- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Bögre
aktív tag
Nem igazán ide tartozik, de a segítségetekre volna szükségem.
Mennyit érhet a következő noti:
Thinkpad T41 2373 TG5
Pentium M 735 1.7GHz
2GB Corsair RAM
160GB Samsung HDD
14" 1024x768 LCD
Intel PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter (rev 04)
Bluetooth
Mobility FireGL 9000 (RV250)
9 cellás gyári akksi IBM-92P1069
Kapacitás: 87% (Elfogadható)
Utolsó teljes töltés: 68,4 Wh
Tervezett töltés: 77,8 Wh
Német bill
Szép külső
Annyi szépséghiba van, hogy valamikor kijelzőcsere lehetett és egy T42 lcd keretet kapott.
Remélem modik nem haragszanak meg, nektek pedig előre is köszönöm -
Bögre
aktív tag
Akkor itt is felteszem a kerdest: csinalnek egy osszehasonlito tesztet ket azonos orajelu Banias vs. Dothan magos procirol. Milyen alkalmazasokat, teszteket lenne erdemes bevetni?
szerk: hogy ne legyen off, egy T41 lenne a tesztkornyezet -
Bögre
aktív tag
Érdekes dologgal állok szemben. Tim82, mikor még priviben érdeklődtem, akkor feltünt neked, hogy T41 es product numberrel hirdeti az eladó a T42 -es gépet, de mondtad, hogy biztos csak elírta. Nos nem elírás: a noti alján ez a product number szerepel: 2373-TG5
Ez hogy lehet? -
Bögre
aktív tag
Új akksira lenne szükségem a T42-es notimhoz. A msotaniról kb 1 órát bír minimális energiagazdálkodással
Hol érdemes venni? Honnan tudom meg, hogy egy akksi utángyártott vagy gyári ha mondjuk ebay-en nézek körbe?
-
Bögre
aktív tag
Épp most futottam át egy notivinyó tesztet. Hát sok különbség tényleg nincs az egyes modellek közt.
Amiben kicsit csalódtam, az a kijelzője. Ugye a hirdetésben SXGA+ -nak volt hirdetve, hát nem az. (túlélem) A benne levő hitachi travelstar vinyó elég kerregős...
R&R akkor nem leszNémet bill sem vészes. Összeségében majdnem annyira tetszik mint a céges T61
-
Bögre
aktív tag
Nah, a gépen német nyelvű Win2000 volt, persze nem recovery partícióról. Próbáltam a Shadowfax által linkelt megoldást az MBR helyreállítására, de nem jártam sikerrel. Sebaj. Most feldobok egy XP -t aztán meglátjuk.A következő lépés úgyis egy nagyobb vinyó lesz, arra majd varázsolok (ha lehet) R&R partíciót. Ami így elsőre megdöbbentő, hogy használt gép létére, mintha új volna.
Egy csavar hiányzik sajna az optikai meghajtó környékéről alulról, de majd pótlom.
szerk:
Noti vinyók közt van olyan ami ajánlottabb/jobb típus? (5400rpm-esben gondolkodok, a 7200-as drágább) -
Bögre
aktív tag
Szep napot!
Ma reggel megerkezett a T42 -es notim. Tudnatok esetleg olyen helyet mondani, ahol magyar billt tudnek venni hozza? (Felek gondjaim lesznek a nemet billentyuzettel) Esetleg ha van valakinel otthon elfekvoben hasznalaton kivuli pl bontott gepbol az is erdekelne.
Koszi -
Bögre
aktív tag
Gyors és kimerítő válasz, örök hála érte
Akkor ez:
IBM Lenovo T42 Type 2373
Processor Pentium Mobile
Processing Speed 1.7GHz
Memory 512MB
Hard Drive Size 40GB
Display Size 14.1 SXGA+
Optical Drive DVD/CD-RW
Internal Wireless Yes
kb 73 ezer magyar forintért jó vételnek számít?Az eladó szerint szép állapotú.
-
Bögre
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy notit vásárolni, viszont az anyagi keret korlátos. Teljesen átlagos dolgokra kéne, semmi játék és arra jutottam, hogy valószínűleg egy használ T41, T42, T43 tökéletesen megfelene. Van-e lényeges különbség a 3 típus közt? (melyiket érdemesebb venni?) Mennyit szabad fizetni egy-egy megfelelő állapotú gépért? Ha valami cserére szorul akkor kb milyen költségekkel kell számolni? (ilyenekre gondolok, hogy merevlemezcsere, optikai meghajtó csere, memória bővítés)
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest