Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabax60
friss újonc
Sziasztok! TK103B telekomos SIM-mel simán megy, vodással nem. Vodát telefonba téve és GPRS-re visszavéve van net, tehát elvileg a Voda is tudja a GPRS-t, de a tracker mégsem szereti. Ez ismert probléma? Van esetleg valamilyen megoldás? Köszönom.
-
Zsanai
friss újonc
Sziasztok!
Vásároltam egy Tk102 GPS-t.
Ha feltöltöm és hétfőn este beteszem egy autóba, péntekig bírja töltés nélkül, ha az 4,5 nap alatt max. 7-8 x. kérdezem le e gps koordinátát? Semmi másra nem akarom használni csak erre.
Ha merül az akku küld sms-t a telefonomra vagy azt külön kell beállítani nála?
Köszönöm a válaszokat -
bem13
csendes tag
Sziasztok!
TK915-nél (vagy TK905-nél) ti hogyan oldjátok meg az APN beállítást külföldi utaknál? Van valami trükk, amivel "auto" módba lehet tenni és keres magának, vagy az az egyetlen megoldás, hogy megállok a határon és beállítom kézzel? Ez utóbbi azért is problémás, mert ki kéne szednem hozzá a SIM kártyát a tracker-ből és átrakni a telefonomba, hogy megnézzem az APN-t, mert más szolgáltatót használ. -
Beatrix 41
friss újonc
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy mini GPS GF-07 típusú nyomkovető készülékem, amihez sim kártyát kell alkalmazni.
A leírás szerint, csak behelyezem a sim-et és és a pirosan világító fény egy idő után 4x villan, azután elalszik a fény. Utána rá kell küldeni egy sms-t és már alkalmazható is, de ez folyamatosan csak pirosan világít.
Mit csináltatok rosszul??? -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
Vásároltam egy enusic cj720 trackert de se sms-ben se az applikációban nem müködik. Viszont a tkstar alkalmzás látja a belehelyezett sim kártya telefonszámát. Valakinek esetleg van ezzel tapasztalata, hogy lehet működésre bírni?
-
tibibi
őstag
válasz
V. Zsuzsanna #352 üzenetére
Nyilván az előző tulaj ha volt, sim kártyát berakod egy telefonba nyilván ki van kapcsolva a pin kérés és lekérdezed szám alapján. Persze ha még aktuális
-
vegita-san10
csendes tag
Megkérdezhetem, hogy azt honnan rendelted, és mennyiért?
Nekem is ez a gf07 van, de ugyanaz a bajom vele., ugyanezt a hibaüzenetet japán kaptam.. szóval érdekelne egy olyan, ami működik is :) -
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
A múltkor egy parkolóban találtam egy Teltonika FMB120 terminált.
Most veszek egy pár éves autót amibe nem lenne rossz felhasználni.
Ha szeretném, tudom ezt használni, hogyan? -
bull84ghia
őstag
Hello
Vettem egy MiCODUS trackert ami egy relére hasonlít. Vettem egy telekom simet amin van 500mb adat. Aktivalva van telefonba rakva működik minden. Viszont a trackerben semmire nem válaszol. -
V. Zsuzsanna
friss újonc
Sziasztok! Találtam az autómban egy GF-07 jelzésű nyomkövetőt. Honnan tudom meg, hogy kié? Vagy azt, hogy ki aktiválta a sim kártyát? Ha kiveszem, akkor jelzi a másik oldalon, hogy megtaláltam? A válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest