- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
zkv
csendes tag
válasz
Dottore #6319 üzenetére
Másik kérdésem, hogy a net, stb beállitásokat honnan tudom kiirni?
Ha ne adjsten az újratelepitést kell csinálni - ami szerintem amugy is ráférne, mert nagyon lassú a rendszer - akkor hogy tudom utána visszaállitani, hogy a netet lássa a gép, wirelesst, stb. Gondolom a lassuságon ez segíthet - meg talán az ujraindulásokon is.
Persze csinálom amit javasoltok és abban a sorrendben :-)
köszi
-
zkv
csendes tag
válasz
Dottore #6315 üzenetére
Dottore
Ez nem müxik.
Felirtam, restart, de megy tovább a windowsba.
Nyomtam thinkwantage-t, kiválasztom, boot from another source, kiirja hogy honnan bootoljon 3 választás, cd-ről az első. kiválasztom, megint windows.
f12-belépek a setupba
ott is ugy látom hogy boot a cd-rol.
lehet hogy a cd-vel van gond?
nem hinném.
kicsit kezd idegesiteni a dolog...:-)
-
zkv
csendes tag
válasz
Dottore #6307 üzenetére
Sziasztok,
1. evone: A válasz - még fekete. :-)
másik hogy irtad hiogy visszaállít - mikori státuszra, ill. milyen beállitásokra? Én nem csináltam recovery-t eddig...mire állit vissza? Ha reinstallálok - gondolom erről beszélsz :-) - akkor pl a net beállitásaim elvesznek? Hol tudom ezeket megnézni, kiirni, hogy mit kell beállitanom, hogy az itthoni netem mukodjon (nem a postafiokra, meg a wireless kodra gondolok, hanem a network dolgokra, már ha van ilyen)Sorry ha hülye a kérdés.
2. Dottore
Megnéztem az error-okat. Ha jol sejtem ezt kellene látnod:
Legutobbi system error (tobbszor ugyanez a tartalom):
Error code 10000050, parameter1 d7546008, parameter2 00000000, parameter3 805058f2, parameter4 00000000.
Találtam egy ilyet is, bár ez nem error, csak information: Save Dump
The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x10000050 (0xd7546008, 0x00000000, 0x805058f2, 0x00000000). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini121008-01.dmp.
Ez lenne az?
Nagyon köszönöm
-
zkv
csendes tag
Hi,
Köszi a gyors választ.
Bios volt már frissitve, de megnézem amit irtál. Mire gondolsz reinstall alatt? Teljesen analfabéta user vagyok... Vistás gép volt, de a rendeléskor XP-vel kértem - viszont recovery vagy install CD-m nincs. Hogy tudom reinstallálni?
És hogy megy a memtest? Mit kell figyelni
bocs de tényleg user vagyok...:-))) nagyon le vagyok maradva...
Nagyon köszi
Otthon megnézem amit kérdeztél...
-
zkv
csendes tag
Sziasztok,
Volna egy problémám amiben nem tudok tovább lépni – teljesen amatőr felhasználóként.
Van egy T61p-m májusban vettem. Kiváló…Volt.
Október óta, amikor is a Thinkvantage rendesen frissitettem dolgokat, a gép fél óránként lefagy, kétféle képpen:
1. Blue screen és vmi olyan hogy ‘Phisical memory full..memory dum in progress, stb….
2. Csak úgy fogja és újraindítMindezeket mindenféle különösebb terhelés nélkül, pl csak netezve, vagy egyáltalán semmit sem futtatva.
Kiüritettem a harddisket, leszedtem minden felesleges programot...Semmi javulás.
Tudjátok mi lehet? Olvastam valahol hogy másnak is van ilyen problémája, de nem igazán értek hozzá hogy mit kéne csinálni.
Lenovo helpdesk persze nem segít….
Van valami ötletetek????
SEGITSÉG!!!
Nagyon köszönöm…
Másik kevésbé fontos kérdésem, hogy a 160 GB-bol a PC doctor kimutat 70 GB lezárt területet. Ez mi lehet???
z
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest