- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Shadowfax #1083 üzenetére
Kösz mindent, kipróbálom és majd írom a fejleményeket.
Más: Ma beszereltem az új magyar billt. Meglep, hogy teljesen ugyanolyan, mint az eredeti angol, ami 2 éves múlt. Szóval nagyon bírják ezek a billentyűzetek, le a kalappal az IBM(vagy inkább az NMB) előtt. Az egyetlen különbség, hogy a pöcök kicsit pirosabb még rajta.A gépben egy szem por nem volt, mikor szétszedtem, ez is meglepett. Bár kicsit lehet bénán raktam össze, mert most a gép jobb oldalán mintha jobban ''szétválna'' a ház, mint eddig.
Megint más: vettem bele Ultrabay Slim HDD adaptert is. Hál'Isten simán belement a már meglévő vinyóm. Örültem neki, mert azt hittem, vehetek másik vinyót is...
Csak azért írtam ezt, hátha érdekel valakit, vagy hasonlót szeretne.
Mod: Feltettem az Access BIM frissítést. Én nem találok továbbra sem Recovery CD frissítésre utaló menüpontot.
Aktív témák
- újszerű MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar silver ezüst
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest