- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Scraffy
csendes tag
Hali!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy mikor elinditom a a laptomom(T61) a thinkpad-es "üdvözlő" képernyő után a képernyő elsötétül és nem csinál semmit a gép. Probáltam belépni a biosba meg a ThinkVantage gombbal is probálkoztam de ugyanúgy a fekete monitor fogad.
(eközben hallani hogy a gép megy meg látni a monitor széleinél hogy a képernyő is be van kapcsolva).
És ennek semmi előzményét nem vettem észre, este még rendesen használtam, másnap reggel pedig a fekete monitor fogadott bekapcsolás után
Szóval ha valakinek bármiféle ötlete van hogy mi lehet a probléma azt szívesen fogadom.Előre is köszöm.
ui.: ha szervizbe viszem a laptopot lehet kérni a szervíz idejére kölcsön gépet vagy ebben ne is reménykedjek?
-
Scraffy
csendes tag
-
Scraffy
csendes tag
válasz
Shadowfax #5855 üzenetére
köszi a gyors a reagálást megprobálom az érzékenységét alacsonyabbra állítani és meglátom hogy hogy viselkedik akkor. Egyébként közben figyeltem de nem vettem észre hogy egyfolytában(vagy nagyon rövid időközönként) shok detectet jelzett volna.
Az eredményről majd beszámolok a következő hét elején ugyanis vasárnap ismét 4 órás vonat út elé nézek -
Scraffy
csendes tag
Hali!
Azt szeretném megkérdezni hogy mitől lehet az, hogy ha a notimat ( t61) vonaton használom(általában olvasok, meg szövegszerkesztő fut) egyszer csak gondol egyet és lefagy az egész rendszer és csak egy hosszan nyomvatartott power gomb segít rajta.?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Scraffy
csendes tag
Hali!
Nekem van egy tp t61-es notebook-om és azt szeretném megkérdezni hogy az mitől lehet hogy a ventilátora 1-2 napja szinte állandóan megy? Nem tudom hogy ezzel összefüggésben van-e,de a videokártya tájékáról néha elég idegesítő sípolás hallatszik(nem is az hogy hangos hanem egyszerűen nagyon bántja az ember fülét).
Videokártya: Nvidia Quadro NVS 140M
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm. -
Scraffy
csendes tag
válasz
Intelligencs #5255 üzenetére
Szerintem az aszimmetrikus alatt arra gondolt hogy a képernyő nem középen van hanem egy kicsit jobbra.(de nem biztos lehet tévedek)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest