- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
11 órám van eddig, gear level on. Ez a mindig szinten tartani a cuccot annyira nem adja.
Ha kikapcsolom, kb. olyan lesz mint a Wildlands, nem?
Attachmentekkel kell jobbá tenni a fegyvert, és szia.
Emellett a blueprinteket ugyanúgy meg kell találjam, ha kell az adott fegyver, de legalább szintezni nem kell. -
spleenszuru
őstag
Na 6 óránál tartok, jó lesz ez, tetszenek az újítások, de persze biztos lesz majd olyan enemy, amitől agybajt kapok.
Kár, hogy alig van elfogadható női fej, Furyt nem akarom ellopni a gazdájától, szóval most maradtam a néger csajnál ,egész elfogadható a feje. -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #1221 üzenetére
Ismét egy részletes guide, köszönöm!
Küldetések szempontból arra volnék kíváncsi, hogy pl. milyen egyensúlyban toljam a main-side arányt?
Pl. vagyok egy területen, pucoljak ki minden side questet main előtt, vagy más területek side questjeit is toljam le előbb, vagy mi a javasolt?
Számít egyáltalán?
Letöltöttem már a sztorihoz egy mission tree képet, hogy legalább azt ne rontsam el, de a side questek tuti meg fognak zavarni.Tegnap random egy helyen kiszúrt valami drón, ami azt se tudom mi, aztán jött egy kisebb sereg, és le is daráltak pár másodperc alatt.
Ulti verzióm van amúgy, de pl. az azzal járó MK14 Assault Brown meg a TAC50 fegyvereket nem látom a loadoutomban..
Vagy, azt is olvastam hogy a shopban a silencereket érdemes megvenni prioban, de kb. mindegyik megvan már alapból, max nem csicsás.Skilleket tekintve is, jól gondolom, hogy előbb a passzív, és ability dolgokat jobb fejleszteni, mivel azokat nem kell cserélgetni, mint a perkeket?
Class is van annyi, hogy döntsem el, mi tetszene legjobban, bár a panther körül elég nagy a hype, főleg a Behemótos skill farmos dolog miatt.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #1219 üzenetére
Küldetés prio van, vagy mindegy?
Ahgy nézem, van main, side, kék, zöld, stb. színű küldi.. Érdemes itt is előbb mindenféle mellék küldiket tolni a sztori előtt? -
spleenszuru
őstag
Együtt vettem meg a Wildlands-el, de már nagyon nehezen állok ellen, sztem ma feltelepítem, csak kipróbálni legalább.
Ott 61 órám van már, lehet kéne kis változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest