- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
UBI-nál szemléletváltás van, melynek első példája a Division. Nem hagyják magukra az új címeiket, hanem hosszútávra terveznek velük. Wildlandsnál is eleve két nagyobb kieggel terveztek a fejlesztők. Ha sikeres lesz, akkor lehet több is. Szerintem ez egy jó koncepció, aminek mi, játékosok is örülhetünk. Nem a futószalagon gyártott új részeket tolják az arcunkba, hanem folyamatosan érkező tartalmi frissítésekkel tartják életben az aktuális játékainkat. Persze van még hova fejlődniük (pl. Division vs. csalásellenőrzés), de én bízok a Wildlandsben (még a hibái ellenére is). Coopban jó kis mókának ígérkezik
(#1122) VincentVG
Ha minden igaz, akkor 23-án 12-órakor indul a béta. -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
CDGalaxis oldalán ez szerepel a Gold Edition adatlapján:
"Leírás
Éld át egy tökéletes Ghost Recon élményt a Gold Edition segítségével, amelyben az alapjáték, és a két nagy kiegészítőt tartalmazó Season Pass melett a Deluxe Edition tartalmait is megtalálod. "
Ennél többet vagy bővebbet még nem találtam a season passról. -
duvi
nagyúr
Sziasztok! Látom, hogy a fél Division topik itt van
Gondoltam, hogy én is beköszönök. Számomra nagyon furcsán alakult a Wildlands, mivel az első videók alapján nagyon vártam. Idővel elkezdtek szállingózni az ingame bemutatók és itt is visszaköszönt a jól ismert UBI betegség, a fokozatos butítás. A járművek és a nem létező fizikai modellezésük egyenesen hajmeresztő
Közvetlenül a béta előtt szólt az egyik Dives csapattársam, hogy ő behúzta a goldot akciósan. Mondtam, hogy részemről kizárt az elővétel. Másnap kijött a UBI 30%os kuponakciója, amihez hozzá lehetett csapni a 100 uplay pontért vásárolható 20%-os kupont is. Persze az lett a vége, hogy mind a négyen megvettük a Goldot (benne van a SP is), 15.600 Ft-ért
Érdekes módon a béta minden hibája ellenére, nagyon jól szórakoztunk. A környezet kidolgozása és mérete rendben van. A csapatban (játékosokkal) való taktikázás tetszik. Remélhetőleg javítanak a jármű kezelésen és viselkedésen, mert az egy vicc. Ha egyedül játszanék, akkor valószínűleg nem vettem volna meg, de haverokkal jó móka
Ha még lesz bármiféle béta lehetőség és tesztelni akartok, akkor egy jó tanács! A nehézségi szintet toljátok maxra (esetleg eggyel alá) és így lesz benne kihívás. Alacsonyabb szinten tényleg unalomba fulladhat a játék, annyira gyengék az npc-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest