Hirdetés
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Dan-szan #176441 üzenetére
Ez e sport van egy formula hogy mit rakok a meccsen illetve hogy mikor rakható az algoritmus miatt. Ha ezt leírnám, lehet hogy többek talán vonzónak találnak hogy ...milyen profitábilis, s lehet hogy nagyobb tétekkel raknák...én 5 eurónál többel nem teszem őket... Így lehet rossz hatással lenne az oddsokra. Az pedig lehet csökkentené a nyereségességemet. S hát rátalálni sem jött csak úgy ukkmukkfukk. De van több nyereséges varim is amivel kezdtem , majd azokból néha írok ide.
Sokat csodálkozom, hogy milyen sokan vannak akik egy tippért elszúrják a napjukat, pedig majdnem mki hallott már róla, hogy valószínűleg akik nyereségesek azok alacsony téten sokat fogadnak naponta.. Netes ismeretségemből van egy korombeli "srác" aki profi ...szerintem legalábbis... ő ugyanezt míveli sokszor keveset rak...
Annyit még szeretnék megemlíteni, hogy az összes általam is fellelt tétemelés , hatékonyan, emberek százmillióit megvezette.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision 7540 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest