- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eversmann
aktív tag
Az Evolve topikot nézve, ahol 2 hsz volt össz-vissz (beleértve a free to playre állást is), szerintem itt pörög a topik
Lehetne 1. hsz-ba valami lista is, hogy kik játszanának szívesen másokkal. Nekem furcsa, hogy itt mindenki soloban nyomja. Miközben csapatban-mikfronnal, elég nagy darálásokat lehet véghezvinni
-
zsolesz010
senior tag
Mert borzalmas eladásokat produkáltak és kell a reklám, így elfelejtették kivenni a pipát az ingyen multi boxból.
(#541) Zedz - Továbbra sem értem. Ott ül elvileg egy valag üzletileg is hozzáértő ember, azonnal látták megjelenés után, hogy itt baj van, és innen, kívülről nézve nem csinálnak semmit az ár szokatlanul gyors lenyomásán kívül. Az 1. jól fogyott, de fél év után szinte kihalt, mert nem nyúltak hozzá időben, ez meg még rosszul is fogy. Semmilyen rálátásom nincs a háttérre, de olyan, mintha csak a folyamatos akciózástól várnák a változást.
-
.LnB
titán
Hagyjuk az OW-t, egy Q betűt bármelyik hülye meg tud nyomni ha betöltődött az ulti. Pont ezért ennyire sikeres. Ha meg komolyabban gondolod, akkor vért izzadhatsz benne. Van benne 100+ órám és gyűlölöm.
Én most lettem lvl50, most kezdem kapizsgálni a movementet, már elég jól mozgok. És a pályákat is kezdem kiismerni. Nagyon pörgős ez tény, de idővel belassul a játékmenet ha sokat játszol vele. Lassan elkezdek olyan játékmódokat is játszani amiben vannak titánok is.
nyethuszár Egész délután játszottam nagyjából eddig, egy cheater se volt. Eddig egyel találkoztam mióta jatszok vele.
-
Nyethuszar
tag
Nem zöld (nvidia) ,hanem piros (AMD)-nk van
Háth azért nem fogom az órajelet visszavenni, mert képtelenek voltak tisztességesen megírni egy játékot
Egyébként így olvasva neten, látható ,hogy ez már októberben is téma volt mind a hivatalos fórumon és még egy csomó helyen.. Azóta valahogy nem igazán van változás. Na meg most is,hogy ez ingyenes 7vége van, szinte minden körben van pár csaló bennt. Tiszta Overwatch érzés, ott is ez volt amikor ingyenes volt.. De leszámítva ezt, nagyon jó a game
-
Frod
addikt
A BF1 után nekem is eszméletlen gyors a tempó, de tegnap olyan 4 órát játszottam, már lv10 vagyok, kezdem kiismerni magamat. Bounty Hunter-t próbáltam még, de aztán én is inkább Attration-t nyomtam a végén.
Eszméletlen amikor látom, hogy a többi játékos milyen kunsztokat mutat be mp-ek alatt a pálya túlfelén vannak, én meg örülök ha össze tudok kapcsolni két falon futást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest