be kapcsolni a tier módot
Ezt tudom.
>a HUD-nál ki-be kapcsolható
Ez az, hogy mennyit tudsz szerezni. Nem azt keresem.
Ugye a Tier "szint" az 50 - 1 között lehet. Nem ezt keresem. Hanem azt, hogy hol látom mennyi Tier pontom van a sok-sok 300 - 1200 Tier pont "összelövéséből". Vagy én vagyok nagyon béna, vagy nagyon el dugták valahova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest