- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Speeedfire #1018 üzenetére
Nem tudod, csak az első 2 küldetés játszható.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
smokiii1 #822 üzenetére
A tiétek sem stimmel a kilépett 8. játékos miatt, de ezt ugorjuk át, még véletlenül sem akarom feltételezni, hogy "analfabéta" vagy.
Feltettél egy képet, megkérdezted, hogy ez hogy lehet. Elolvastam, amit írtál, megnéztem a képet, egyértelmű mindkettőből, hogy nem a tájat mutogatod, hanem a rajta lévő adatokat. Megnéztem a végeredményt, megnéztem, melyik csapatban vagy, megnéztem az egyéni eredményeket. Semmi gond nincs egyikkel sem. Feltételeztem, hogy a számokat ismered, hogy 8-ig számolni tudsz, hogy 7-7 számot összeadni tudsz. Urambocsá', feltételeztem, hogy csak elnézted, melyik csapatban vagy és melyik végeredmény tartozik a tényleges csapatodhoz.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
tarBubbles #819 üzenetére
Ha a pontokat számolgatja, csak észrevette volna, hogy 7-7 játékos maradt a 8-8-ból.
(#820) smokiii1 Pfff, az a hangnem
Akkor én is: 8-ig számolni tudsz-e?
-
zsolesz010
senior tag
Mert borzalmas eladásokat produkáltak és kell a reklám, így elfelejtették kivenni a pipát az ingyen multi boxból.
(#541) Zedz - Továbbra sem értem. Ott ül elvileg egy valag üzletileg is hozzáértő ember, azonnal látták megjelenés után, hogy itt baj van, és innen, kívülről nézve nem csinálnak semmit az ár szokatlanul gyors lenyomásán kívül. Az 1. jól fogyott, de fél év után szinte kihalt, mert nem nyúltak hozzá időben, ez meg még rosszul is fogy. Semmilyen rálátásom nincs a háttérre, de olyan, mintha csak a folyamatos akciózástól várnák a változást.
-
zsolesz010
senior tag
-
zsolesz010
senior tag
Nevetséges. Mármint az, hogy ilyen hiba előfordulhat.
Nem oldja meg ehelyett a kapcsolati sorrend módosítása, ha felülre rakod a használt adaptert itt?Először és utoljára Hamachi és Tunggle esetén láttam olyat, hogy több adapter megléténél gondja volt egy programnak kapcsolat létrehozásával úgy, hogy csak 1 adapteren volt aktív kapcsolat.
-
zsolesz010
senior tag
Az más, az csak annyit tesz, hogy nem fix címet kapsz, hanem változhat.
Ha nem tudsz mobilnettel próbát tenni, nézd meg pl. a "kívülről" látható IP címed itt: [link] és nézd meg a routeredben (ha van egyáltalán router) a státusz oldalon a WAN port IP címét. Ha a kettő ugyanaz, akkor publikus a címed és örülünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest