Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Úgy érzem h ez jött

-
KFury
csendes tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Győr erős csapat, top3-as, mégha nem is kezdte jó la szezont. Hazai pályán egyértelműen esélyes volt ,ahogy az 1,30 is mutatta.
A Diósgyőr sorozatban nyeri a mecccseket, hazai pályán egyértelműen esélyes volt a gyenge MEzőkövesd ellen.
A Pécs - Puskás tűnhet meglepetésnek. A pécs esetében mostanában minden azon múlik ,hogy Koller játszik-e és ha igen, milyen formában van. Koller nélkül sorozatban kap ki a pécs, utóljára mikor játszott, megverték a Debrecent... A Puskás ellenben meg egyre erősebb, mert Cvitkovics, Lencse, Gallardo, Tischler, Polonkai magyar szinten jó játékosok. A FRadit is megverték 3-1-re múlt héten (Sajnos).
Egy akadémista sem játszik a Puskásban, mivel Viktor bent akarja őket tartani az NB1-ben. Szóval igazából ez sem meglepetés, bár én inkább 1/X-re tippeltem volna.MTK - Kecskemét. Két gyenge csapat, teljesen reális az X, pláne mivel Kanta nem játszott az MTK-ban.
Sopron - Nyíregyháza, meg abszolúte nem meglepetés. a Nyíregy komolyan fel akar jutni az NB1-be, hajtós csapatuk is van. Bajzát meg ontja a gólokat. Sopron viszont botladozik, Supkát lehet ki is rúgják.
Szóval nem kellett bennfentesnek lenni a sikerhez. Egyedül a Pécs Puskás volt háromesélyes.
-
pohár
félisten
gyerünk már SZKA, kell a 2 gólos győzelem!!!! hogy meredjetek meg

így még jobb

-
Bati0501
őstag
válasz
gery2123
üzenetére
Na ez az...nem ilyen 200 Forintokkal,mert van rajta egy döntetlen meg nem papírformák...
Csak azt nem értem-szörszálhasogatás
-,h miért nem 10e-el rakta meg.Mert ha jól tudom 400e.-ig fizetnek ki sima szelóért,szóval belefért volna még.Mindegy,ez a legkisebb. 
sz_abika: Elképzelhető...ő tudott róla,mi nem.
-
Bati0501
őstag

-
rwin5
őstag
odds módosulást, és az eredményt nézve 2 perc után ez sem lehet bunda
élő meccs -
stefyY
őstag
SZKA csúnyán elsz*rja a 3 gólós előnyét...

-
ted_mosby
senior tag
Holnapi hoki. Ajánlom

-
Ps Vita
őstag
válasz
L_YKing
üzenetére
Jaja,én is hiányolom

Asszem mintha valakivel összevitázott volna és azért ment el,de nem biztos,már rég vol
Más;
Amúgy már kb. két hete nem fogadok és jó
Néha azért lemennék a lottózóba csapni valamit,de ilyenkor uralkodok magamon
Szerintem bírni fogom decemberig,aztán már meg is van utána mi lesz a nyerő taktikám

-
Regirck
senior tag
Bet365-ön a bónusz összegét kitudom valahogy törölni/tiltani?
Idegesít, hogy hozzáadja az egyenlegemhez...
-
rwin5
őstag
most nézem, hogy ezek a mai Dartsok 3 játszmáig mennek?! AKkor itt kb bármi lehet..
-
L_YKing
addikt
Mi van Waterwawe-vel?
Mióta nyert a Bayernnel azóta nem láttam...
-
rwin5
őstag
Raktam két szelót, raktam egyet a KHL-ből de ott vannak a világ legnagyobb bundái, úgyhogy csak egy meccset vállaltam be, a 3 darts közül az egyik tuti elmegy ma
700ft ból jöhet 24ezer
Meg 2 kicsi tétes kis szeló, össz nyeremény rajtuk 3300ft
Remélem nyerek valamit, de szelóval nem nagyon sikerül, a bet365öt kell majd erőltetnem a hó közepétől belemerülök -
janos1988
addikt
A mai két 3/4-es megrakva + ue. két 3/4-en megkavarva.
-
Jarod1
veterán
NHL meccsek mikor lesznek?
-
Ace owner
addikt
no mindegy, megy egy ilyen is mert baaa aszonta

Düsseldorf - Furth X 3,15
Fredikstad - Bodo/Glimt X 3,20
Chiasso - Vaduz X 3,35
Midtjylland - Vestsjaelland D 3,40 -
plus44
veterán
Withlock-Wade-Taylor kerek kettes odds-ért max egy ezressel, többet nem ér, más meg nincs is.
pohár: SzKA még mehetne, de szerintem inkább simán, mégiscsak oroszok...
-
Ace owner
addikt
Tovabba egy nagyon biztos esemenyre tennek 2k-t, szerintetek mi legyen?
-
Ace owner
addikt
Mara egy ilyen mereszebb telehokizva?

[link] -
GabN73
addikt
válasz
férfiállat
üzenetére
X!
-
férfiállat
tag
Mondj egy x-et mára!!
-
stefyY
őstag
Whitlock + Taylor + Atlanta + SZKA ~2,1-ért vállalható?

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Én semmit...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Szerintem mind tök 3 esélyes...

-
szentkuti11
addikt
Jó reggelt!
-
L_YKing
addikt
Mikor lesznek NHL tippek?

Pittsburg nyer?
-
pc_seft
tag
Tegnapi 8k+ ma vissza is ment..elég sokat nyerhettem volna a Tottenham,Fio,Arsenal győzelemmel...

-
sz_abika
addikt
Arsenal de jó is lett volna ha jön - 2 szelót is érintett. :/
-
ted_mosby
senior tag
Ez megy holnapra. Gyerünk! Nem szeretnék megint bukni

-
pc_seft
tag
Milan lehozza ma

Vagy nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chereiose
addikt
-
Speedhs
őstag
24 s alatt gólt kapnak.. még jó, hogy nem raktam.

-
zolee5016
őstag
Na ha a Betisben nem is lett igazság, de a Milan bekezdett!!!Mivel /-be vannak a meccsek,még......
-
na ma sem kell pénzel lefeküdni.

-
zolynet
veterán
most nézem csak nyert a wigan, akkor nem nulláztam le magam, szép hétvége, kis szünetet biztos beszúrok, ezt meg felteszem a pirosra

-
zolee5016
őstag
na Betis egy X-ig gyíaaaaaa

-
válasz
janos1988
üzenetére
Nem is kell!
Én már meséltem itt anno talán már többször is, hogy haverom több mint 50K-t kapart el, és még csak nullára sem jött ki, nem hogy nyert volna.
Ez csak úgy jó ahogy B-L-A-C-K is mondta, hogy vesz az ember max 2-3 darabot,és ha nem nyer akkor "alás szolgája" sarkon fordul is hagyja az egészet. Csak sokan ilyenkor "erőből" akarnak játszani, és vesznek még xy darabot, hogy na visszanyerem a pénzem és megállok. -
pc_seft
tag
Bettis is jól áll
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janos1988
addikt
Örömmel jelentem be, hogy holnaptól új stratégia.

1000 Ft felosztva 60%/40%. 600 Ft egy min. 2,2x+ oddsú eseményre/végkimenetelre és a 400 ft megy egy dupla tétes puttóra és minden nap a nyeremény megy vissza (all in, a puttón is, egészen 6+1-es találatig). Jobb ötletem már nincs, egyszerűen minden taktika kudarcba fullad. Így legalább a szerencsére is bízom magam (puttó) és lesz 33% esélyem a mixen, hogy nyerjek, ami elég jó.
Shkiz0: Szép. De ettől még senki se kezdjen el ezért tucatjával vásárolni bukszát.
Szerk.: És igen, a Frankfurt is elbaszta! Minden reményem egy vendég győzelemben van most már...

-
Bati0501
őstag
Egy huzamba 3. szeló nyer. 
Schalke-Augsburg H
Celtic_Motherwell H
Levante-Real Madrid V
Sevilla-Almeria H1000->4580 Forint.
A realt csak tableten néztem,meg azt is csak az eredményeket,pont "láttam" az első két gólt,utána fürdés,majd az utolsó 10 percet "néztem" az eredményeken...hát meleg volt,de vhogy éreztem,h meglesz.Ellenben a Sevillat,azt hittem,h már ennek annyi,de aztán jött Rakitić az utolsó fél percben.
Vele kapcsolatban éreztem azt,h ő még talán fog majd vmikor villani a meccsen,mert annyiszor mondta a nevét a kommentátor,ami persze azért volt,mert igen aktív volt. -
ted_mosby
senior tag
2 nap, 2 ezer bukás. És mindkettőt kettő, 1-1es meccs vitte el
(Bayern, Arsenal) -
-
Bencus88
nagyúr
Egy ezrest tettem volna WH-ra írtam korábban is meg 0-0 volt asszem csak nem volt nyitva postázó. 8,5-ös oddsért jó lett volna

-
Chereiose
addikt
Arsenal is elbújhat a jó isten***....Ha nyertek volna, akkor már csak a fiorentina kellett volna és 10K...Így mehet a fiorentinára a ház, mert nekem megint egyen fog elmenni. Pedig a honvédot is eltaláltam 5,8 ért, 1860 münchent X re és arsenal 1,7 yeaah

-
B-L-A-C-K
titán
0-3
Simán jön a hendi ~17x oddsért, tegnap is volt pár ilyen...

-
pc_seft
tag
-
törölt tag
Verjem bele a Tottenhambe.

-
pc_seft
tag
0-2 katasztrófa

-
giigz
veterán
0-2, na ez nem lesz X

-
Ace owner
addikt
Egyébként hihetetlen szerencsm van manapság.. Amikor rakok akkor már 2-3 alkalommal is belenyúltam a jóba, amikor elhatározom hogy nem rakok, tele van meglepetésekkel a nap, olyanokkal amit amúgy biztos megjátszanék.. Annyi hogy pénteken egy 200-as szeló elment, de azért nem sírtam tele a párnát. Remélem jövőhétre is kitart valamennyire a szerencse, szeretnék keresni egy keveset

-
Chereiose
addikt
K*** A*** Tottenham te szar ócska piszok csapat. Mikor máskor nem nyer, amikor rárakok....hihetetlen.
-
pohár
félisten
még jó, hogy Spurs győzelem kéne

úgy látszik, hogy NFL-en robbantani kell, mert ez így nem állapot
-
pc_seft
tag
Tottenham viszi el a 20k-m lemarom magam

-
giigz
veterán
Na nehogy kikapjon a Tottenham, tudnék örülni az X-nek... Hajrá!
-
L_YKing
addikt
Majdnem győzött az Anzsi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hátha éppen belenyúlok a tutiba
-,h miért nem 10e-el rakta meg.Mert ha jól tudom 400e.-ig fizetnek ki sima szelóért,szóval belefért volna még.Mindegy,ez a legkisebb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én nem régen lekapartam vagy 20 darabot maximum 4k volt rajta 
(Bayern, Arsenal)