- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de az ajánlóját nem fogod szeretni
. Az tényleg qrvajól működik a Spotinál.
Carplayről nem tudok nyilatkozni, droidos vagyok. De nem tudom megmondani, hogy droidon bele tudok-e tekerni autóban, sosem próbáltam.
Tidal Connect néha produkál érdekes dolgokat, nálam egy Marantz hálózati lejátszó szól itthon, néha néha dadog, de ez a router hibája (HEOS, hálózati file-ok lejátszása ugyanez, szóval ez biztosan nem a Tidal hibája.) Router cserére várok (Telekom, egyéb okok miatt úgy tűnik, még várhatok egy darabig)
Amúgy a felület nekem Spotiról érkezve elsőre elég idegen volt, nemigazán tetszett, mostmár sokkal jobban szeretem, mint a Spotiét - ez nyilván megszokás kérdése is.Pár hónapja, vagy inkább egy éve még azt mondogattam, ha megjön a Spoti hifi, lemondom a Tidalt. Mostmár messze nem valószínű, inkább a Spoti lemondást fontolgatom. Bár nem a ivlág pénze a két előfizetés, de egyre ritkábban használom már.
A minőség meg tényleg sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az tényleg qrvajól működik a Spotinál.