Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Épp fészert húzok fel, az elvileg alaposabban kezelt változatot vettem + a kezelésre én még ráfestek szurkos-olajos festékkel, nem tudom nálatok van-e ilyesmi. A festékboltok dugig vannak EU-konform vizes sz.rokkal, na az kb csak színezésre jó.
+Vállalkozókedvűbbek kevernek fáradtolajat gázolajjal, azzal kenik a fát
, bár az az asszonynépet is távol fogja tartani a létesítménytől 
-
t72killer
titán
Én szigetelés nélkül kérném és utólag magam szigetelném+festeném, hibáit kijavítgatnám. Persze csak akkor, ha a fa váza normális anyagból van.
Sk pepecselős. Jól hangzik, hogy kérsz egy lábakon álló tetőt, de ekkora méretben az is meglesz pár misi. Készháznál meg gondolom(?) +2miskából megvan az alap és az összelegózási munka, és neked csak be kell tolni egy hűtőt sörrel+kanapét.
-
t72killer
titán
Nem tudom, meg lehet-e dumálni velük egy magyarországi szállítást, ez pl egy egész komoly darab. Körbeszigeteli az ember alaposan, és máris nem kell a híd alá menni:
Mo.-on is árulnak ilyesmit, de csak kisebbeket láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest