Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Újabb problémák közben. Ezúttal a lejátszóval...
Van pár mozi, aminek a hangját nem játssza le. Ezt meg lehet esetleg valamilyen firmware-rel oldani?
2. Semmilyen felirat nem jön be vele, pedig elvileg be kellene. Amikor keresem a feliratokat, akkor azt irja ki, hogy 0 van.
A megadott linken lévő oldalon meg nem találom, hogy hova kéne irni. Firmware-t hol lehet találni? -
Drizzt
nagyúr
válasz
electrician #12 üzenetére
Ok, meglesz...
-
Drizzt
nagyúr
Nah, a drága Nyiregyházi Thomson szerviz bekaphatja, bár csak az egyiket hivtam a kettőből, de azok azt mondták, hogy ne is keressem őket 10-e előtt.
-
Drizzt
nagyúr
Méretre feltétlenül nagyobb, kb. 4-szer magának a hangládának. Apám azt mondta, hogy az ellenállása ha kisebb lenne, mint ami az eredetié, akkor bizony leégne a dolog.
Másik barátunknak: Ok, megpróbálom, egy 3 kapcsos kis DIP van az adón, azt apám állitólag egyszer már teljesen végigpróbálta, én még csak 3-at néztem meg, hátha.
Most meg megpróbálom felhivni a legközelebbi Thomson szervizt.
Mindkettőtöknek köszi. -
Drizzt
nagyúr
válasz
electrician #6 üzenetére
Nem tudok róla. Lehet, hogy van valami ilyesmi, pont ezért nyitottam ezt a topicot, hogy ezt megtudjam. Ez mit is jelent amit leirtál a gyakorlatban?
-
Drizzt
nagyúr
Mai első áp ebben a totyikban.
Jahm, még valami: az ugye nem lehet gond, hogy az eredeti első hangfalak helyett másikat használunk? Valami Heydenbrück, vagymi, nem tudom, de már legalább 15 éve megvan. És az 8 ohmos, asszem, az eredeti hangfal meg 6. Ez lehet para?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Jah, a leirásban a rádiós vevőhöz emlitenek valamiféle antennát, de ennek nyoma se látszik sehol.
-
Drizzt
nagyúr
ab.
-
Drizzt
nagyúr
Van itthon kb. 1 hete egy ilyen házimozirendszerünk, nincs is vele különösebb gond, egy ''apróságot'' leszámitva: A két surround hangfal vezeték nélküli, 5,8 Ghz-s rádiófrekin keresztül kommunikál az adóval. Picit részletesebben: Van a mélynyomó, beépitett jeladóval, s van a két hátsó hangfal, összekötve a jelfogadóval. De hiába kapcsoljuk be a jelvevőt, az sárgán villog, ami azt jelenti, hogy keresi a jelet. De nem vált át zöld folyamatosan világitóra akkor se, ha közvetlenül az adó mellé tesszük. Az adó egyfolytában pirosan világit a signal indicator nevezetű kijelzőjén. Ha van valakinek valami tippje a megoldásra az ne tartsa magában! Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest