- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
válasz
Víz Elek #142821 üzenetére
Én Sevilla meccsre 1. gól Celtat tettem gyorsba ahogy leértem, de rá két percre vendég gól...most próba 2, Celta 1X, 2es oddsért simán érdemes...talán még egy félidős fordítás is beleférhet, egész véletlen
!Tupac! A fent említett Celta gólos szelón rajta volt végül, de ugye az nem élt sokáig, próba 2re meg nem engedte rá a sima hazait az élő kínálatból, csak egy -9,5ös hendit, annyira meg nem vagyok bátor...fene érti ezt
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Víz Elek #142460 üzenetére
fogadás szempontjából ez pl. jó szeló.
nehezen jött, de követendő kategória.
grat.***
mai 2 csodás szelóm egyike:
Leicester - Liverpool (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Vendég és több 4,35 Vesztes
Sassuolo - Roma (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Vendég és több 4,45 Vesztes
West Ham - Aston Villa (élő) 1X2 + Gólszám 2.5 Hazai és kevesebb 3,45 Nyertesa 3. csak azért jött, mert eltévesztettem....
kis élő napmentés a végére:
West Bromwich - Swansea (élő) Kétesély West Bromwich vagy Döntetlen 4,65 Nyertes -
Amur
addikt
válasz
Víz Elek #142008 üzenetére
Egy angol sportriporter szerint:
"van egy nagy különbség, Clement tudja, hogy el lehet veszíteni ezt a meccset, míg van Gaal, ebben már nem lesz olyan biztos".
Kicsit káoszos mostanában a united, Van Gaal másodszor is beadta a lemondását(nem fogadták el most sem), lehet a csapat inkább a bajnokságra koncentrál(szerintem elég egyértelműen).
A Derby viszont nem fogja kihagyni a lehetőséget.
Gólokra nem láttam igazán jónak, de lehet belőle akár gólzápor is , bele kell majd nézni.
Ha Van Gaal tényleg elengedi a kupát, és gyengébb csapatot küld fel, Clement pedig az első csapattal megy ki, akkor tolni kell a Derbyt.(kétesélyben 1,85 volt mikor utojára néztem) -
ANDROID???
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Víz Elek #140047 üzenetére
Ez mi? Lehet ilyet? Ha lehet is elmegy 2-3 már fullra vissza se jön a tét ránézésre...
Mindenkinek: Kasimpasa meccsen lesz még min. 1 gól 1,25-ért nem rossz, csak nem találok mellé mást, 200 ezerrel meg nem rakom meg hogy 50 ezret hozzon. De ha valaki rak most szelót belerakhatja pluszba.
lacy86: Szerintem feküdj vissza.
-
pohár
félisten
válasz
Víz Elek #136727 üzenetére
hát tényleg nem...
szerencsére én messziről kerültem a meccset, áldom az eszem érte -
djculture
félisten
-
akooos
veterán
válasz
Víz Elek #113652 üzenetére
Én voltam tag 2 hétig tavaly, bár akkor 2 hét 3000 forint volt. Sok tippet adtak egy napra, kb 80% be is jött. Azóta nem tudom mi a helyzet, mennyire maradt ugyan az az összetétel, de azokat a tippeket amiket a 2 hét alatt adtak bárki össze tudja szedni magától aki ráér. Whoscored, Betshoot és Injuriesandsuspensions az elsődleges forrásuk ahogy észrevettem. Jogilag teljesen rendben vannak, rendes cég adószámmal, ügyvéddel (amit használnak is ha úgy van). De szerintem felesleges befizetni.
(#113733) yogibear:
Tudom, hogy nem tuti (tuti meccs nincs a sportfogadásban ugyebár), de szimpatikus tipp volt, úgyhogy rávettem egy szelvényre. Amúgy ja, lehetne csinálni ilyen VIP csoportot heti 3k-ért. Ha befizet havonta 15 ember 1-1 hónapra már az is szép pénz
Hát még ha 500 fizetne...
Nem is kellene fogadással törődni, bejönne másfél milla tagdíjból
Tényleg. Egyéni vállalkozóként lehetne egy ilyet indítani, csak kell az elején pár szimpatikus excel meg szelvénykép meg stb. Black képeit fel is lehetne használni referenciának, vagy bármelyik nagy nyereményről szóló szelvényt.
Hmmm.. -
paatrick
őstag
válasz
Víz Elek #84809 üzenetére
Komoly utánanézés lehetett:
A kapusnak még hivatalos mezszáma sincs az 1. keretben!!!
Én úgy látom 13-as a száma és abban is játszott.
Az öngólt szerző védő pedig 19 éves (és a Celtától van itt kölcsönben, tehát ő is galíciai származású, mint a Depor!) Szinte sosem játszik a Valenciában, több, mint érdekes hogy épp erre a meccsre került be a kezdőbe...
2014/2015 Valencia
2013/2014 Valencia
2013/2014 Valencia II
2012/2013 Valencia
2012/2013 Valencia II
2011/2012 Valencia IIEddigi szezonban 8 meccsből 8-at játszott.
Emellett nem ártana megnézni azt az öngólt, ha arra azt mondod szándékos akkor már baj van.De nyilván összekeverted a kapussal, ő jött a Celtából, bár nem kölcsönbe hanem megvették, és ha megnézed a tavalyi statisztikáit akkor te is láthatod hogy 38-ból 35 meccsen védett, míg a Valencia kapusa Diego Alves 38-ból 27-et. Tehát a Valenciánál van forgás a kapusok között. De ha már a kapusra akarod fogni akkor max a 2. gólban volt benne, a másik kettőnél már teljesen kiszolgáltatott volt.
Szóval kár egyből bundát kiáltani amikor nem úgy jön valami ahogy "mindenki" gondolja.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Víz Elek #84530 üzenetére
Közben már megtaláltam.
-
Sikoly85
csendes tag
válasz
Víz Elek #84388 üzenetére
Ugyan ezt tettem én is tegnap. Kiváncsiságból rájuk irtam, de nem vagyok hajlando fizetni nekik 1-2 tippért, főleg, hogy facebook tele van ilyen oldalakkal és többségük ingyen ad tippet. 2-3 hete nézem ezeket az oldalakat és valóban minden héten pluszba jönnek ki. Onnan rakom én is a tippeket 2 hete és eddig elég rendesen pluszban vagyok. Mult héten az emlitett tippmix tanácsado ingyen adott tippeket és direkt néztem mi jön ki belőle. 10-ből 7-8 teli találat 1 nap!!!
-
Prien
addikt
válasz
Víz Elek #84388 üzenetére
Én egy másik oldal fizetős részlegének írtam kíváncsiságból, ott is 8 ezer lenne 1 hónap (valószínűleg kartelleznek
) . Elvileg adóznak is, stb.
Sajnos tendencia, hogy minden felfuttatott oldalnak lesz egy "vip csoportja", ahol tagdíjat szednek.A magam részéről úgy vagyok vele, hogy a tippek nagy része kint van ingyenes oldalakon is, ugyanakkora esély van az ő tippjeiknek is a besülésére.
Persze írják,hogy utána javítunk, stb. Csak ők a tagok pénzével játszanak egy idő után, míg te a sajátoddal duplán/triplán.
Ergo szerintem nem igazán éri meg. Max. ha valakinek tényleg sok pénze van és nem számít neki...Próbaképp egyszer lekértem sms-ben egy tippsort az egyik oldalról. (160 Ft, ha jól emlékszem.) Megraktam, nem jött be. "Garanciás" volt, ami azt jelenti , másnap ingyen kaptam tippsort.
Megraktam, az se jött be.Hát erre egyedül is képes vagyok...
Azóta átfutom ugyan a tippadó oldalakat, de mindig a saját megérzéseimre igyekszem hallgatni.
-
Prien
addikt
válasz
Víz Elek #84371 üzenetére
Ezek közül csak a pro-n játszom néha (és a bet365-ön). Mobil böngészővel, de asztali nézetben nekem teljesen jó a pro, a bet365nek pedig a mobilra optimalizált oldala kiváló- szerintem. (Note 3)
Mondjuk azt pontosan nem tudom, hogy hogy áll a NAV és a külföldi sportfogadó oldalak mérkőzése... -
janos1988
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest