- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
PB
tag
Egy új 8cellás akkuval, egy 1.5ghz-es T notebook mennyi ideig működhet?
Jelenlegi, 1,5 -2 órát bír, igaz 2óránál 600mhz-es órajel, pdf olvasás +winamp minimum fényerőn... -
PB
tag
sziasztok!
sürgős segítségre lenne szükségem...
van valakinek angol esetleg magyar recovery dvd-je?
vettem egy új vinyót, de csak dvd-rom van a gépben ezért nem tudom archiválni a rejtett partíciót!
szeretném továbbra is élvezni a jogtiszta win előnyeit, pláne ha már fizettem is érte, de az IBM-től nem tudtam beszerezni a cd-ket/dvd-t szeptemberig, amikor is lejárt a 3év garancia a T40-emről. -
PB
tag
sziasztok!
Vinyót szeretnék cserélni IBM T40-ben, az oprendszert tartalmazó rejtett partíciót hogy tudnám átmenteni az újra? -
PB
tag
Üdv!
Nemrég hozzájutottam egy Ibm t40-es notebookhoz. Egy gyenge LG Dvd-rom van benne, szegény még a DVD+R-es lemezek között is szelektál.
szóval dvd-t szeretnék benne cserélni, lehetőleg egy Dvd-írót tennék bele.
elmagyarázná nekem valaki hogy azon kívül hogy multibay-t kell nézzek, mire kell még figyeljek?
úgy tudom az IBM pont fordítva teszi a csatlakozóit a notebook-jaiba és az optikai meghajtóira, mint az iparág többi szereplője, igaz ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Elektromos cigaretta 🔞
- Windows 11
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest