Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
pont a szemembe világít..
Nálam is a T43-nál.
Ez a gond a T4x sorozatnál kezdődött, főleg a 14.1"-os TFT-jű notikat érintette. A ThinkLight ott ui. úgy volt a keretbe elhelyezve, hogy hiányzott elől egy kis fekete műanyag lapocska, ami megakadályozta volna, hogy elvakítsa a júzert... 
Megoldás: fekete szigszalag.

Amúgy a ThinkLightot nem szoktam használni, szerintem nem ad elég fényt, vagy nem oda, ahova kell. Ne kövezzetek meg, de szerintem az Apple-nél ezt a kérdést sokkal jobban megoldották a backlit keyboarddal: [link]

-
evone
őstag
elvileg masoknal is ilyen... nekem a t61emmel meg az a baj hogy a fenye eleg gyenge.. ( x300nal lattam hogy meg nappal is durvan latszik a fenye... itt meg nem annyira. nem ertem miert nem csinaljak meg rendesre

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4569&review=Lenovo+ThinkPad+T400
Cons
* Keyboard light that blinds you instead of just illuminating the keyboard
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- MacBook Pro 16 2021
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez a gond a T4x sorozatnál kezdődött, főleg a 14.1"-os TFT-jű notikat érintette. A ThinkLight ott ui. úgy volt a keretbe elhelyezve, hogy hiányzott elől egy kis fekete műanyag lapocska, ami megakadályozta volna, hogy elvakítsa a júzert...