Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Szerintem ha mar HD film, akkor érdemesebb az újabb vas mellett dönteni, mert abban van elvileg hardveres támogatás a dekódoláshoz, ergo nem a procit fogja tekerni (más kérdés hogy a proci helyett más fog melegedni), vagyis T400. Ami engem a HP-ben zavart (nem konkrétan a 2510p-ben, de a design ugyan az), az az hogy gépelés közben a gép széle nyomta az alkaromat. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de baromira zavart valami gépelés közben, és csak akkor jöttem rá mi volt az mikor lecseréltem az nc6400at T61re, aminek ugye szépen le van kerekítve az első fele. Másik, hogy a HP-s pöcökegér szerintem használhatatlan, mert nincs scroll gomb, és a kék pöcök is szeretett leesni a gépemen, kérdés, hogy a pöcökegér mennyire lenne nálad szempont.
Amit én vennék, az X200, vagy X200s, pl itt van egy konkrét teszt, de ahogy láttam van még azon az oldalon róla több teszt is, és X200s-t lehet venni 1440x900as felbontással. Azt mondjuk nem tudom, mibe kerülhet mostanában egy ilyen.
Aktív témák
- GTA V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi