Keresés

Aktív témák

• guest

veterán

válasz Parci #8 üzenetére

Egy nemzetközileg látogatott site-on hirdettek nemrég hasonló játékot. Minimum 1000x-es a látogatottságuk, mint a tietek. Egyetlen mondattal intézték el az itt felmerült kérdést, amihez hasonló évek óta fel sem merült azon a bizonyos site-on:

"One entry per person, please."

Így is lehet csinálni. Ennyire nem voltatok képesek. Részvétem...

G.

• guest

veterán

válasz Parci #8 üzenetére

Parci: ne röhögtesd már magad...véleményed szerint csak ilyen holmi netmaster-eknek lehet önbizalma? Nekem mitől ne lenne, mikor sehol nem vagytok hozzám képest? :))
    Azt pedig nehogy már te mondd meg, hogy nekem mihez van alapom! Még te beszélsz itt az önbizalomtúltengésről? Nevetséges.

Konstruktív vitát akarsz, de éppen te nem tudsz érdemben hozzászólni a dologhoz, csak védekezni és visszatámadni? Szállj már magadba végre! Veled se fikázósan, se normálisan nem lehet beszélni, mert csak a szaros kis önérzeted hajt. Ezek után mire számítasz? Mellesleg, ha rögtön az elején normálisan válaszoltál(tatok) volna, akkor rég nem ez lenne. De akkor is csak a támadó védekezést tudtad erőltetni.
    Ez utóbbi hozzászólásoddal pedig konkrét alapot adtál arra, hogy lefikázzalak, mert a te szinted ugyanolyan mélyen van, mint netmasteré, meg a hasonló kis suttyóké. Márpedig a te színvonalad az, ami talán a legerősebben meghatározza az egész lap színvonalát - bár ez esetben inkább lelki igénytelenségről beszélhetünk.

Ezek után már tényleg csak röhögni tudok rajtatok, mivel bebizonyítottátok, hogy nem vagytok képesek az általatok fennhangon erőltetett konstruktív vitára. Csak a szardobáláshoz értetek, de persze abból is a legtöbb rátök fröccsen.

További jó igénytelenkedést!

G.

Aktív témák