Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hétindító, friss Honor középkategóriás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
HTC a driver. TC-vel tudod törölni,de először ments,mert lehet fekete képernyő fog fogadni,ha nem lesz launcher,vagy rosszabb esetben el sem indul.
System/App itt lehet törölgetni Root joggal,de csak óvatosan,mert lehet galibát okozni.Először célszerűbb csak Titanium-al jegelni.
-
üszök
őstag
Bal oldalt Phone information ha arra kattintasz,akkor írja a telefon adatait. Próbálj rányomni a Root gombra,lehet megcsinálja,,de kicsi az esély. Nézd közben a telefon kijelzőjét is mert lesznek szövegek amiket okézni kell. Ha nem sikerál akkor előtte mindenképp rootolni kell. Megcsináltam volna már én is,ha legalább egy kicsit is érdekelne a készülék.Tegyél bele memória kártyát,mert csinál majd egy komplett CWM mentés is rá az MTK DT a belső memóriába nem biztos,hogy megcsinálja. A CWM mentés mérete durván 1,5 Giga,ha nincs rajta még sok minden. Az MTK DT mentés 2 Giga körül van. Ebből bármikor vissza lehet állítani ha van CWM. Van egyébkén unroot is,akkor vissza áll rootolatlan állapotra,és olyan lesz mint eredetileg.
Ez nem kifejezetten neked szól:
Annyit fűznék még hozzá,hogy az MTK DT-vel készült CWM-nél előfordul olyan,hogy gyári beállítások vissza állítása nyomására Bootlopos lesz. Ki szokott keveredni belőle,de órákba telik. Ez nem minden készüléknél áll fenn de mivel ez egy új cucc szerintem még senki nem próbálta.A Vrootal próbálkozz inkább először. Vagy a framaroot 1.9-el.
-
üszök
őstag
Itt a számodra kellő leírás. Figyelmesen,és többször olvasd el.
-
üszök
őstag
válasz
FlickAir #123 üzenetére
Szétnéztem ezen az oldalon,lehet veszek egy ilyet.
-
üszök
őstag
válasz
FlickAir #152 üzenetére
Szóval ezért told ezt az oldalt?
Az ÁFA dolog nem teljesen így van tudtommal,mert EU.n belül is van egy keret cégenként X EUR-ban meghatározva mennyit lehet ÁFA mentesen bizniszelni az országok között,ha ezt túllépik akkor fizetniük kell. Nemrég olvastam itt a PH-n valahol.
Lassan ki kéne már próbálnom a telefont. 3 napja itt áll.
-
üszök
őstag
válasz
Graphics #117 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Az A GPS lényege.
Matykoh
(lelkes újonc)Hát kicsinek nem nevezném.
Ez egy igazi tepsi.
már nem is nagyon tetszik,pedig még nem is használtam.
-
üszök
őstag
Ma megjött az enyém is,még nem bontottam ki. A postás egy külön történet mit csinált.
Nem volt tréfa,és volt egy kis keresett pénzem a Paypalon,így ha jól számolom 17k körül van a telefon.Rendeltem bele egy 32-es kártyát tizedikén máshonnan,hogy bőven ide ér mire a telefon megjön,de annak még se híre se hamva.
Érdemes ART módban használni? Számít valamit? Ha igen,akkor mindenképp meg kell várjam a kártyát.
-
üszök
őstag
Beérkezett már az enyém is az országba,kíváncsi vagyok mikor ér a kezembe.
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
Rendeltem én is egyet a Pandáról 23-n 25-én küldtek egy TN-t de nyoma sincs. Erős a gyanúm,hogy még csak ma indult útnak jobb esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÚJ, BONTATLAN Iphone 14 128 GB Midnight - 1 év nemzetközi Apple Garancia
- Xiaomi Redmi 5A Xiaomi Redmi 10C Xiaomi Redmi 12C
- iPhone 11 64 GB Black - Kis Kompromisszum - Napi használatra tökéletes !
- Apple Iphone 16 pro max 256GB 12 hó garancia Ibrány Szabolcs út 11. Central-Gsm.Tel. 30/2605667
- iPhone 13 Pro Max - 128Gb - Független - 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest