- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
-
Puma K
nagyúr
"Ubiék mehetnek a búsba, egy vicc az egész."
+1
Viszont nekem a RDR2 sem tetszik... leginkább a Sims része miatt... egyél... igyál... borotválkozz... csutakold a lovadat... ez nekem kb feleslegesen túlbonyolított játékmenet...
Mondhatni Rockstar fan vagyok... voltam...? és elég sok játékuk meg van CD-n, DVD-n és digitálisan is... van ami 2-3x is megvásárlásra került... de ez az irány nem tetszik amit a RDR2-ben tapasztalok... már előre félek a GTA VI-tól... a GTA V-be vagyis az online részébe jelenleg 1173 órám van úgy hogy mióta kint van PC-re volt egy 8 hónapos szünetem. Amúgy ráérős szabadidőmben simán nyomtam 12-16 órákat barátokkal. A RDR2 online részével elkezdtem ismerkedni, de egyszerűen nem fogott meg... pedig 75 eurót kiadtam érte, de még így sincs meg a motiváció, hogy ennyi pénzt öltem bele...
-
granini
őstag
Jobbat mondok. Meg Ubi hazon belul is van jobb pelda. Division 2-re tertunk at a klannal mert a BP nalunk is kifujt, repetitiv lett, ertelmet vesztette.. viszont mi szeretjuk a cooperative shotereket mondjuk az 1997-es Delta Force ota.. a Div2-ben is van nemi repetitiv vonal, de tartalmilag sokkal tobb lehetoseg van benne, csak a sima 30 levelt megcsinalni is tovabb tartott. Nem vetem ossze RDR2-vel mert az egy mas kategoria*, de a "lovoldozos" kategorian belul jol indult a BP es aztan 2 honap alatt teljesen ki is fujt. A Div 2 jo(bb) pelda arra hogy azert lehet okosabban is varialni, motivalni es jutalmazni a celozd meg es lodd agyon az AI-t tipusu multiplayert..
* kategoria - valojaban ossze lehetne vetni a Div2-t az RDR2-vel, mint kulsonezeti open world skillezos lootolos game, de azert az RDR2 mas szint, ott a sztorivezetesen joval tobb hangsuly van, mas kornyezet, jovan magasabb roleplay szabadsagfok. Div-ben egyfelekeppen lehet megcsinalni egy adott missiont. A masikban meg szinte barhogy
-
alibiman
aktív tag
Ennyit ír: Kill 20 enemies without being detected.
Most az a kérdés, hogy egymás után 20-at? És ha közben egyszer kiszúrtak, akkor újraindul? Vagy általában 20-at. Mert ha ez az utóbbi, akkor vagy 1000-et kaptam el már anélkül, hogy kiszúrtak volna. Ha meg megszakítás nélkül, azért csináltam a Blue Tigert, mert ott volt vagy 30 NPC. Egyszer sem vettek észre a farkasok. -
Novver
senior tag
Ah semmi extra, halál egyszerű a szintekben a True Grites öldöklés.
Ez a speckója a panthernak. Y ability.
Én csaltam kicsit és megkönnyítettem az életem. Poppolsz 3 syncshot dronet 3 targetre, elnyomod az abilityt és lősz egyet, vagy hosszan megnyomod a G-t. kb meg is vagy. Nagyobb szinten asszem több kill kell, talán 4-6 volt a legutolsó, ott drónnal felspotoltam egy nagyobb bázist, a tőlem legtávolabb lévő enemykre rátoltam a syncshotokat, és a legközelebbi hármat kinéztem magamnak. Eltoltam a gritet, lelőttem mellé azt a 3 embert így össz megvolt 6, és meg is volt a lvl 10Amúgy vegyél fel bátran uplayen, és tolhatjuk néha ha van kedved. Szeretek néha magamban játszani, de néha meg csak coopban tolnám. Kedvfüggő
Uplay : Novver -
duvi
nagyúr
Ha szétszedsz egy fegyvert, akkor abból csak crafting material lesz, nem fegyver tartozék.
Ezzel tudod szétszedni a fegyvereket:Szétszedés után ezeket a matikat kapod:
Ha a fegyver scoopra gondolsz, akkor azt itt tudod kiválasztani. Minden fegyvertípusnak saját modjai vannak.
Ha bezúzol egy fegyvert, akkor nem veszik el a hozzávaló mod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest