Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de az ajánlóját nem fogod szeretni
. Az tényleg qrvajól működik a Spotinál.
Carplayről nem tudok nyilatkozni, droidos vagyok. De nem tudom megmondani, hogy droidon bele tudok-e tekerni autóban, sosem próbáltam.
Tidal Connect néha produkál érdekes dolgokat, nálam egy Marantz hálózati lejátszó szól itthon, néha néha dadog, de ez a router hibája (HEOS, hálózati file-ok lejátszása ugyanez, szóval ez biztosan nem a Tidal hibája.) Router cserére várok (Telekom, egyéb okok miatt úgy tűnik, még várhatok egy darabig)
Amúgy a felület nekem Spotiról érkezve elsőre elég idegen volt, nemigazán tetszett, mostmár sokkal jobban szeretem, mint a Spotiét - ez nyilván megszokás kérdése is.Pár hónapja, vagy inkább egy éve még azt mondogattam, ha megjön a Spoti hifi, lemondom a Tidalt. Mostmár messze nem valószínű, inkább a Spoti lemondást fontolgatom. Bár nem a ivlág pénze a két előfizetés, de egyre ritkábban használom már.
A minőség meg tényleg sokkal jobb. -
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Létezik "My new arrivals" és "My daly discovery". Spotify algoritumus szerintem jobb, de minőségben Tidal veri a Spotit.
Megint felröppentek hírek a Spoty Hi-Res vagy Hifi vagy nemtommiről, de ezt én már akkor sem fogom elhinni, ha látom az appban, olyanrégóta ígérgetik.
Miután a Spoti eléggé háttérbe szorult nálam, az ajánlások úgy lettek egyre gyengébbek - rételemszerűen.Mindkét kép amit linkeltél, a Spoti rádióhoz haonló funkció, az éppen hallgatott zenéhez hasonlókat dob fel lejátszási listaként.
-
energomatt
őstag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Értem. Ezt én nem használtam és nem is vettem észre, mivel albumokat hallgatok, popzenét meg általában nem. Logikai úton ez abból következhet, amit az előbb írtam. Vagyis lehetnek ilyen, stílus alapon elkészített listák, és nem minden szám egy egy ilyennek a része, ezért ott nem látsz ilyen lehetőséget. VAlószínűleg itt is vannak ajánlások, de ezeket nem nagyon figyelem, mert nem az újdonságok érdekelnek.
-
energomatt
őstag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de van egy úgynevezett artist radio. Ez azt jelenti, hogy az előadó stílusának megfelelő számokat válogat részben magától, az előadótól is és persze főleg másoktól. Az alsó sávban a bal szélen van három sor szöveg: Felül a lemez címe, alatta az előadó neve, alatta Playing for: "cím". Az előadó nevére kattints! Felül megjelenik az előadó képe egy menüsorral és az tartalmaz egy artist radio opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az tényleg qrvajól működik a Spotinál.