Hirdetés
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Igen eddig nem volt rá meg a pénz most nagyon úgy néz ki, hogy bele fektetek egy nagyobb összeget így a nyár közeledtével.5/7-esen én is sokat töröm a fejem, de akkor már miért ne 7/6? Nagyot akarok nyerni és olcsóbban kijövök vele.Jó oké, ha kettő elmegy a befektetés megtérül, de sztem az 5/7 értelme, hogy nyerjünk nagyot.Ilyen alapon maradok a 6/7-nél.abból egyszer el kéne csípnem egy 50-100-ezreset.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bencus88
üzenetére
Hát ha ennyire megy érdemesebb nagyon téten játszanod, amúgy nekem is nagyobb tétes szelók jönnek inkább, mondjuk az igaz nem nagy oddsosak azért. 20 ezer feletti fogadásom eddig még nem ment el mióta tippmixelek, igaz hogy nem is volt olyan oltári sok de 15-20 db között ha jól emlékszem. Egy jó 5/7-hetest kéne már fognom...Majd 1.5-2 hónap múlva ráfekszek...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Shkiz0
üzenetére
Ja és jut eszembe 1 szelvényem ment el 10K-val azt hiszem arra tettem, a Francia - Svájc meccsen, hogy francuák lőnek gólt.És 0-0 lett vagy kikaptak 1-el ha jól emlékszem. De ez régebben volt aztán volt egy nagy kihagyásom, magam sem értem miért mert havi 30K pluszba voltam tippmixbe.1000Ft-os szelvényekből nyertem 10,15K-at.
Aztán mióta újra játszom apróval kezdtem pár száz Ft-ok de az utóbbi egy hónapban bekeményítettem.
első hét 5K
második hét 10K
harmadik hét 10K
negyedik hét 25Ktermészetesen le kell vonni belőle az alap tétet.Tiszta 30K
B-L-A-C-K: Nem fogadtam még sokszor nagy pénzel.Talán 10-szer eddig most tervezem, hogy elkezdem.és a 10-ból 1-en ment el kb.Lehet kicsit túloztam, de eddig mindig max 1000Ft.volt hogy 5K-ból jött 35 meg duplázgattam 5-10 ezret.
a-a csak kiegészítem vele a fizut mg tandíj

-
BéHGT
senior tag
válasz
PRO_KoRa
üzenetére
Pool nyerni fog, legalábbis nekem az kéne...

BLACK: Miért, esni fog???!

Ripper: Eddig tettem bwin-en 3-at, azokat, azokból is van, amiket mondtál, meg hozzácsaptam a pool meccset x2-be, bayernt 1-2be (ezen X-et nem tudok elképzelni), plusz még valahova 2.5 gólt raktam.
Egyik 1500ös szeló, az majdnem 12x odds, másik 1000es szeló, az 6.5es odds, a harmaidkat nem vágom annyira, meg a marseille ellen fogadtam még 700al. Holnap meglátom mi lesz mixre, eddig nézegettem, írtam 2 szelvényt, de valószínű változik. -
PRO_KoRa
tag
Szerintetek Blackburn-Liverpool X et játszik...???

-
Bencus88
nagyúr
Na az 500-as szelvény is változott.
Szerintem ezressel teszem meg:
Mainz - 1. FC Köln H 035
Dortmund - Bayern München V 135
Juventus - Lazio H 206
Manchester City - West Bromwich H 216 -
PRO_KoRa
tag
Hello mindenkinek!
Ez mit jelent hogy: *(0-1) Barcelona - Getafe H 062
és hogy előtte van a csillag + a (0-1)??? kezdő tippmixes vagyok....
-
Mára

-
bikatóni
csendes tag

milyen igaz

-
Gudjohnsen
csendes tag
Miért kapna ki? jó lehet mondani minden sorozat megszakad stb. De most hogy a Milán elpancserkodta utóbbi két meccsét, a Juve mindent megfog tenni hogy az élen maradjanak. (1 v X)
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
a Milantól ugye kikaptak rendes játékidőben, bár az nem bajnoki volt...

de ha a meccsüket nem csalják el a balfasz bírók, a Milan megverte volna a Juvét... (gondolom emlékszel Mountari fejesére, amit Buffon fél méterrel a gólvonal mögülről kapart ki, és a partjelző egyvonalban volt ezzel... undorító) -
B-L-A-C-K
titán
Igen, ott már lehet rá mondani hogy valami sunyiság volt, de a Valencia ellen legutóbb tényleg nem lehet ilyenről beszélni...
Ripper03: Juve szerintem is nyer, de sokan érthetően félnek tőle, hiszen hihetetlen de idén 31 bajnoki meccsen egyszer sem kaptak ki, és tudjuk egyszer minden sorozat megszakad...
-
Bencus88
nagyúr
Engem meg lebeszélhetnétek a Juve-ről
Nem érzem annyira.Azt hiszem kiveszem.Javítom a szelvényem:
*(0-1) Barcelona - Getafe H 062
Chievo - Milan V 069
Atl. Madrid - Real Madrid V 179
Wolverhampton - Arsenal V 226 -
dnelb
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Ilyenekre gondolok pl, kifognak megint 1 debil bírót és repül is az x..
42664: sehol se írtam hogy bunda volt , te akarod a számba adni. Egyszerűen balfasz volt a real, attól függetlenül a bíró oszthatott volna több lapot a valencianak mert egyáltalán nem játszottak szépen.. -
B-L-A-C-K
titán
Na ezt akartam hallani, innen látszik nem vagy tisztában mi a bunda, és mi nem. Rengeteg esetben van az, de ha nézed a meccset meglehet állapítani nagyjából. Valencia ellen fel sem merülhetett bunda gyanúja, hiszen egy halom kapufa volt, és gondolom 4-5 kapufát nem direkt rúgtak...Mindent beleadtak a csapatok, csak nem jött össze semmi nekik. Ilyen előfordul, és nem egyből arra kell következtetni ha a világ egyik legjobb csapata X-el az azért van mert csalás történt...
Olyan viszont már előfordult hogy csak passzolgattak, állandóan fölé rúgták, vagy mellé több méterrel, egy sima labdavezetésből 10-ből 9x kivitek a pályáról a labdát...stb. Na ott egyértelműen látszott hogy bunda van...
-
-
Bencus88
nagyúr
Spanyol bajnokságba nem hinném, hogy előfurdulna a csalás.Sajnos nem figyeltem azt a meccset, de első megérzés a jó ekkora oddsot nem hagyok ki
, jaj most azért bennem van a félsz, de bent hagyom.És ha elfogadtok tőlem még 3 tippet szerda utánra:
Bayern,Sparta Rotterdam,Leeds.
Természetesen Bayernél a mainzi meccre gondolok.
berojocy: Jól van szurkolok!
-
Bencus88
nagyúr
Örülök, hogy ezt gondolod.Próbálok reálisan gondolkozni kicsit utána szaglászok a meccseknek.A fő szelvénnyel foglalkozzatok a többit ne nézzétek azt csak megérzés meg megér 400ft-ot.Múltkor is végig szaladtam pár szimpatikus 2 feletti oddsot találtam és bejöttek.
Bara, Real sikerben 100%-ig biztos vagyok a többiben csak 90.De mind papír szóval ha nem lesz nagy hiba akkor jönnie kell.
-
Bencus88
nagyúr
Kicsit a kínálat miatt sajnos a 4 ezres szelvényem úszik majd szerdán várható az.Így első ránézésre ezt rakom:
Ez 10K-val megtolom:
*(0-1) Barcelona - Getafe H 062
Chievo - Milan V 069
Atl. Madrid - Real Madrid V 179
Juventus - Lazio H 206
Wolverhampton - Arsenal V 226Egy 4/3-as csak hogy izguljak is

Osasuna - Espanyol H 053
Hertha BSC - Freiburg H 039
*(1-0) Chievo - Milan V 070
Blackburn - Liverpool V 083És egy 500Ft-os szelvény a végére:
Mainz - 1. FC Köln H 035
Dortmund - Bayern München V 135
Roma - Udinese H 194
Manchester City - West Bromwich H 216De még lehet csinálok egy csak keddit 200Ft-osat

-
BéHGT
senior tag
Ripper! Azért vagy ilyen csendben, mert a kínálatot nézed, ugye?!

-
Zoli9292
tag
Valaki holnapra tudna pár meccset ajánlani?
Ötletem sincs. -
South Velen
addikt
Ma nagyon jó napom van.
Megtettem élő fogadással felénél Viborg-Lipcse kézimeccset Lipcse +5,5 hendire, 1,85-ért, persze 6-tal nyert a Viborg (nem sokkal a vége előtt volt közte 2 is.)
Megtettem meccs előtt egy tenisz meccset V-re 2,5-ért, 3.szettben már 1-4, vége 7-5.
Megtettem a Khimki-Unics kosárt élőben Unic +16,5-re, 17-tel nyert a Khimki.
Az utolsó negyedben végig 12-15 volt közte...És megtettem a cselzit..
-
BéHGT
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
Én sem tudom, hogy mi a geciért tettem erre a hulladék szarra... Remélem a legjobb eredményük 6. lesz max a bajnokságban.
Ripper03: Nem kell várni éjfélig.

-
sz_abika
addikt
Így hétvége után visszatérve, csak nézegetvén a meccseket...
247 1 Young Boys - Lausanne --- --- 11.50 1-3
232 1 Tottenham - Norwich --- --- 7.95 1-2
219 1 Olympiakosz - Kerkira --- --- 12.00 0-1csupa papírforma
én meg a héten a lottó 2 találatom forgatom be valamire

-
anonymus89
addikt
Köszönet a válaszokért (gondolom hallgatás belegyezés)........

-
b3Ro
senior tag
2–0 a Malaga.... Kezdek megnyugodni
shkiz0: mennyit raktam fel? Milyen
-
Még nem akarom elkiabálni, de azt hiszem, nyertem

-
-
Bencus88
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Akkor megnyugodtam, mert a bwint-t is kifosztom nem csak a zrt-t

-
szpal17
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
enginev3.0:
Most olvasom, hogy a bet 365-ön 30 ezer a kifizetés....eddig nem is tudtam...elég szemétség egyébként.
Hát én vagy elviszem addig szép lassan, de van egy jobb megoldásom is..beutalok annyit, hogy kiegészítsem az összeget és már jön is a kifelé utalás. Bwinen is csináltam már ilyet amikor kellett a pénz, de mondjuk csak 5 ezer volt fent.
-
Bencus88
nagyúr
ott a Chelsea vezetés
-
szpal17
őstag
-
b3Ro
senior tag
Malaga miatt én azért még izgulok, hogy mert 12k ám vannak rajta..... Chelsea meg szerintem öreg, és nincs minőségi kis padja a a 2 napi meccsekhez, hogy x szagu
-
szpal17
őstag
Malaga miatt nem is izgultam, de ez a gyenge chelsea nem tudom, hogy fog gólt lőni...

Ez a középpályán passzolgatásuk kiidegel..semmi ötlet.
-
walakii
tag
Hát én most olyan 0-án vagyok mint a huzat
Jah hazudtam, 50 forintom van a profilban
kb 2 hete kezdtem neten 3000-el, felmentem 13-14 ezerre, de múlt héten és a hétvégén nagyon beszívtam .... Olyan meccseim mentek el hogy atom biztos voltam benne
Na de ilyen ez a popszakma, szerencsére 1-2 papír alapút is tettem, és azok bejöttek, így kb 2-3 k pluszban vagyok 
-
törölt tag
Hali!
Ezt letudná fordítani valaki? Betfair-től kaptam:
"Thank you for the documents you have recently forwarded to Betfair regarding your UK Wallet. We can confirm that they have been verified and approved, our records have been updated and your account has been validated."

-
Bencus88
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
ja értem akkor a kártya a hibás
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mivel te írtad ezt be, és láttad a haverod szelvényét gondoltam elhiszed...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Angelina87
üzenetére
Volt mikor nagyobb téten nyomta, viszont amit most csinál értelmetlen, kis szorzókat tesz állandóan, és max. tiszta várhatója pár száz forint. De gondolom nem gondolja komolyan már ezt az egészet, csak unatkozik azért játszik így. Bár ahogy nézegetem ezekből az apró pénzekből havi szinten is elég mínuszos, mert nem sokszor nyer, viszont mindig rak...
-
pohár
félisten
válasz
Angelina87
üzenetére
hogy is mondjam... párszor komolyabban megégettem magam, és talán még nem gyógyultam meg teljesen

meg a sokéves tapasztalat mondatja velem ezeket, pláne amik az elmúlt hetekben történtek...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
kicsit pontosítok, 7200, de a banki átutalás annyit levonhat?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Elhisszük, nem egy hihetetlen dolog, de nehogy azt hidd hogy most elkezdesz játszani és heti 2-3 ilyet nyersz...
-
enginev3.0
félisten
válasz
dReFiX
üzenetére
Regizve vagyok, de itt a legolcsóbb a kivétel, és a leggyorsabb, sok külföldin meg csak sok pénzénél lehet kikérni stb...
Bet365-ön 1500ból csináltam 13ezret, 2 hét alatt kb, és aztán tudtam meg hogy 30ezernél lehet kikérni... el is buktam mindet

bwin-nél is 7500 onnan egyszer kértem is ki de 2000ret levont az erste bank
Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Samsung Galaxy S25 12/128
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, pedig "azonosítottam magam" és kártyáról vonták azonnal, nem utaltam