Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Na ment egy 11 ezres utalás Betclic-re.Remélem még péntekig oda ér és akkor hétvégén valamit össze hozok

-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Max. 4.800 Ft
Ma egész nap idáig még azt hallgattam, hogy a Chelsea fog nyerni... Komolyan, az ilyenek idegesítenek fel.A reális tét szerintem 1.000 Ft körül lesz, most viszont nemsoká megyek focizni, iskolák közötti bajnokság, jó lenne gólt lőni, ha sikerül, rakom a Chelsea-t... Jah igen, védő létemre...

-
n_gy_k
aktív tag
Messi szerez gólt? Vagy mindkét csapat rúg gólt?
Ezekhez mit szóltok?
-
n_gy_k
aktív tag
Rendben, köszönöm a válaszokat, akkor megrakom a 4,5-nél több sárga lapot.
10,5-nél lesz több szöglet szerintetek? -
-
n_gy_k
aktív tag
Chelsea - Barcelona meccsre mit érdemes megrakni?
Gondolok itt arra, hogy hány sárga lesz, szöglet, esetleg piros lap, 11-es lesz-e, messi szerez-e gólt, minkét csapat rúg-e gólt, hány gól lesz a meccsen,félidő eredménye, esetleg a komplett meccs végeredménye.
Kinek milyen tippje van erre a meccsre?
Pohár már látom hogy írta hogy szerinte sok sárga lesz a meccsen, szóval akkor 4,5 fölött lesz a sárga lapok száma? Erre van 1.7-es szorzó.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem a Chelsea nem egy nagy szám csapat idén. Most az Fa kupában amit produkáltak az szép volt, de ott összejött nekik minden, és tény az is hogy az edző váltás jót tett nekik, de nem hinném hogy a Barca ellen tudnak érvényesülni. Én egy 2-0ás Barca sikerre számítok, de a sima győzelmüket sem kockáztatnám meg nagyobb összeggel, azért nem egy életbiztosítás...
-
BéHGT
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ezt ki is beszélték félidőben, hogy nagyon-nagyon sok meccsen befújják lesnek... Itt nem tették, ez van.

Csleszkij - Barca: Durva összecsaptás várható ma Londonban. -
B-L-A-C-K
titán
Most nézem a tegnapi Bayern első gólja hatalmas nagy les volt...----> [link]

-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Most nem merek mar nagy tetet rakni, ebbol az 5k-bol jatszom, van jelenleg 4.800 Ft belőle.
Ha kicsit több szerencsém lett volna, mar 10k lehetne, 6 szelveny, 2 jött, a többi egy meccs. Teljesen mindegy nalam manapsag, hogy 2 vagy 6 meccset rakom, egy megy el mindig, utoljara 90. es 92. percben...Ha valami tuti lesz, csatlakozni fogok hozzad, de most ez az 5k-s egyenleg megfelel nekem, csak tudnek eljutni 30-ig megint...
-
umek7
őstag
válasz
expander
üzenetére
Én is ismerek olyan Barca szurkolókat akik csak köpni tudnak Ronaldora, nem ismerik el a Madridot, és még sorolhatnám. A bírózást meg szerintem kár felhozni, vitázzunk?

Grat a Bayernnek, de egy ilyen gyengén játszó, pocsék napot kifogó Madrid ellen csak 2:1-re nyertek, és nem kizárt hogy a Madrid az idegenbeli lőtt góljának köszönhetően fog továbbjutni. Az hogy a nagy meccseken a Real nem mutat semmit nem értem honnan jött, a Barca ellen általában csődöt mondanak (2 meccs kivételével), de úgy nehéz hogy ha még nem nőttek fel a Barkához, na meg kiállítják Pepe-t a semmiért, vagy nem adják meg Higuain szabályos gólját és még sorolhatnám. A Barcán kívül olyan halál nehéz ellenfele még nem volt a Madridnak, ez meg is látszott a mai meccsen, de biztos vagyok benne hogy otthon teljesen más arcukat fogják mutatni.
expander én nem tudom te hol olvasgatsz dolgokat, de az értelmesebb RMA szurkolók mind azt írták hogy idegenben tökéletes az iksz is, és hogy nem lesz egyszerű párharc. Valószínűleg belefutottál pár eltúlzott okostojás véleményébe.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander
üzenetére
Én se vagyok fan, mind2 csapattal elvagyok, de mikor ilyen hülyeséget látok kiborít. Már minden kis szarba belefűznek valamit az elvetemült fanatikus drukkerek...

Ez a Messi/Ronaldo szitu meg főleg kiborít, már nem is tudom hol láttam egy olyan össze rakott képet hogy egyik felén Ronaldo gyerekeknek adakozik, a másik felén meg Messi egy márkás boltból jön ki tele táskával....
Ezen is beszartam, hogy ezzel is fikázni akarják hogy az egyik költ a másik meg adakozik. Mintha Ronaldo nem vásárolna, Messi meg nem adakozna...
-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
velem is folyamatosan ez van, pedig nem vagyok barca drukker, csak szeretem nezni a csapatot ha jatszanak. a madridot nem csipem, de ott is van 1-2 ember akit szeretek, illetve mint csapatot elismerem, hogy valoban mostanaban tenylegesen az egyik legjobbak. de ezt az elvakult fanatizmust, csak real szurkoloktol latom, es nagyon fel tud kurni idegileg, pedig nem vagyok egy ilyen tipus. nem szeretem c.ronaldot, de elismerem, hogy a vilag top3 focistajaban benne van jelenleg, de ö is tul van sztarolva nagyon. viszont egy real drukker nem ismeri el hogy messi is hasonlo szinten van mint ronaldo, csak törpezik meg köpködik. ha nyer a barca, akkor sem ök nyertek, hanem a biro... ha kikapnak, akkor a real az Isten, es a barca a fos, miközbe semmi közük hozza es stb... uh, na hagyjuk is

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander
üzenetére
Ja így értelek. Hát igen, én azon kurtam fel az agyam hétvégén mikor nyert a Barca, jöttek fészen a Realos fanok hogy az a 11-es amit kaptak nem volt jogos, ment a bírózás ezerrel, miközben teljesen jogos 11-es volt. 19. embernél mikor láttam már kicsit felkúrta az agyam...

-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
egyaltalan nem neked mondtam, azt mar tegnap megbeszeltük, hogy valoban jo ra az odds, es barmi elkepzelhetö, 1-2 ezer forintot siman megert... valaki irta az elözö oldalon, hogy ez a mocskos real madrid meg ezt a meccset sem tudja megnyerni. na az baszta ki a biztositekot nalam
annyira nyomatjak az elfogult szurkolok, hogy ez a vilag legjobb csapata stbstbstb, hogy eret vagnak magukon, ha veletlenül nem egy apoel nicosia-val hozza öket össze a sors, es kikapnak egy sokszoros nemet bajnoktol meg BL gyöztes csapattol, akiknek raadasul most fut a szeker, es mar nem koncentralnak teljes erövel a bajnoksagra. jo most a real, jönnek is az eredmenyek, de ne legyenek mar ennyire nagykepüek a szurkolok, hogy barmilyen csapatot totalisan szarba neznek ellenük. ettöl függetlenül fenntartom, hogy otthon lehet siman nyernek 2-3 gollal es tovabbjutnak, de hatalmas tulzasnak tartom azt, hogy ennyire kiborit valakit, hogy münchenben nem tud nyerni a realmadrid..a lof.sznak is van vege !

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander
üzenetére
Szerintem most nem kell ennyit agyalnod ezen, itt szerintem senki se mondta tutira, csak jó volt az oddsa és érdemes volt kockáztatni, én is azért raktam hendiből az 5.25x oddsért...Meccs előtt is írtam teljesen 3 esélyes, de szerintem senki se rakta meg nagy pénzel hogy nyer a Real...
Amúgy mennyit sikerült nyerned a Bayern győzelemmel?
-
expander
senior tag
tulsagosan elfogultak vagytok ezzel a realmadriddal... egy rayo vallecanot, meg getafet es stb csapatokat siman megvernek 4 meg 5 nullara, amint valami normalisabb ellenfelük van, semmi extrat nem nyujtanak egy "atlagos" jo csapatnal... ribery nagyon jol jatszott, de meg lahm is vedö letere szana-szet szopatta a sztarcsapat több tiz millios vedöit.
nem azt mondom, hogy eselytelen volt a madrid, csak mindenki azt hitte, hogy pff bayern hagyjadmar 0-3 lesz... valoban nem rossz csapat a madrid, söt tenyleg a vilag legjobbjai között van, de tul van misztifikalva. az utolso olyan realmadrid ami ert is valamit, az a del bosque fele csapat volt. azok nyertek is eleg sokmindent.itt talan meg jobb egyeni kepessegü emberek is vannak, mint akkor ott, viszont valahogy nem all össze a gepezet. a bayern most nagyon össze van rakva imho, bar sokat erhet meg ez az idegenbeli gol a madridnak, es siman bennevan, hogy otthon kivivjak a tovabbjutast.
summa summarum, jo kis meccs volt ez, csak felidegesit, hogy majdnemhogy fel akarjak kötni magukat egyesek, mert nem nyert a madrid. miert nyert volna? talan valami C ligas fostalicska csapattal jatszott? tegnap leirtam ide, hogy en egy szük müncheni sikert varok, ami ma be is jött. -
-
sz_abika
addikt
Bayern München @ 3.40
500,00 HUF Single 17/04/2012 21:59:11 1 700,00na nekem ez a zárszó mára, nem hagy kiszállni a rendszer
majd elmegyek kaszinózni
-
enginev3.0
félisten
5×200at tettem erre a meccsre, és jött 1800 azzal a tippel hogy 2-1 lesz a vége
Lehetett volna sokkal jobb is, így sikerült, azért ez is jó -
1 szelvény nyert, 200ft-1175ft
2400ft-ért raktam ma.
Nem sok kellett volna a 13-as oddshoz.
-
janos1988
addikt
De meglepő, hogy olyan eredmények születtek megint, hogy még véletlenül se nyerjen az ember... Még nem néztem rá a holnapi meccsekre, de az biztos, hogy az összes első 7 nagyobb szorzós hazaiakat megrakom D-be 5/7-be. Lehet nagyobb esélyem lesz úgy, mintha "elemezgetne" az ember...
-
pohár
félisten
na ma majdnem nyertem volna

de overre tettem volna a zsét nagyban, az éppen jött is volna -
BéHGT
senior tag
Na, nekem is elment mindenem, kurva nagy.

Pedig apám megmondta, hogy nem fogják megalázni Münchenben a bayernt... -
dReFiX
senior tag
még az X2 se jön.... -20K viszlát bet365

-
B-L-A-C-K
titán
2-1
Megérdemli a Bayern a győzelmet, az előbb egy jogos 11-es lett volna nekik így is amit nem adtak meg...
-
sz_abika
addikt
Hopp

Megérdemelték -
sz_abika
addikt
Rég láttam ennyi sárgát BL meccsen
-
dnelb
veterán
Amilyen barbár módon játszanak a németek itt még piros is lesz

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az.

Nah akkor most már nyerjenek! -
B-L-A-C-K
titán
Ez szép volt...
-
enginev3.0
félisten
Az gól

-
dReFiX
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
ahogy érzed de szerintem, 2-3 mecset tegyél, max 4 et ....de ne 7 et
-
Telomanikus
senior tag
...egy kis szeló

-
Real ha nyer, megvan a 25x, ha döntetlen, akkor 13x.

Swindon viszont rosszul áll.
-
enginev3.0
félisten
Realnál van többet a labda, de béna elöl is meg hátul is
Bayer kb mindenből helyzetet csinált, és a védők le vannak betonozva -
sz_abika
addikt
Hát a Reading meccsen zéró támadás van,.
A BL meccsen viszont a félidőre tett fogadások már hoztak 500at, amit meg is tettem az Xre.Ja és Haase nyert, Monaco feladta, pedig nekem az jött le h több nyert játszma szerint lesz ilyenkor eldöntve :/
-
BéHGT
senior tag
Hát nem tudom, de ez a real is egy hulladék csapat... komolyan nem tudják hozni a meccset egy bayern ellen?? Mai nappal azt hiszem én is elhagyom ezt a sportfogadást, túl sok ellenséget gazdagítok ezzel...
janos1899: Pedig reméltem, hogy jó sokkal megteszed azt a 3+ gólt!! -
giigz
veterán
Szerintetek Webb direkt nem fujja be a kezezest, vagy a VB döntős bakija utan mar vedjeggye akarja tenni?
-
B-L-A-C-K
titán
Itt a Real hatalmas bajban van, remélem ha már a kamim elment kikap vagy 3-0 ra, és kiesnek...

-
packdiler
tag
nah 1 fi maradjon így aztán belehúz a real és jön a meccs :-D
-
mario1012
tag
Ez se lesz már félidő Real. Áhh hogy nem lehet kitenni a picsába a labdát..

-
B-L-A-C-K
titán
"A Bayern München - Real Madrid mérkőzés kezdete előtt pár perccel elloptak 6 pár cipőt a Királyi Gárda öltözőjéből! 3 pár Ronaldóé, 2 Benzemáé és 1 Özilé volt. A klub hivatalos panaszt nyújt be az UEFA-ná"

1-0
-3000...

-
Zoli9292
tag
Vezet a Bayern
1-0 -
enginev3.0
félisten
1-0 bayer
-
giigz
veterán
Akkor most szedje össze magát a Real...
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Azért ez elég meredek kijelentés volt!

-
dReFiX
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
bl.tv2.hu magyar
-
mario1012
tag
Na már 7 perc után vezet is a Southampton. Jól alakul a 4/5-ös

-
BéHGT
senior tag
Na, leléptem meccset nézni...
Nem teleírni a félidőig a topikot!
-
atila4
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
http://online.livesport.cc/index.php
-
giigz
veterán
Pfff... Howard Webb

HAJRÁ REAL!!!

-
enginev3.0
félisten
Real meccshez nincs magyar netes stream?
-
sniper elite
senior tag
Hajrá Bayern!!!! Margit ma kikap hurráá

-
janos1988
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ebbe a meccsbe én is belenyúltam. Szerintem bunda esélyes volt.
pohár: Részletes elemzés

-
enginev3.0
félisten
-
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bl-t kihagytam a fogadásból...