Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Lazio meccset nézni kellett volna, mi volt ott?
Szerencsére a Manchester nyert, Ronaldo megbízható. Éjjeli brazil meccsen jöttek a gólok, ma ezeket néztem ki:Zenit meccsre GG
Fulham meccsre 2,5 felett
Darmstadt meccsre 2,5 felett
Leipzig meccsre 2,5 felett -
Örni
senior tag
Én ma is megpróbálom a Lipcse veretést. 3.8 van rá.
-
sherlock82
senior tag
3 bol 3 elment
-
törölt tag
A két olasz meccsen le is jött a GG és 2,5 felett, rakta valaki?
-
Zsolesz1885
tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Én már lassan ott tartok hogy mindegyik azon lesz
Ma talán megpróbálkozom Lazio nyer és 1,5 fölé. Arsenal meccsre semmi megérzésem nincs, annyira 3 esélyes.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Roma tiltólistân van nekem.
Kb egy hónapja.Ma este man utd _ arsenal 3.5 gol alâ
Lazio nyer
Illetve a tottenham 2.5 fölè èn is megtettem -
Zsolesz1885
tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Igen, az várható volt hogy lesz bukás a nagyok közül. Mondjuk nekem elment tegnap a Roma, Napoli, Brest, Westham meccs is, szóval csúfos nap volt.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Csak a lyon nem nyeert :(
-
IreN!CuS
őstag
Van itt rontást levevő szakember?
Elmúlt két hétben semmi....7 szelvénynél ment egy mindig egy - tehát a szokásos.
Tegnap a habcsókok vitték el mindkét szelvényem - 2,5 over illetve GG volt rakva. -
stefyY
őstag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
-
stefyY
őstag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Első félidő után nem gondoltam volna, de próféta szóljon belőled.
-
stefyY
őstag
Lesz-e Napolin 3 gól?
-
Zsolesz1885
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Franciáknál meg végig jött most a papír.. hát én már nem hiszem el ami megy. Brest is 1 gólt tud rúgni kihagynak olyan helyzeteket édes istenem ezen megy el.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Vannak szép eredmények.
Leicester is kikapásra áll. -
Zsolesz1885
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Roma is hozza a kötelező vereséget ahogy látom..
-
zsolti72837
addikt
Mára két meccset néztem ki döntetlenre.
Metz - Montpellier X
FC Dundee - St. Johnstone X -
törölt tag
Kíváncsi leszek az eredményekre, hétközi bajnokikon szoktak vicces dolgok történni. A fél világ (én is) pakolja a papírformákat. Lesz még ebből sírás!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PSG & Chelsea
Liverpool & Man City
Real Madrid & Napoliés a feljebb írt aprós móka 10x odds
sherlock82: norvég nőkkel veled tartok, rossz esetben addigra elfelejtem a fogadást, jó esetben meglepetés amikor belépek
-
sherlock82
senior tag
Mai tipp :
Liverpool meccs 3.5 sárga fölé
Lyon nyer -
törölt tag
-
lord_m
senior tag
válasz
lord_m
üzenetére
Nyertes.
Novemberi összesítés: Mivel kettő nap nem volt gólos beírás, ezért 28 napból 17 nap volt nyertes, amely kb. 60%-os találati arány. Így a november is, igaz csekély mértékben, pluszos lett.Mai gólos próba:
Feyenoord - Heracles
07208 V, több, mint 2,5 gól, odds 1,50Ráadás poén próba Everton győzelem 8x odds-ért.
-
stefyY
őstag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Már "lecsillapodtak" az oddsok, szerintem a bukik ráittak valami gyógyszerre délután, sima 2-0 lesz.
-
stefyY
őstag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Arra mondom. Verona 2-3 gól.
-
stefyY
őstag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Verona szerintem nem rúg 4 gólt, 2-3 gólra jobb lehet 1.81-ért akkor.
-
törölt tag
Gyászos tegnap után ma új lendülettel:
Atalanta & Juventus
Fiorentina
Anderlecht
aprós móka trixie: Lincoln, Bolton, Forest Green
Flamengo meccsre a gólokat én is megpróbálom -
lord_m
senior tag
válasz
lord_m
üzenetére
Nem nyert.
Harmadik napja a szokásos forgatókönyv, két gól, most fél óra alatt, aztán úgy marad. Mondjuk lehetett sejteni, mert kezdésre az odds lement 1,2x-ra, 1,7x-ről...Richtig az ellenkezője jön.A hónap utolsó gólos próbája:
Flamengo RJ - Ceara
63567 V, több, mint 2,5 gól, odds 1,69 -
sherlock82
senior tag
Norvégia női kézi eb győzelmére 2.25 -t adnak kb a fogadóirodák.
Nálam ők a favoritok, megteszem számomra egy komolyabb összeggel. -
sherlock82
senior tag
A tenisz pont az a sportág amire a legkétségesebb fogadni.
Nálam az tette be a kaput, mikor talán Dimitrov vagy nem tudom ki, összebalhézott a bíróval tört és zúzott és kizárták. na mondom faxxa, természetes hogy vitte is a pénzem mert ilyenkor vesztesnek számít az ő meccse.
Halkan jegyzem, hogy a teniszben legkönnyebb fogadási csalást végezni.
Babos Tímeával volt riport nemrég, aki elmondta hogy mikor igazán tombolt a covid, sok ember elvesztette a munkahelyét és sportfogadásból próbáltak megélni.
Éppen legyőzték, több fenyegetést kapott, és elmondták mindenféle csalónak, hogy ő is biztos szándékosan kikap, és bukja el a meccseit, és fizesse vissza vesztes szelvények árát. -
Amikor valakinek van egy 90-95%-os nyerő stratégiája, azt onnan lehet tudni, hogy nem lehet róla tudni
Ugyanis soha a büdös életbe nem árulja el senkinek, hiszen abból megvan a pénze. Ha már árulni kell a stratégiát, akkor az gyanús, hogy nem működik, hiszen ha működne, akkor használná inkább és titkolná, mint állat... 
-
kpal
nagyúr
Szerintetek amiket itt-ott olvasni, hogy van élő tenisz stratégia az mennyire lehet valos hogy 90-95%-os az esély ?
YT-n megneztem de ott főleg Spanyolul van ilyesmi ,de van Magyar video is de az meg 7-8eves es kicsit masabb. -
törölt tag
Midtjylland & Emmen
Fenerbahce -
Soulfly842
addikt
-
törölt tag
Akkor neki is köszi. Real meccs gólokon gondolkoztam én is, MLS meccs gólokkal együtt esetleg. Porto is igazán nyerhetne otthon. Inkább hagyom, örülök a Leverkusen mentette a napot és nyitott még a Marseille és River Plate DNB egy kis nyereményhez talán jó lesz. Franciáknál nem szeretem, hogy most is Lyon meccsen azt kellett lesni kitart-e az egy gól. Kitartott.
-
Örni
senior tag
Soulfly kolléga hívta fel rá a figyelmet, aztán hírekben is olvastam, mondom akkor ezt megpróbálom simán magában
sajnos a többi szelvény meg nem jött, Milan, Chelsea, Bayern over, stb...Még egy Real overt bepróbálok.
-
tigipuf
senior tag
Igazad volt,a leverkusen ajándék volt 4-es oddsért az előzmények ismeretében.Nem is értem mit vártak az irodák?Nekem 2 szelvényen is rajta volt,persze nem volt elég singlebe rakni ,egyiket a psv másikat a chelsea nullázta le.Megint bebizonyosodott nagyon nehéz 4-es kötéseket telibe hozni.(nekem biztos
) -
Örni
senior tag
Milan mi a szent szart csinál? Erre kell hazajönnöm?
-
törölt tag
Nem jöttek a gólok. 1,5 kötésben kellett volna.
Akkor kellene Chelsea, Lyon, Marseille, River Plate DNB -
lord_m
senior tag
Úgy látszik hétvégén nem tudtam jól vâlasztani. Ma is a Sheffeld meccsen 28 lövésből két gólt sikerült alkotni.
Nem tudom, hogy mi lehetett ott, de több mint 100 percig tartott a mérkőzés és az is kevés volt az overre.Pont ma számolgattam, ha a hátralévő két nap is bukó lenne, 100 egységnyi napi tétnél 76 egység plusz a november, ami az októberhez képest nulla, de mégsem mínusz.
Azért a hátralévő két napot jó lenne sikerrel zárni, mondjuk. -
törölt tag
Főszelvény ausztrál gól jó, aprós NBA nem jó. Ma én is megpróbálom a Leverkusent apróval, kétesélyre is fizet 1,8-as szorzóval. PSG & Chelsea duplázós.
Viborg meccsre 2,5 felett 1,6x
Sheffield meccsre 2,5 felett 1,7x -
sherlock82
senior tag
Tegnap végre nekem is volt nyertes szelvényem a saját tippjeimből.
-
Zsolesz1885
tag
Az Inter 1,5 fölé jött simán
-
Örni
senior tag
Ahhoz képest, hogy fél Lipcse covidos lett, Leverkusenre 3,9 van. Próba, szerencse.
-
törölt tag
-
bazsimano
őstag
villarreal dnb, inter v es over 1.5 es egy over 1.5 palmeiras meccs...meglatjuk mi lesz
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, tökéletes!

-
Örni
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Hàt, a Bayern overnek búcsút mondhatok
Megpróbálok egy Inter GG-t...
-
törölt tag
Tanácstalan vagyok mit ezekből? Vagy apróval mindet?
Inter 2,5 felett 1,6x
Kiel-Bremen 2,5 felett 1,6x
Anderlecht és Palmeiras meccsekre 1,5 felett kötés
Melbourne-Brisbane 2,5 felett 1,8x -
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Azt 1,5 felett tettem kötésben Köln és Liverpool meccsek 1,5 felett. Potyogtak is a gólok szépen. 15:30 Bundesliga mind GG most már tényleg beállítok telefonon emlékeztetőt száz forinttal rakni ilyet kötésben.
lord: Fogadok piros nélkül sikerül volna! Belekényelmesedtek emberelőnyben.
-
sherlock82
senior tag
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
mcwolf79
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
Tényleg nem kötekedésből , csak kiváncsi vagyok a véleményedre :
Wolfsburg az utóbbi 5 évben nem tudott gólt rúgni a Dortmundnak . Miből gondolod hogy most sikerül ? Látom hogy sokan hiányoznak , de sztem még így is necces. -
sherlock82
senior tag
Kisvárda ma nyer
Wolfsburg - BVB GG
Inter nyer a Velence ellen. -
Létezik olyan tippmix jellegű oldal, ahol pénz nélkül lehet tippelni adott meccsek kimenetére? Tehát virtuális pénzzel, szorzókkal

-
Soulfly842
addikt
Leipzig-et hétvégére hagyjátok ki inkább
Egyre többen Covid pozitívak. Wili Orbán is kiesett.
[link]Gulácsi, Jesse Marsch, Willi Orbán, Yussuf Poulsen, Hugo Novoa, Mohamed Simakan koronavírusos. (napról-napra bővül a lista)
Szoboszlai Dominik, Marcel Halstenberg és Amadou Haidara sérült, de lehet Szoboszlai már játszani fog.
-
törölt tag
lord_m tippje mellett a River Plate ismét mentőöv lett.

Regensburg DNB
West Bromwich & Lafnitz
Austria Lustenau DNB -
stefyY
őstag
9:45-ös auszi meccsnek bezuhant az underes szorzója, miközben elvileg pakolják overre, 2-3 gólra jó lehet talán...
-
sherlock82
senior tag
Nekem a Frankfurt vitte az esti szelvényem.
lord_m tippje pedig jó volt most is.
-
Zsolesz1885
tag
Nem lehet ezeket kiszámolni, annyira szélsőségesen játszanak. Fener 10 emberrel fordít előző meccsen, most meg gólt se tudnak rúgni. Erősen mínusz a mai nap.
-
törölt tag
Görög-török egymást rúgják a labda helyett? Két gól rendel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Alienware 17r4 olvass
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére a Manchester nyert, Ronaldo megbízható. Éjjeli brazil meccsen jöttek a gólok, ma ezeket néztem ki:
Félidő over 3,5 21-es oddsért...
Ma talán megpróbálkozom Lazio nyer és 1,5 fölé. Arsenal meccsre semmi megérzésem nincs, annyira 3 esélyes.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)