Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
atosz
őstag
Jaja, vegul lecsereltem, de csak mert volt egy kihagyhatatlan ajanlatom ezekre e T-kre. Lenyegi kulonbseg nem sok volt...
Ami kul (T43-T42p):
533-400 rendszerseb
DDRII-DDRI
6-9 cellas akku
ujjnyomatolvaso a T43-ban
1.83 (Sonoma) - 1.8 (Dothan)
DVD-RAM multi pluszminusz - DVD-RAM multi csak minusz
54mbites WLAN - csak 11-es WLAN
X300 - FireGL2
hangos - szuper halk
Rendszerteljesitmenyben egy picit a T43 volt jobb, grafikusban viszont mar a T42. A WLAN kar hogy csak 11-es. Amit kicsit sajnalok az a 11-es WLAN es a csak minuszos DVD porkolo, ellenben itt a nagy akku. A donto a halksaga volt, meg terhelve sem zajong. -
Shadowfax
addikt
Shadowfax: A Notebook Hardware Controll-al nem jutottam semmire... az ACPI fülön az ''ACPI controll system is not yet configurated for this system'' üzenet fogad, tehát a ventiállítás ezzel a cuccal alma.
Az NHC-t nem is a ventiszabályozás miatt ajánlottam, hanem az akkuidő növelés miatt. Ha csökkented a proci feszültségeket, akkor kb. félórát nyerhetsz pluszban. (Persze ez azért a venti életére is kihat közvetve, mert kevésbé melegszik a proci, később kapcsol így be a venti.
)
Kár, hogy az NHC és a tpfancontrollt egyszerre nem lehet használni, mert összeakad.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- MacBook Pro 16 2021
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)