Hirdetés
Aktív témák
-
atila4
senior tag
Fürth már vezet is

-
janos1988
addikt
És 13.-a jóvoltából egy kenó: 8, 12, 22, 26, 34, 42, 54, 59, 62, 73
-
umek7
őstag
Na itt a 6/7 kami
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
leikomessi
üzenetére
Köszi a részletes leírást, sok siket a a továbbiakban...

-
expander
senior tag
rosenborg, almeria, malmö ?
eleg ratyi meccsek vannak ma, kb en ezeket gondoltam ertelmesnek

-
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Utólag vettem észre hogy nem otthon játszik. Néztem a focitippen, otthon nagyon jó formában van, azt be is huztam, de nem néztem meg normálisan hogy ma nem otthon van hanem idegenben, ott meg tényleg nem fényes.

De bízok a péntek 13-ba.
-
leikomessi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Igen a statisztika, eredmények.
Részben ezért is játszik egy kicsit az ember, hogy legyen mivel büszkélkednie.Legnagyobb nyereményem 52 ezer forint. Igaz 30 ezerből. Ráadásul 3 meccs. Nem ez a legjobb szorzó/nyeremény arányú szelvényem, de ez volt a legtöbb amit kifizettek.
Sokkal büszkébb vagyok ilyenekre, hogy 300 forintból 9000, 1000 forintból 10000 forint.
De ezek ritkábbak.
Én a duplázásra esküszöm, erre álltam rá, ez hozta a legtöbb pénzt. Összeállítok biztosnak vélt meccsekből egy két-háromszoros szorzót. 2-4 darab meccs, leginkább dupla esély.(1X,X2) Ezeket játszom meg 2000-5000 forintos tétekkel. Attól függ mikor mennyi van a számlámon. Nekem ez a módszer vált be legjobban. Meg a tenisz előfogadás. Nem ritka, hogy 2000-3000 forint alaptőkével sikerül felmenni egy grand slam alatt 40000-50000 forintra.Legnagyobb buktám 40000 forint volt 2010-ben. Asamoah Gyan tizenegyese a VB-n Suarez kezezése után. 1.25 volt arra, hogy berúgja, jöhetett volna 50000, ki is vettem volna. Kicsit pipa voltam.
Amint írtam 2005-ben ismerkedtem meg a tippmixel, középsuli első osztályában, elég korán sajnos. Persze ekkor még az 500 forintos tét volt az álomhatár, akkor heti egy szelvény volt, de talán nem is minden héten.
2009 szeptemberében, ahogy lett bankszámlám az egyetem miatt, elmerültem a netes fogadásokban, ekkor jöttek a nagyobb 5000-10000-es tétek.Tét leginkább ez a 2000-5000-10000 forint. De tippmixen néha 200-300 forintból megkísérlem a 400 ezer körüli nyereményt, hátha bekerülök a SzerencseMixbe. Egyszer 9 meccsből 6 jött is.

Nem merem összeszámolni a mérleget. Valószínű mínuszban vagyok, de maximum néhány tízezer forinttal. Ha huzamosabb ideig nyerek, azt idővel visszaforgatom, de közben abból a pénzből költök is, tehát nem mind megy vissza. Jut is marad is

Izgalmasabb úgy meccset nézni, ha van miért izgulni. Nem csak akkor amikor a kedvenc csapat játszik
-
dnelb
veterán
Én vagyok a vak, vagy sportinbeten tényleg nincs olyan lehetőség, hogy rákeresek 1 adott csapat nevére, és akkor kiadja sorban hogy mikor fognak játszani?
-
mario1012
tag
Na hát egy ilyen ment ma amiből csak egyet játszanak le a többi meg majd kiderül hétvégén.
Shamrock Rovers - Dundalk H 1,22
Norwich - Man. City V 1,50
Birmingham - Bristol City H 1,45
Anderlecht - Genk H 1,46
(1-0) Levante - Barcelona V 1,56odds: 6,04
tét: 2000 HUF -
B-L-A-C-K
titán
válasz
leikomessi
üzenetére
Üdv a topikban!

Mesélj egy kicsit magadról: (minden új tagtól megkérdezem/zük ezeket)
- Mi volt a legnagyobb nyerőd?
- Bukód?
- Mióta játszol?
- Milyen téttel játszol általában?
- Pluszba vagy mínuszabba vagy eddig? -
umek7
őstag
válasz
leikomessi
üzenetére
Üdv.
A Stuttgart - Werder Bremen BTS nekem is tetszik, én valószínűleg élőben tolom majd.
-
leikomessi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A mai nap ráakadtam erre a topikra. Nem tudtam, hogy a PH-n is van ilyen.
7 éve játszom már tippmix-en, 2009 óta internetes irodáknál is. Expekt vált be, tetszett eddig a legjobban, én arra esküszöm.
Voltak, vannak egész szép sikereim is, de mint tudjuk nem lehet mindig nyerni.Mindenkinek sok sikert kívánok a továbbiakra!
Mai napra tippem: Stuttgart - Werder meccsen mindkét csapat szerez gólt. 1.6 (Expekt)
Még talán Southampton 1X, DVTK X2... De ezek már neccesebbek. -
umek7
őstag
Ma élőben tolom az összes meccset amit kinéztem, vékony plusz már van. Illetve toltam még egy kamit a hétvégére és ezt most kivételesen duplatéttel.
-
B-L-A-C-K
titán
Az más, az nem a haverom azt csak ismerem, ez az akinek szoktam a szelóit mutatni, mint pl tegnap is amit linkeltem hogy 1 meccsen ment el 1.2 millája most...
Okosan kell ezt csinálni, bele lehet bukni rendesen, én szerencsére még bőven pluszos vagyok, és nem hiszem hogy olyan nagy hülyeséget fogok csinálni hogy nagy mínuszba menjek...
-
Bencus88
nagyúr
11 euronál tartok
-
BéHGT
senior tag
Na feldobom mozi előtt ezt is:
080 VfB Stuttgart - Bremen H 1.80
088 Almere City - Sparta Rotterdam V 1.69
132 Bayern München - Mainz H 1.22
154 Paks - Debrecen V 1.95
157 FTC - Győr V 2.30
165 Milan - Genoa H 1.23
178 *(0-1) Real Madrid - Sp. Gijón H 1.24
179 Levante - Barcelona V 1.20
210 Cesena - Juventus V 1.28
Odds: 38.99
Tét: 500 Ft
Nyeremény: 19 495 FtWoTer: Akkor nem csak a fórumon vagy "újonc", a fogadásban is, sok sikert továbbra is!

-
lowband
csendes tag
Valakinek van valami jó tippje mára? Nem tudom mit tegyek még.

-
válasz
Bencus88
üzenetére
Ez megy magától, már 3 euro.

uhh.
Az Ön számláján olyan bónusz van 3,00 € értékben, melyet még nem forgatott meg. Ahhoz, hogy kivehesse a bónusz összegét, teljesítenie kell a bónuszra vonatkozó megforgatási feltételeket. (Eddig mindössze 1,28 € összeget forgatott meg a bónusz 84,00 € összegéből). -
szpal17
őstag
-
enginev3.0
félisten
Raktam, de tök véletlenszerűen, lehet mind elmegy
1.
Schalke - Dortmund [V]
Milan - Genoa [H]
PSV - Az Alkmaar [H]
Benfica - Gil Vicente [H]Tétem 500Ft
Várható nyeremény: 2800Fötö2.
Union B - Braunsch. [D]
Almere C. - Spartarott [V]
Shelbourne - Bray [H]
Almeria - Villareal [H]Kombi fogadás 800Ft
Max 5590Efté3.
Leverkusen - Herthabsc [H]
Norwich - Man City [V]
Sunderland - Wolv. [H]500Ft
Várható 1700
Ez ilyen kis szolid lett
-
n_gy_k
aktív tag

Erről mit gondoltok?
-
Bencus88
nagyúr
Betlic-en vannak az ingyenes kaszinó pörgetések?email-be kapok valamit hozzá?
-
nincsisbéla
aktív tag
Duisburg - Aachen H 1,79x-ért mennyire jó "vétel?"

-
BéHGT
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
Még1 kérdés:
Haverom is akar regisztrálni, hogy meglegyen a 11 ezres bonusz, de nincs bankkártyája.Ha enyémről utalunk neki is akkor menni fog a bonusz? Vagy egy kártyáról egy helyre lehet csak?
-
szpal17
őstag
VfB Stuttgart - Bremen H 1,72
Metz - Monaco V 2,9 (ezen még agyalok, de nagyon szimpatikus az odds...mióta leszaroztam a fórumon a monacot azóta folyamatosan nyernek)Odds: 5
-
pohár
félisten
200 R. Sweeting - J. Isner V 1,27
130 VfB Stuttgart - Bremen: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,60Eredő odds: 2,03200
Tét: 800 Ft
Várható nyeremény: 1625 Ftvalami ilyesmit tervezek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atila4
üzenetére
Igen maximálisan 11 ezerig érvényes, azaz ha beutalsz 2 ezret első fogadásnál, és elmegy 2 ezret kapsz vissza, ha 9500-at akkor értelemszerűen 9500 Ft-ot.
pohár: Jó de amiket raksz naponta 200-1000 Ft-okért akkor ha kicsit pihentetted volna, már simán meg is lenne a 11 ezer...
-
b3Ro
senior tag
No, ott figyel a 11 rugo a betclicken.... Varom a tippeket

-
Bencus88
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm srácok!!! A regisztrációt ma megcsinálom jövő heten meg megforgatok egy nagyobb oddsot

-
giigz
veterán
Felnyomtam bwin-re a szokásos 5.000 Ft-ot, akkor GO.

-
b3Ro
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Á az f@szság volt, forgatnod kéne sokáig hogy kapjak, de akkor is minimális összeget, szóval hagyjuk, de azért köszi...

BéHGT: Nem szólok bele mire rakd, de szerintem több meccsre tegyél, kicsit kockáztass, hiszen most semmi veszteni valód nincs. Én emlékszem mikor csináltam 4 meccsre raktam, 2-es körüli átlag szorzókkal, 260 ezer jött volna, 1 ment el...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bencus88
üzenetére
Igen így van, plusz ahogy Krisztián is írta dokumentumaidat kérik annyi, de ez mindenhol így van már szinte. Sőt olyan ha pl fogadsz 5 meccsre és az első már elmegy, akkor nem kell várnod míg mind az ötnek vége, hanem egyből visszakapod.
De itt van bővebb infó: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Nehogy a minimumot fizesd be, első fogadásnál ha elmegy (11 ezer forintig), visszakapod, és ki is utalhatod (ha bejön szintén egyből kiveheted, nem kell forgatni). Azaz olyan mintha lenne egy ingyen 11 ezer forintos szelvényed, és több meccset is rakhatsz rá. Hülye aki nem használja ezt ki maximális összeggel!
pohár: Hát rólad meg végképp nem feltételeztem hogy nem használod ki, de addíg húzzátok itt míg nem lesz ilyen akció...
-
b3Ro
senior tag
Mara a kovetkezoket raktam meg:
Union Berlin v Eintracht Braunschweig D 3.40
Tet.: 1500 HUF Nyer.: 5100 HUFHelmond Sport v Cambuur Leeuwarden H 1.90
Almere City FC v Sparta Rotterdam V 1.80
Sligo Rovers v Derry City H 1.66
Tet.: 4x125 HUF Nyer.: 1 418 HUFIstres v Troyes D 3.10
Chateauroux v Arles D 3.10
Nantes v Reims D 3.10
Tet.: 4x125 HUF Nyer.: 6 827 HUFCreteil v Vannes OC D 3.20
Ajaccio GFCO v Red Star FC H 1.44
US Orleans 45 v Cherbourg D 3.20
Tet.: 4x125 HUF Nyer.: 3 784 HUFVfB Stuttgart v Werder Bremen H 1.83
Tet.: 1500 HUF Nyer.: 2745 HUF -
Jarod1
veterán
tudtok olyan netes fogadó irodát ami nem számol fel díjat ha befizetem bankártyával?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha bejon mind nyersz majd egy millat?

Es nem talalom a listat az orszagokrol....