- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Kicsit utána néztem, nem lehet tudni, mindenhol azt írják, hogy nincs gond a matchmakinggel, és gondolom ez a lényeg, más miatt miért lenne érdekes a játékosszám ugye. Redditen sincs a friss TF2 témák között erről szó, de szerintem ez a jó, nem kell ezzel annyira foglalkozni. Amúgy most hétvégén dupla xp, ahogy láttam.
-
.LnB
titán
Túl van ez kicsit misztifikálva. Egy évig ki fog tartani, lehet egy évhez közeledve majd már lassabban fog meccseket találni, de egy évről beszélünk. Ami mar durva jatek időt jelent. Mennyit tervezel beletenni azt nézd. 1000 órát? Mert az már sok, de 500 óráig ez a játék simán ki fog tartani. És manapság az átlag játékosok jó ha 100-150 órát beletesznek egy egy multiba. Egyébként nekem is megvan a BF1, de erre a játékra tettem le inkább a voksomat.
(#551) Seangaijin Ez szemre nincs meg 20fps-se. Azért azt én nem nevezném jónak. Igaz egy APU-tól számomra meglepő eredmény, hogy így fut az igaz.
-
Balion
senior tag
Ha mindenkit ez tart vissza (legtöbbeket igen), nem is lesz nagyobb az a játékos bázis
Szerintem az ember inkább támogassa azt, ami szerinte igazán megérdemli, mint azt, aminek nagyobb a tábora. Elég sok olyat olvastam, hogy Bf1-re már ráuntak, míg a Tf2-t jobbnak tartják, hátha lesz egy kis átcsorgás onnan (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest