- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Vladi
nagyúr
Igen, ez járt a fejemben.
Meg az, hogy sok lépéssel kell hátrébb menni. Mielőtt faanyagot veszünk az egész projektet az egyéni és társadalmi kultúrális térbe be kell illeszteni, különben azonnali bukás a végeredmény. Kicsit morcos is vagyok, mert miért kell nekünk tinyhouse? Nem vályog??
Hát vagy valami faházikó. Meg mire kell? Hová? Kinek? Annak a személynek mi a tudása? stb stb.
Ühüm, beton kerülendő, tehát betontuskó.
De itt látható a videóban, hogy tényleg 2-4 millió egy ilyen projekt és 120 nap alatt megcsinálható. Vagy csinálod havi 2 hétvégén 2-3 éven át. Vagy ilyesmi. -
Vladi
nagyúr
Nem értem. Itt szempont, hogy a házikó mobilis legyen?
mod: látom mostmár. Igen, mobilisnek kell lennie. Ezt az alapkocepciót félreértettem. Akkor nem kell betonozni.
kellhet viszont egy jó nagy utánfutó. Vagy egyedi utánfutó, megerősítve, csak alapvázzal.
Ilyenek 2-3 helyen is épülnek Magyarországon. Ha lesz konkrét építési terv, akkor utánanézünk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest