Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Aktív témák
-
zkv
csendes tag
Sziasztok,
Volna egy problémám amiben nem tudok tovább lépni – teljesen amatőr felhasználóként.
Van egy T61p-m májusban vettem. Kiváló…Volt.
Október óta, amikor is a Thinkvantage rendesen frissitettem dolgokat, a gép fél óránként lefagy, kétféle képpen:
1. Blue screen és vmi olyan hogy ‘Phisical memory full..memory dum in progress, stb….
2. Csak úgy fogja és újraindítMindezeket mindenféle különösebb terhelés nélkül, pl csak netezve, vagy egyáltalán semmit sem futtatva.
Kiüritettem a harddisket, leszedtem minden felesleges programot...Semmi javulás.
Tudjátok mi lehet? Olvastam valahol hogy másnak is van ilyen problémája, de nem igazán értek hozzá hogy mit kéne csinálni.
Lenovo helpdesk persze nem segít….
Van valami ötletetek????
SEGITSÉG!!!
Nagyon köszönöm…
Másik kevésbé fontos kérdésem, hogy a 160 GB-bol a PC doctor kimutat 70 GB lezárt területet. Ez mi lehet???
z
Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB - ezüst
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest