- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Ezt már korábban is írtam: messze nem mindegy, hol nyomható be a felület. Egy Amilonál pl. a kijelzőfedelet simán megnyomod, s hullámzik a kijelző. (Halkan megjegyzem, hogy a 15"-os (!) T4x sorozatnál sem volt magnézium ötvözetű a fedél, s benyomható volt... khm...)
Az, hogy a bill. kávája vagy a csuklótámasz rugalmas anyagból van, az szerintem nem gáz, pont ellenkezőleg. (A régi ThinkPadeknél pont itt van a legtöbb repedés.) -
Gondwana
addikt
Nem az a gond, ha a PCMCIA teteje hajlik, hanem az, ha a sarkánál emeled meg a gépet - ami R=1 usereknél gyakori pl. elpakoláskor, a gépház meghajlik, a 6 meg 8 rétegű alaplap hajszálrepedezik, a BGA chipek forrasztása repedezik. A low-end ezt nem tudja/bírja.
(1ébként állítólag a T40 csontvázza is túl volt könnyítve, ami az ATI chip kontakthibájában jött elő azoknál, akik Toldi Miklósként pakolják táskába a gépet, nem lógatva tartják)
-
amargo
addikt
"Eddig az volt az álláspont, hogy az ilyesmi a konzumer (low-end) kategória sajátja."
Kinek volt?
Azt nem tudom kinek volt eddig ez low-end kategória, de érzésem szerint, amikor recseg ropog és közben a kezedben maradnak a darabkák notikra gondolsz.
Ha Te belemagyaráznak érzet, arra nem tudok sok mindent írni, mert meggyőzni nem akarlak. -
amargo
addikt
"Könyörgöm, egy Thinkpad ne nyomódjon már be basszus. Olyan übergagyi hatása van. Vagy ez Thinkpad esetében fícsőr, csak a többi notinál gagyi?"
Gondolom ismered a fűszál, a fa és a vihar esetét, melyik szeretnél lenni viharba, a fű, vagy a fa? Emlékezzünk vissza a merev anyagok törnek, míg a rugalmas?
Én olyan kocsiba biztos sem nem ülnék, aminek merev az eleje.. nekem jó ez a gagyi fícsőr. -
Shadowfax
addikt
és amikor kicsit megnyomtam az oldalsó kávát simán benyomódott vagy 2-3 mm-t.
Mert rugalmas anyagból van?
Az én retro ThinkPadjeim meg mind kemény műanyagok a bill kávája körül - törnek is rendesen, ha épp rosszul esnek.
Egyébként most itt volt Sipi T42-je nálam, illetve a T43-mam is - mindkettőt be lehet nyomni a PCMCIA/ExpressCard magasságában - nem túl meglepő módon.Ha a kijelzőfedelet tudjuk majd benyomni úgy, hogy meglátszódjon a képernyőn, akkor kezdjünk aggódni.
De a Lenovo kifejlesztette a Top Roll Cage-t, szóval ez nem fog bekövetkezni.
wienattwo: Az X20-am bal pöcök egérgombja annyira laza, hogy ha már odateszem az ujjam fölé, már kattintásnak érzékeli.
Már korábban is mondtam, hogy a minőségérzet a fejben alakul ki (d900t fórumtársat idézve), azaz, aki hibát akar találni a Lenovo adta minőségben, az fog is. De ha visszatekintünk az IBM idejére, ott is minden modellváltásnál voltak huhógók, akik a minőség romlásáról számoltak be.
Nekem speciel a Lenovo eddig kellemes meglepetés. -
szmissz
senior tag
Nos ezek alapján (is) asszem érvénytelenítem a lentebb látható vadonatúj T42-m eladását és megtartom az utókornak mint a legjobb notebookot evör
Szorosan mellette az R50e-m amin most is írok. Még mindig mintha új lenne, egy hajszálkarc sincs rajta, 720p filmeket röccenés nélkül viszi az 1.5 gigás procijával... kellhet ennél több?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces videók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest