- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz
Silent77 #58463 üzenetére
én 2,5 overrel.
üreskapura kihagyja Alexis a ziccert, meg egyéb nagy helkyzetek maradnak ki...pedig már az első félidőben meglehetett volna röhögve...
nem tudom kivegyem e most a nyereményt...3500forint,1500ból...ha kiveszem,tuti hogy rá 10percre már minden helyzetet berúgnak... -
Bati0501
őstag
válasz
Silent77 #58301 üzenetére
Akkor az nagy mák volt...meg persze az a + 0 beütése is.
----------
Ahogy nézem a csapatok igencsak készülnek a jövő heti BL-re...és igencsak nagy odds-ok vannak az ATM-ra és Bayern-re(én őket tartom esélyesebbnek,bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül...de a Real odds-a kevesebb mondjuk). Szóval sztem jövő héten már tényleg fogok vmit tenni,csak még ki kellene gondolni,h mit...nem feltétlen végeredmény kellene,remélem lesz miből majd válogatni...
Milyen bundák lesznek itt,hisz hányan fognak fogadni
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Silent77 #57869 üzenetére
Mondtam ha nem találok semmit nem rakok, most 15-30 ezret meg nem kockáztatok meg csak azért hogy rakjak...
Az a baj sok olyan meccs lesz ahol már nem kell a pont, azaz bármi lehet...Illetve lesz jó pár olyan meccs is, ahol kell viszont mind2 részről a pont, viszont egyik kiesés ellen küzd, másik meg EL-BL selejtezőért azaz ott is bármi lehet. Szerintem a hétvége is a kami szelvényeknek fog kedvezni...Pl eltudok képzelni egy olyat is hogy az ATM nem fog nyerni...
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Silent77 #57530 üzenetére
Elaludtam nem írtam be de nem jött. Ma is raktam. (Csaka200értD strategiára váltottam mert francia 2. Nincs naponta
Mai
Jjk - Turku 161 D
Arkagydna - Zaglebiel 178 D
Parma - Inter 239 Dmegyek aludni, reggel megnézem
Rájöttem, tökmindegy, hogy nézem, elemzem, olvasok, tabellázok, kicsiket rakok...elmegy. ha már megy akkor menjen méltósággal ne egyen
Ha meg jön akkor meg a bodottá" -
tomrRRR
senior tag
válasz
Silent77 #57391 üzenetére
A Kosice az lehet, hogy necces max 500 ft-ig tedd meg ne többel, de biztosabb a jégkorong, otthon a skelleftea egy vadállatnáci csapat: http://www.eredmenyek.com/merkozes/Cn67oI18/#egymas-elleni;overall
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Silent77 #57383 üzenetére
A dortmund meccset érdemes szerintem gólra megtenni inkább 2.5 több gól az jó lehet.
A 080H Skelleftea - Färjestad Svéd bajnokság, döntő, 1. mérkőzés.
Valamint a francia helyett inkább 093H Kosice - Ruzomberok ezt érdemes megjátszani, 2 mérkőzés visszavágó 0-0 volt idegenben most a Kosice otthon játszik ha nyer akkor döntős, nagy a tét. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Silent77 #57069 üzenetére
Én meg ritkán rakok nagy tétest mostanában, ebbe a hónapban is egy 10ezres volt meg ez, de általában azért szoktak jönni a nagyobbak. 10 ezresen is 1 gólon ment el, ezen is ugye valószínű csak ez a hülye meccs viszi...
Na de nem hisztizek, ez van, majd nyerünk máskor.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Silent77 #56846 üzenetére
Már nagyon érett a Schalke-nek a győzelem. De ettől függetlenül nem bánom, hogy nem raktam meg. Amúgy számomra nem valami jó a hétégi kínálat így első ránézésre.
Viszont a Liverpool - Manchester City meccsre nagyon kíváncsi vagyok.
szerk.: bugol az eredmenyek.com? Az előbb 2-0, most 1-0, de ha rákattintok akkor meg 0-0-át ír ki
-
Richard!
addikt
válasz
Silent77 #56701 üzenetére
Szia!
Tessék:
008 Sparta Praha - Brno 1.48 (H)
053 Benfica - AZ Alkmaar 1.34 (H)
031 Olympiakosz - Panathinaikosz 1.45 (H)
020 Montreal - NY Islanders 1.63 (H)
eredő odds:5,31012. Zürich Lions - Servette H 2.00
047 Sevilla (H) vagy Porto (V) jut tovább V 1,38
048 Juventus - Lyon H 1,30
053 Benfica - AZ Alkmaar H 1,34Én ezeket teszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- LED világítás a lakásban
- Óvodások homokozója
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPad topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest