- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
Atomgeszi #674 üzenetére
A ronin képes karddal hárítani a rocket salvot, sőt közelharc esetén ahogy néztem nem is fog rajta...kicsit vicces. nekem a balansszal van bajom, meglepően sok a vesztes meccsem, mert a többiek gőzöm sincs mit csinálnak 3-4 killlekkel.
Múltkor bedobott egy olyan Bounty Hunt meccsbe ahol 2650$ - 0$ volt az ellenfél javára....hihetetlen. -
.LnB
titán
válasz
Atomgeszi #674 üzenetére
Akkor használd a Bubbleshield Kit-tet a Titánodnál. "Creates a shield in front of the Titan." Így mikor a Titán leér, lesz körülötte egy védőpajzs míg be nem szállsz.
"Én szemszögemből már rég takarásban voltam egy fallal, de ő közben simán lelő, a killcamben meg bőven kilógok. Reméltem, hogy javítják ezeket, de még mindig semmi."
Ez pedig nem hiba, szimpla lag.
-
OBubiO
csendes tag
válasz
Atomgeszi #630 üzenetére
Nekem különösen jól bevált a devotion, mind közelre, mind sniperkedni nagyon eredményes. nemrég véletlenül felrepültem valami eszméletlen magas antennára, és onnan lelőttem kb 10 embert, míg végül észre vett valaki. Titanomnak 1000+ autopilot killje van
Most már végre be merek szállni ,és nagyon tetszik, most már azt várom, hogy végre hívhassam. -
tarBubbles
tag
válasz
Atomgeszi #265 üzenetére
Semmivel sem nehezebb újra regenerálni mint elsőre. És ahogy írtam a boostokat, titánokat, fegyvereket, képességeket, gránátokat, minden ami a karakterhez tartozik véglegesen feloldhatsz pénzért. A kedvenceidet egyből fel is oldhatod és nem kell újra elérni a hozzájuk szükséges szintet.
Amúgy nem tudom hogyan állsz fegyverek terén, de ott ez teljesen automatikus (és a titánoknál is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest