Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
elvileg nem kell nyomnod semmit, az egy ilyen automatikus cucc, hogy amint meghal a titán kivág a katapult az meg felrobban. nem?
(legalábbis a másik hasonló perk amikor kidob, és láthatatlanná válsz azt tök magától csinálja, a titán halálakor)bónusz kérdés: a frakcióknak BÁRMI jelentősége van, vagy csak a videó elején, hogy épp milyen emberke narrál a hajóból kiugrás előtt?
-
Frod
addikt
hát, még elindult a trial, de sajnos már kiírta, hogy ennyi volt

gondolom akkor lehet törölni, a rengeteg feloldott cucc meg majd megmarad a profilhoz csatolva későbbre.
(először reménykedtem, mert pl a BF1 béta ha már nem volt elérhető el sem indult, és kiírta már az Originben rá, hogy lejárt) -
Frod
addikt
válasz
zsolesz010
üzenetére
ezért is nem merem megvenni, mert csak olyan március környékén lesz jobban időm a dologra, és látva a mostani számokat, tartok tőle, hogy addigra teljesen megüresedik - így hiába a mostani jó ár, ha utána kenhetem az egészet a hajamra.
én a tavaszi szezonra toltam volna a helyükbe, üzletileg az is ehhez az évhez tartozik még, és ott nem is érkezik hasonló multis cím. az andromeda elé két-három héttel, oszt csókolom.#536 .LnB: nincsen.
-
Frod
addikt
Azt írják amit most az ingyenes hétvégén elértünk haladást, azt megmarad. Kérdés, hogy ez most csak arra vonatkozik, ha most vesszük meg, vagy ha bármikor máskor akkor is?
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
A BF1 után nekem is eszméletlen gyors a tempó, de tegnap olyan 4 órát játszottam, már lv10 vagyok, kezdem kiismerni magamat. Bounty Hunter-t próbáltam még, de aztán én is inkább Attration-t nyomtam a végén.
Eszméletlen amikor látom, hogy a többi játékos milyen kunsztokat mutat be mp-ek alatt a pálya túlfelén vannak, én meg örülök ha össze tudok kapcsolni két falon futást
-
Frod
addikt
Akkor jól látom, hogy nem csak én keresem hiába hol van a free weekend...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest