- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
martabat #1896 üzenetére
Az 5050 tényleg jó választás lesz. Ahogy láttam netes képeken a szatellitek teljesen ugyan azok, mint az 5005 esetében és ugyan úgy csíptetős a kábelcsatlakozó rajtuk!
Szerintem majd próbáld ki vastagabb kábelekkel is összekötni a mélynyomóval
Persze nem akarok beleszólni. Ezekről legalább tudok nyilatkozni, hogy hogy szólnak.
Van egy kis kiemelés/dobozhang az alsó közép - mély tartományban de szerintem nem vészes. Meg a vágási frekvencia belövésével szinte eltüntethető. Asszem a "szabványos" 80 Hz fekszik nekik. Ezeken túl átlagosan kellemes a hangjuk magasban is bírnak eleget, de ez persze forrás-függő. El tudnék képzelni sokszor több magas hangot is, de lehet, hogy sokszor a filmek hangsávja nem olyan gazdag ebben. Házimozizáshoz nekem bevált ezen az árszinten. A mély meg már más tészta. Az 5050-esé már más felépítésű, de a méretéből és az adatokból ítélve ez is hasonlót tud majd nyújtani mint az elődök. Had remegjen csak az ember alatt a fotel is!Ha jól emlékszem, lassan lejár a garancia az 5005-ösömre (majd megnézem már pontosan) és akkor kicsit bele akarok nyúlni a kis dobozokba is. A dobozhangot megpróbálom majd lecsillapítani egy kis vatelinnel, meg lehet a belső kábeleket is kicserélem kicsit komolyabb vezetékkel. Aztán majd meghallgatom sikerült-e javítani rajta.
Majd ha tudsz számolj be légyszíves, hogy mik a tapasztalataid az új szerzeménnyel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok.
Addig is minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest