- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Aktív témák
-
zkv
csendes tag
Sziasztok,
Volna egy problémám amiben nem tudok tovább lépni – teljesen amatőr felhasználóként.
Van egy T61p-m májusban vettem. Kiváló…Volt.
Október óta, amikor is a Thinkvantage rendesen frissitettem dolgokat, a gép fél óránként lefagy, kétféle képpen:
1. Blue screen és vmi olyan hogy ‘Phisical memory full..memory dum in progress, stb….
2. Csak úgy fogja és újraindítMindezeket mindenféle különösebb terhelés nélkül, pl csak netezve, vagy egyáltalán semmit sem futtatva.
Kiüritettem a harddisket, leszedtem minden felesleges programot...Semmi javulás.
Tudjátok mi lehet? Olvastam valahol hogy másnak is van ilyen problémája, de nem igazán értek hozzá hogy mit kéne csinálni.
Lenovo helpdesk persze nem segít….
Van valami ötletetek????
SEGITSÉG!!!
Nagyon köszönöm…
Másik kevésbé fontos kérdésem, hogy a 160 GB-bol a PC doctor kimutat 70 GB lezárt területet. Ez mi lehet???
z
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- utolsó darab 20.000Ft/szett - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest