- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wendelke #439 üzenetére
"Szóval én is azt gondoltam, hogy amíg a digit jel jön a telefonról, talán óriási különbségek csak nem lesznek
"
Lenni lehetnének ugye; azért a digitális jeltovábbításban is vannak eszközfüggő anomáliák, amelyek jobbára jitterben jelentkeznek, vagy abban legalább is biztosan. De telefonokban nem tudom mennyire foglalkoznak az usb output kérdésével; én azt hiszem semennyire. Mennyen ki a jel azt' jólvan. Ez nem highend köldökfeszítés.
Ha a telefon tud mqa konverziót, a külső dac meg nem, akkor lehet kérdés, hogy ez hallható-e a végeredményben, vagy sem. -
-
válasz
Wendelke #134 üzenetére
Így valahogy.
Általában kell egy min. 30k ft értékű belépő dacamp, amit már eséllyel hallhatsz jobbnak, mint a tablet sajátját. A jackre kötött dacamp nem szokott beválni igazán, az sokfaktoros probléma...Másik lehetőség, hogy veszel ropiért egy használt lg v30-at és kapsz egy remek audióképességekkel felruházott mindenest, hardveres mqa-val
Vagy mindent hagysz a francba és zenét hallgatsz -
-
törölt tag
válasz
Wendelke #114 üzenetére
Ez egy kényelmi funkció, hogy 3k ellenében kapsz CD, Master minőségben zenét, több mint 40 millió zenei kínálattal.
Van aki nem igényel ilyen nagy zenei kínálatot vagy nem hallgat annyit zenét, akkor nem fogja kifizetni érte. Aki szán rá időt annak azért beszerezni nem nehéz a zenéket, minőségiben sem... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest