Aktív témák
-
evone
őstag
"megoldottam" az aksi lotyoges temat, a megfelelo helyre raktam egy nagyon pici papir darabkat, igy mar nem mozog annyira.
http://www.youtube.com/watch?v=_krkIKDCXWs
szerintetek ezzel menjek szervizbe?
-
evone
őstag
lehet 1.2vel 720pt nezni.
probaltam. egyebkent az csak annyi hogy ultra low voltage. azert 6-7 orat ez megy. t400 max 9 cellas aksival megy annyit. jaes thinkpadban alapbol mozog, fura hangot ad ki az aksi, ebben nem. nekem kb fel eves a t61em, eshat, en ennel jobbat vartam. a hpnek nagyon minosegi uzleti gepei vannak, elhiheteted. a d630as dell az nagy. gondolom nem veletlenul vettel msi subnotit.
http://www.coreavc.com/
egyebkent ezzel a programmal allitolag nagyon sok gepet ralehet venni az 1080 lejatszasara, azt hiszem azert jo mert mind a 2 magot ki hasznalja. probald meg
-
evone
őstag
ha ram hallgatsz, es kisseb is jo, akkor inkabb vedd ezt:
[link]subnoti, es brutalisan jol ossze van rakva. t400 is elkezd majd recsegni ropogni mint az msi. ezt fogtam a kezembe, es ebbe telleg van anyag, raadasul jack csatlakozok is gep oldalan vannak, es fembol vannak, nem muanyagbol. es mindent tud amit a t400. a billzethattervilagitast kiveve.
-
evone
őstag
http://global.ebay.com/IBM_ThinkPad_X41_Subnotebook_Notebook_Top_Zustand_/230317013217/item
ez eleg jo szerintem
teljesen jo allapotba van
-
evone
őstag
nekem szerencsere mondjuk t61-nel olyan hogy nagyon durvan hatra kell hajtani a kijelzot hogy a szemembe vilagitson, annyi bajom van csak vele hogy gyenge a fenye... lehetne erosebb,megha kozepen lenne rendesen akkor lehetne jobb lenne, dehat mind1.
nem ertem amugy , hogy ezt a ficsort nem probaljak ki? vagy miert nem veszik eszre hogy szar? vagy ezzel probaljak a usereket leszoktatni rola, hogy a kov szeriakbol kihagyhassak, es akkor a userek mar ugyis azt fogjak mondani, hogy áh mind1 is, ugyis szar volt?!
-
evone
őstag
elvileg masoknal is ilyen... nekem a t61emmel meg az a baj hogy a fenye eleg gyenge.. ( x300nal lattam hogy meg nappal is durvan latszik a fenye... itt meg nem annyira. nem ertem miert nem csinaljak meg rendesre
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4569&review=Lenovo+ThinkPad+T400
Cons
* Keyboard light that blinds you instead of just illuminating the keyboard -
evone
őstag
nagyon tok király, a disk-protect-patchet beleolvasztottak a mainline kernelbe. 2.6.28ba teljesen jol mukodik a dolog, csak hdapsd kell hozza
http://repo.or.cz/w/hdapsd.git
amit innen lelehet szedni.
egyelore az ujlenyomatolvaso viszont nem mukodik, de ma este allitolag javitjak!
-
evone
őstag
tetszik hogy mon itt mar annyira elvan terjedve a warezolas hogy kapnak az emberek egy uj gepet legalis winnel, es rogton letorlik hogy helyebe sp2 vagy sp3 xpt rakjanak. xpt azert torlik le mert tul sok program rajta, a vistat meg csak azert mert szar. ( miert szar? - nem tudom de szar ! )
-
evone
őstag
nem lenne bajom a kilogo aksival hogyha betonstabilan allna a gepben
-
evone
őstag
válasz
Dottore #6432 üzenetére
nem tudom / nem hiszem
elegge osszevagyok most zavarodva.
csak akkor lehetne x200 hogyha eloben is megfogdosnam es latnam hogy teljesen korrektul van osszerakva, es ez aksi se mozgolodna ( marpedig ez meglett cafolva fentebb ) akkor talan maradnek lenovonal. de majd meglatom milesz.
-
evone
őstag
x200al van valakinek valami tapasztalata?
-
evone
őstag
de, rugalmas es megsem recseg. es ugyanugy megvan a burkolat alatt a magnezium vaz. amugy szerintem ott a baj hogy elvartam hogy teljesen tokeletes notit kapjak ennyi penzert es ilyen markanevvel. aztan csalodnom kellet.
de tokmind1 mert mar amugyis nezelodtem 12" kategoriaban, de ezekszerint meg is van hogy mire kell csereljek.
-
evone
őstag
válasz
Dottore #6399 üzenetére
en odaig jutottam hogy soha tobbet nem akarok thinkpadet venni. megfogok ettol a geptol valni az fix. es legkozelebb sokkal jobban megnezem hogy mit veszek.
a 2510p nagyon durvan tetszik. tenyleg akarhol nyomkodtam meg, sehol nem recsegett vagy ropogott mint a t61. raadasul ott sokkal jobban tetszik hogy teljesen hardveresen tortenik mindennek a beallitasa, tehat pl a fenyeronek, suspendnek, meg minden, meg a tacspad kikapcsolasa is, tehat ha masik ost rakok fel ami nem windows, ezekkel nem kell majd bajlodni. raadasul ami a legjobb volt hogy az aksija egyaltalan nem mozgott, teljesen durvan stabilan allt a gepben. 1000x jobban ossze van rakva mint egy t61. sajnos ezt kell mondjam.
amugy ennek a 6910p-nek tenyleg nincs valami szep designja.
a hpban egyedul annyi zavar hogy hogy a pocok eger nem tul kenyelmes. de ellentetben a lenovoval, a 12" gepben is van dvdrom, se semmivel nem nagyobb mint egy x200.
-
evone
őstag
talaltam egy nagyon korrekt notebookot: hp 2510p
ma fogdostam meg eshat azt kell mondjam kb 1000x minosegibb mint a t61. egyaltalan sehol nem recseg ropog, van benne fenyerzekelo, teljesen hardveresen mukodik minden dolognak az allitasa, es picike nagyon es ultra konnyu, 7 orat megy alapon , ledes kijelzo. es 180 korul belehet szerezni, magnezium vaz blabla. ha 200ert eltudnam adni a t61emet, akkor tuti lecserelnem.
-
evone
őstag
szia, biost frissits ha meg nem tetted majus ota, mindenkeppen.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-68451
hatha segit, ha pedig nem akkor reinstall, ha az se segit, akkor probald ki memtest86ot. ha hibat jelez akkor memoria csere.
egyebkent neked a billezt mien allapotban van? enis majusban vettem, kivancsi lennek a tapasztalataidra... ha benezl a billentyuk ala , mindenhol matt feket feluletet latsz? nem latsz valahol csillogast?
-
evone
őstag
szerelmes lettem az x200sbe. van belole olyan verzio aminek 1440x900 a felbontasa
imadom.http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4718
-
evone
őstag
akkor kenytelen leszek megvenni.
kar hogy nem tudom bizonyitani hogy nem utotogettem stb...
-
evone
őstag
milyen 7200rpm vinyot tudtok ajanlani ami mondjuk 160 giga vagy lehet 200giga is, es gyors es halk, es nem eszik joval tobbet mint az 5200rpm? jaes persze viszi a hdapst?! jolenne egy ilyen, gondolom sokat dobna a teljesitmenyenen a nagyobb fordulatszam.
-
evone
őstag
válasz
Shadowfax #6221 üzenetére
hat ha 1x pesten jarok beviszem, de tenyleg vigyazok erre a gepre, es nem utom, nem csapkodom, nem locsolok ra vizet semmi, tenyleg nem hiszem hogy annak a szarnak ugy kikene kopnia. megha durvan nyulnek hozza akkor oke, de igy. eleg sokat sporoltam ra ahhoz hogy vigyazzak ra.
masrest telleg nincs idom se. max mar csak jovore, addig csak kibirom valahogy.
mindenesetre aki valaszolt nekem a debreceni szervizben, szerintem lese szarta, csak hogy kevesebb munkaja legyen inkabb elhajtott ezzel, pedig ha ranezne rendesen a gepre akkor lathatna hogy rendben van tartva stb, .. na mind1, azt hiszem kicist tulzasba vittem a nyavogast, csak kicsit idegesito ez az egesz. ertheto okokbol.
-
evone
őstag
tokom kivan ezzel a szar szervizzel. mutattam nekik a kepet amin latszik hogy kivan kopva a billentyuk alatt a fekete reteg. es azt mondjak hogy tul erosen nyomom/utogetem/ nem rendeltetes szeru hasznalat. komolyan mondom egy acer kulonb ennel a szarnal, 1 evig hasznaltam ugyanigy nyomkodtam a gombjait es semmi baja nem volt, mai napig nem kopott ki, csendesebb es konnyeb lenyomni. ennyit errol.
-
evone
őstag
megy a hdaps linux alatt, viszont kell hozza peccselni.
http://www.thinkwiki.org/wiki/HDAPS#Kernel_patch
kell hozza a legfrisseb tp_smapi hdapsd modullal.
meg kell hozza a legfrisseb hdapsd daemon is, ami nalam egy szar. ugyanis a masodik magot leterheli 50%ra
itt a hdapsd: http://article.gmane.org/gmane.linux.drivers.hdaps.devel/1372
kopipaszte egy fileba aztan: gcc -o hdapsd hdapsd-*.c
futtatas: ./hdapsd -d sda -s 12 -a -y
de szerintem ubuntun ez nem fog ilyen siman menni a dolog, de proba szerencse
-
evone
őstag
Shadowfax: te nem tudsz valamit mondani a billentyuzet problemamra?
-
evone
őstag
mondjuk ha nyiregyhaza kornyeken lakik valaki akinek van thinkpadja, akkor megtudom nezni.
-
evone
őstag
emlekszem hogy nem ilyen volt.
nem volt ien kopogos.
http://evone.info/ezdeszar.jpg < latszik hogy a billentyuk kozott elvan kopva
ezen a linken: http://global.ebay.com/NEW_LAPTOP_US_KEYBOARD_IBM_Thinkpad_T60_T61_R60_R61_Z60/250325588808/item
is latszik hogy az alap keyboard nem ilyen... szoval. tuti valami szarsag van vele.
es mondom mikor á ű betut megnyomom azokon erzodik hogy sokkal puhabbak stb..
-
-
evone
őstag
en meg most jarok ott hogy kezdem megbanni hogy thinkpadet vettem.
-
evone
őstag
http://farm4.static.flickr.com/3058/2525316706_35b485b862_o.jpg
huh. itt egy kep, latszik rajta hogy masoknak is bemennek a hajszalak. mellesleg ezen azis latszik hogy nincs kikopva a billentyuk alatt az a szar. szoval nalam ez rendellenes
-
evone
őstag
válasz
KilgoreTrout #6119 üzenetére
gondolom changelogot nem szoktal olvasni, most pl az intel vga biosat is frissitettek, volt benne valami kek halal ellenes fixalas. pontosan nem tudom mi mert sehol nem talalok rola infot. azelotti verziokba is volt par fix.. az erdekesseg igazabol az volt hogy windowsbol is fajan ment.. ( nem szoktam hozza
)
-
evone
őstag
na megvolt eletem elso windowson beluli bios frissitese.
ThinkPad BIOS 7LETC4WW (2.24 )
eddig 2.19en voltam.
-
evone
őstag
nekem az a bajom a 6 cellassal hogy kicsit laza es mozog, es ien fura hangot is ad ki. vagy lehet hogy csak az en t61em ilyen elcseszett. deha puha agyon mozgatom a gepet pl a kijelzot mozgatom akkor hallatszik hogy nem teljesen stabil az aksi ( a 6 cellas ). ha most valaki beirja hogy az ove nem ilyen pedig tobb mint fel eves akkor elviszem szervizbe es az egesz gepet kicsereltetem.
-
evone
őstag
nem mintha saros lenne vagy ilyenek, de nehany hajszal belemegy ennyi. meg a por behullik koze. rettentoen ugyelek a gepem tisztasagara. de akkoris tokmind1 mert oldalrol ha ranezel a gepre akkor is latszik hogy nem fekete a billenytuzet alatt teljesen nehany helyen. hanem latszik hogy ki van kopva. ennyi. ez nem normalis dolog szerintem. peidg tenyleg vigyazok ra, mindenesetre irtam egy mailt a debreceni szerviznek hogy milenne ha cserelnenk
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #6096 üzenetére
hmmm, nekem meg a pont hangszorok jonnek be nagyon. nagyon szepen szolnak szerintem, ahhoz kepest hoy business notebook.
-
evone
őstag
hat elegem van, asszem szerviz lesz.
en ezt a billentyuzetet nem birom. olyan nehezen nyomodnak le nehol a gombok. meg a billenytuk alatti matt felulet elkezdett kopni ott ahol a billentyuk sarkai hozzaernek... kep: [link]. szerintetek ez normalis? a gep tobbi reszen latszik hogy vigyazok ra, szoval nem tudom hogy hogy lehetne ez az en hibambol.
-
evone
őstag
hat, majd csinalok rola videot holnap hogy most milyen. amugy annyi hogy egy nagyon kicsit azert mozog hogyha megpockolom. remelem egy nagyon picit a t41en is mozog akkor.
persze nem ugy mint egy acernel. de jolenne ha egyaltalan nem mozdulna meg a kijelzo hogyha megrugrom az asztalt.
-
evone
őstag
egyebkent hogyha a thinkpad zsanerja ellazul es lesz holttere akkor mit lehet vele csinalni? szervizben megcsinaljak hogy ne lotyogjon a kijelzo?
-
evone
őstag
en szeretnek egy x41et venni masodik gepnek a t61 melle, a teljesitmenye pont megfelel, csak netre kene
-
evone
őstag
egyebkent ha uj vinyot veszek a gepbe, ami mondjuk nagyobb, akkor a recovery dvd-vel ratudom rakni a legalis vistat?
-
evone
őstag
szejjel szedtem teljesen, a space alatt kivolt akadva a fémtol a legszurkebb pocok, aki szedte mar szet az tudja hogy mirol beszelek. mostmar a legeslegszelen nyomja is jo.
ugylatszik elkerulhetem a szervizt...
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest