Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Bonyolult...

Szal eléggé érdekes a beállítások logikája, a magyar haszutmafor pedig elég érdekesre sikeredet.... Az eredeti angol sztem használhatóbb.. :?
Először a subbass kimeneten akadtam ki. Már majdnem azon gondolkoztam, hogy a Vidi kisszintű lemezjátszó bemenetére csatlakoztatom, amikor megtaláltam a menűben, hogy hol is kell aktiválni a sub kimenetet...
(Hogy ez alapértelmezetten miért nem aktív? :? Pedig a leírás szerint az... :? ) Na nid1. Megoldottam.
Szal van pár dolog, amit egyszerűen nem találtam meg a menűben, pedig a boltos váltig bizonygatta, hogy ez már tudja. Pl állítólag be lehet állítani a subbass sávot. Nos ezt én nem találtam... :? Sztem ez sima propaganda volt...
Gyak eddig a hangszórókat álogattam be, a rádióval megkerestettem egy rakat adót.
Nos itt pl találtam egykét érdekes dolgot. Teszemazt olyan adókat hozott be tökéletesen amiket a Thomson csak kissé zajosan, de pl van pár nagy térerejű adó amiket be sem tett.... :?
Arra gondolotam, hogy az ostoba megjegyezte az RDS adatokat, és minden adót csak 1X tett be.... :? De miért nem a jobb, nagyobb térerejű, tisztább került a memóriába, az első helyett? :? Na mind1
Az viszont nagyon tetszik, hogy itt nem kell konfigurálni a bemeneteket. Pl a video 2-re tettem a PC Digit kimenetet. Kb fél órát kerestem a haszutmafor-ban hogy hol kell beállítani, hogy melyik bemenetet használja. Gondoltam egyet, rácsaptam a távvezen a video2 -re, egy kicsit mazsolázott, villogtatta kijelzőt, oszt simán megszólalt a vebrádió...
Szal eddig OK...
Holnap ráaplikálom a DVD-t, videót, TV-t, STB....
Ja, mintha a dolby dekóderei, jobban tennék a dolgukat. Pl sima sztereó jelból nem olyan kásás, katyvaszt kever ki a sorrundokra mint a Thomson, hanem itt pl ha közel hajolok is a sorrundokhoz, rendesen lehet hallani a zenét.
Szal a térhetás közel ugyanaz, csak itt mintha tisztábban szólna az egész... :?
Ami viszont zavar, mintha a Thomson lágyabban szólt volna. Ez mintha egy kicsit olyan fémesen szólna. Arra gondolok, hogy egy ''normális'' hangszórószett kellene neki...
Na mind1. Holnap majd ha kap DVD-t és meglátjuk a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Hogy ez alapértelmezetten miért nem aktív? :? Pedig a leírás szerint az... :? ) Na nid1. Megoldottam.