- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Igen közben megjöttek hétfőn ezek a mixek. 7 év Spotify közel egy év Apple Music van mögöttem, Tidalt egészen eddig nem használtam mert nincs min kihasználni az általa nyújtott minőséget. Spotify vált be a legjobban, az ajánló algoritmus ott a legjobb, sok olyan zene van náluk fent ami máshol nincs, de a kezelő felület egyre átláthatatlanabb lett számomra, nekem csak a saját zenéimre és a heti ajánlásokra van szükségem, de már meg se találom ezeket annyi sok haszontalan dologgal tömték tele a kezdőképernyőt. Tidal eddig egész jó, a felület átláthatóbb letisztult, 3200 zenéből 100-at nem tudtam áthozni, ez még túlélhető. Pár dologgal van gondom, az egyik hogy CarPlayen nem lehet beletekerni a zenében, illetve otthon Tidal Connecttel használva a soundbaron, amint háttérbe kerül az app eltűnik a telefonon a lejátszás, és minden egyes visszalépésnél újra rá kell nyomni a Tidal Connectre hogy tudjak váltani vagy hangerőt módosítani. A mások ez a rádió, hogy nem minden zenénél elérhető, ez az égetőbb gondom. Egyelőre ismerkedem vele, az algoritmusnak kell jó pár hét mire beáll, meglátjuk mennyire lesz jó, ha hozza azt amit elvárnék, akkor maradok itt. Az Apple Musicot is kényszerűségből próbáltam ki, de ott az átláthatatlan felület mellé egy botrány ajánló rendszer van párosítva, pedig közel egy évig próbáltam megszokni. Spotify Hi-Res olyan mint a KSH átlagbér, mindenki hallott róla de senki nem látta soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest