- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Igen közben megjöttek hétfőn ezek a mixek. 7 év Spotify közel egy év Apple Music van mögöttem, Tidalt egészen eddig nem használtam mert nincs min kihasználni az általa nyújtott minőséget. Spotify vált be a legjobban, az ajánló algoritmus ott a legjobb, sok olyan zene van náluk fent ami máshol nincs, de a kezelő felület egyre átláthatatlanabb lett számomra, nekem csak a saját zenéimre és a heti ajánlásokra van szükségem, de már meg se találom ezeket annyi sok haszontalan dologgal tömték tele a kezdőképernyőt. Tidal eddig egész jó, a felület átláthatóbb letisztult, 3200 zenéből 100-at nem tudtam áthozni, ez még túlélhető. Pár dologgal van gondom, az egyik hogy CarPlayen nem lehet beletekerni a zenében, illetve otthon Tidal Connecttel használva a soundbaron, amint háttérbe kerül az app eltűnik a telefonon a lejátszás, és minden egyes visszalépésnél újra rá kell nyomni a Tidal Connectre hogy tudjak váltani vagy hangerőt módosítani. A mások ez a rádió, hogy nem minden zenénél elérhető, ez az égetőbb gondom. Egyelőre ismerkedem vele, az algoritmusnak kell jó pár hét mire beáll, meglátjuk mennyire lesz jó, ha hozza azt amit elvárnék, akkor maradok itt. Az Apple Musicot is kényszerűségből próbáltam ki, de ott az átláthatatlan felület mellé egy botrány ajánló rendszer van párosítva, pedig közel egy évig próbáltam megszokni. Spotify Hi-Res olyan mint a KSH átlagbér, mindenki hallott róla de senki nem látta soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs