Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de az ajánlóját nem fogod szeretni
. Az tényleg qrvajól működik a Spotinál.
Carplayről nem tudok nyilatkozni, droidos vagyok. De nem tudom megmondani, hogy droidon bele tudok-e tekerni autóban, sosem próbáltam.
Tidal Connect néha produkál érdekes dolgokat, nálam egy Marantz hálózati lejátszó szól itthon, néha néha dadog, de ez a router hibája (HEOS, hálózati file-ok lejátszása ugyanez, szóval ez biztosan nem a Tidal hibája.) Router cserére várok (Telekom, egyéb okok miatt úgy tűnik, még várhatok egy darabig)
Amúgy a felület nekem Spotiról érkezve elsőre elég idegen volt, nemigazán tetszett, mostmár sokkal jobban szeretem, mint a Spotiét - ez nyilván megszokás kérdése is.Pár hónapja, vagy inkább egy éve még azt mondogattam, ha megjön a Spoti hifi, lemondom a Tidalt. Mostmár messze nem valószínű, inkább a Spoti lemondást fontolgatom. Bár nem a ivlág pénze a két előfizetés, de egyre ritkábban használom már.
A minőség meg tényleg sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Az tényleg qrvajól működik a Spotinál.