Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új mobilszériát indít a Honor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
válasz
zolynet #48762 üzenetére
itt sem írják hogy hiányozna, és én nekik hiszek.
---------------------------------------------------------------
Mai oddsok amelyekben látok értéket:Hannover-Bayern :
Ezen a meccsen el kell tekinteni attól hogy már 16 ponttal vezetik a bajnokságot és úgy sem játszanak jól. Na ezt felejtsük el hiszen, milyen jót tenne Guardiola megítélésének hogy veretlenül nyerne bajnokságot, és ahhoz szerintem elengedhetetlen hogy kipárnázzák a mondhatni kiscsapatok kapujait. Pihentetni is tud hiszen tele van a kispad is jobbnál jobb játékosokkal akik bizonyítani akarnak. Nálam ez mondhatni sima V. Szerntem itt azt kell nézni hogy ki a jobb csapat.. remélem nem lesz meglepetés mint tegnap.Touluse - PSG:
Mindenki formában van, hétközben 4-0ra gáláztak a BayArenaban. Ha ma nem nyernek akkor a Monaco már csak két pontra lesz tőlük ami tényleg nem egy behozhatatlan hátrány. Így ezt a meccset a PSG-nek muszáj hoznia ha a Bajnoki címre pályáznak. Nem hendit mondok csak egy Vendég győzelmet 1.5ért azt kell hogy mondjam h ennek van értéke szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Nintendo Switch 2
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest