- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
(#174) Sándor -P20- válasza Met (#172) üzenetére 2006-07-17 09:30:59
Nálam szintén SB Live 5.1 Digital zsugánál ha TV-t nézek, hajlamos az egyik csatorna elnémulni. Én a hangzsuga digit kimenetét használom, és pl zene, vagy videó mindig jól szól.
Szinte kizárólag restart szokott segíteni.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Szal a múlt héten fény derült ennek a jelenségnek is az okára, ugyanis a dolog fixen előjött. Csinálhattam bármit, ha TV-t néztem a PC-n, csak a bal csatorna szólt. De csak a digit kimenet volt gányós, mert az analog kiment jó volt...

Hangzsuga, tunerzsuga, ki/be, csatlakozások átnézése, STB... Semmi változás...
Szal úgy néz ki a dolog, hogy a netről letöltött XP frissítések megkergítették a hangzsuga driverét. Hangzsuga driver újratelepítéssel a probléma megoldódott, Bár azóta az XP is újra lett reszelve, és kizárólag az SP2 került rá. Egyéb update le lett tiltva.....
Ja az SB 5.1 helpdeskjét nézegetve rájöttem, hogy a Live 5.1-en is van SPDIF 5.1 digit kimenet is, de nem egybe keveri a digit kimenetet, hanem 3 részletbe.

Első J/B; Hátsó J/B; Center/subbass. Szal ha a csatlakozót átkötözöm, digit kimenetet aktiválom, akkor le tudom tesztelni a 5.1-et, de vagy a két első, vagy a két hátsó, vagy a center/sub szól. Szal az 5.1 3 részletben jön ki.....

Tisztára lököttek az SB-nél....
Új hozzászólás Aktív témák
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BenQ MA320U 9H.LMXLB.QBE Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest